Gercekten merak ettiğim için

• Konu Sahibi Konu Sahibi dlemma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dlemma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
81
-33
1
29
Aslında ben bu Platformu sadece sağlık için kullanıyordum da bir şey kafama takıldı belki dışarıdan bir gözle daha net ve mantıklı bir cevap elde edebilirim Şimdi şöyle Herkesin olduğu gibi Eşimin de geçmişinde kız arkadaşları olmuş bir tanesini ben tanıyorum annemin yakın arkadaşının kızı Hatta biz Ben eşimle onun evleneceğini falan sanıyordum O dönemler öyleydi Tabii Kızın ailesi kızı eşime vermedi daha sonra oradan zaman geçti Allah nasip etti biz evlendik eşim normalde benim teyzemin oğlu yani birbirimizi tanıyoruz çok uysal böyle normal sakin bir insandı tabii bu bahsettiğim kıza karşı da birliktelikleri boyunca hiç böyle aksi bir durum sergilememiş kızmamış yani tartışsalar bile kalp kırıcı bir kelime konuşmamış falan filan ama biz evlendikten sonra beni defalarca kırdı ağlattı üzdü yani merak ettiğim şu acaba diyorum onunla evlense de öyle olur muydu Çünkü bazen o günler aklıma gelince eşimden gerçekten nefretin mi geliyor diyeyim ya da bilmiyorum o an ne hissettiğimi ama bugünümü etkiliyor

Evet teyzemin oğluyla evliyim
Niye erkek mi bitti?
Sevdiğiyle evlenemeyince muhtemelen ailenin uygun gördüğü kuzeniyle evlendirmişler bitmiş kusura bakmayın yani. Geçmişe takılıp durmayın evlenmişsiniz geçmiş artık, boşanacak mısınız sanki?

Öyle olsa zaten belirtirdim herhalde üvey Teyzem diye
Bu kuruntu niye? Yani evlilikte kırılmak üzülmek normal olan şeyler..
Öyle bir şey yok kimse ondan ne evlendirmedi Biz kendimiz karar verip evlendik

Keşke kuzeninizle evlenmeseydiniz. Çocuk düşünüyorsanız sıkıntı, ayrıca aile içi ilişkilerde de akraba olmayanlara göre 2 kat daha fazla sıkıntı yaşarsınız.
Ve çok acı da olsa erkekler hakkında bir gerçek var. Erkekler sevmedikleri kadınlara hoyrat davranırlar, kırılmış mı üzülmüş mü hiiiç takmazlar. Bunu çoğu hemcinsim yaşamıştır, ayrıldıktan sonraki ilişkisinde veya sizin ilişkinizden önceki ilişkisindeki kişiye çok daha iyi davranır, hediyeler tatiller havada uçuşur. Neden peki?

Ya aslında ben herhalde biraz eksik yazdım Ondan Anlaşılmadı Merkez farklı bir şey söylemiş herkese de cevap veremiyorum Ben evleneli Çok uzun zaman oldu Daha dün evlenmedim yani Ayrıca bu evliliğimin ilk başlarında yaşadığım sorunlar çok şükür şu anda öyle değilim Sadece o günler yani o birkaç zamanlık bilim aklıma gelince haliyle bugünümü etkiliyor ve merak ediyorum acaba Onunla evlenseydi de aynı o şekilde olur mu diye artık şeytan mı vesvese veriyor nasılsa Anlamadım ben de

Sevdigi kizin ailesi vermeyince, kendisine verilebilecek kiz olarak sizi dusunmus evlenmis. Cok asik olarak degil de evlenmek icin evlendigi icin de muhtemelen zaman icinde tahammülü bitmis.

Normal bir insanin beraber buyudugu teyze kizina hallenmesi icin baska sebep yok yani.

Bu mantıklı olabilir Ama o kız evlendikten 3 sene sonra biz evlendik yani sorduğum zaman da hiç aklımda o yok diyor Ben ne bileyim ya ben de şeytan mı dürtüyor ne oluyorsa sürekli aklıma acaba Onunla evli olsaydı nasıl olurdu diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…