Valla anlattığınızdan anlaşılan eşiniz biri çok sevmiş ama evlenememişler. Sizinle de sonradan bir şekilde evlenmiş gibi anlaşılıyor. Bizim tanıdıklarda da oldu bu tarz şeyler, adam unutsun diye yakında kim varsa çabucak evlendirdiler. Ama işte doğru bir şey değil, adamın üzüntüsü geçsin diye alakasız suçsuz bir kadının başı yanıyor işte.Ya aslında ben herhalde biraz eksik yazdım Ondan Anlaşılmadı Merkez farklı bir şey söylemiş herkese de cevap veremiyorum Ben evleneli Çok uzun zaman oldu Daha dün evlenmedim yani Ayrıca bu evliliğimin ilk başlarında yaşadığım sorunlar çok şükür şu anda öyle değilim Sadece o günler yani o birkaç zamanlık bilim aklıma gelince haliyle bugünümü etkiliyor ve merak ediyorum acaba Onunla evlenseydi de aynı o şekilde olur mu diye artık şeytan mı vesvese veriyor nasılsa Anlamadım ben de
E ne diyecek? Evet onu seviyorum ama elimin altinda sen vardın o yuzden seninle evlendim diyecek degil ya. Baska turlu bir insan oz kuzeniyle evlenmez.Bu mantıklı olabilir Ama o kız evlendikten 3 sene sonra biz evlendik yani sorduğum zaman da hiç aklımda o yok diyor Ben ne bileyim ya ben de şeytan mı dürtüyor ne oluyorsa sürekli aklıma acaba Onunla evli olsaydı nasıl olurdu diye düşünüyorum
Ama bir tek aklınıza o kız takılmış. Niye acaba?Onu bilemem de kimse bizi evlendirmedi Biz kendimiz karar verip de evlendik yani kader kısmet değilim hani öyle Yazgı hiç aklımızda da yoktu zaten bizim ama Allah öyle uygun Görmüş öyle oldu yani aile tarafından yapılan bir şey değil bu fakat çok kırıldım onun tarafından şimdi o günleri düşününce de bu merakım artıyor ama şimdi eşimin hayatına da bir tek o kız girmemiş Sözde onunla evlenmeyi düşünüyordu ama onun haricinde girenlerin haddi var hesabı yok
Yani Mantık olarak Kimse demez işte onu çok sevdim falan filan diye tabii ki de ama onun hayatta sadece o girmemiş o o zaman da ciddi düşündü ilişkisiymiş ama haricinde de bir sürü insan girmiş hayatına vesaire çok detaya girmek istemiyorum Fakat hiç tartışmamışlar kızın dediğine göre kız annemin arkadaşı olduğu için bir ara konuşma fırsatım olmuştu öyle işteE ne diyecek? Evet onu seviyorum ama elimin altinda sen vardın o yuzden seninle evlendim diyecek degil ya. Baska turlu bir insan oz kuzeniyle evlenmez.
Adam kızın evlenmesini beklemiş, kız evlenince de ümidi bitmiş sizle evlenmiş. Aksi takdirde kardeşten hiçbir farkı olmayan kuzenle neden evlensin?Onu bilemem de kimse bizi evlendirmedi Biz kendimiz karar verip de evlendik yani kader kısmet değilim hani öyle Yazgı hiç aklımızda da yoktu zaten bizim ama Allah öyle uygun Görmüş öyle oldu yani aile tarafından yapılan bir şey değil bu fakat çok kırıldım onun tarafından şimdi o günleri düşününce de bu merakım artıyor ama şimdi eşimin hayatına da bir tek o kız girmemiş Sözde onunla evlenmeyi düşünüyordu ama onun haricinde girenlerin haddi var hesabı yok
Peki kizi niye vermemisler? Adamin falsosu neymis?Yani Mantık olarak Kimse demez işte onu çok sevdim falan filan diye tabii ki de ama onun hayatta sadece o girmemiş o o zaman da ciddi düşündü ilişkisiymiş ama haricinde de bir sürü insan girmiş hayatına vesaire çok detaya girmek istemiyorum Fakat hiç tartışmamışlar kızın dediğine göre kız annemin arkadaşı olduğu için bir ara konuşma fırsatım olmuştu öyle işte
Onu bilemem de kimse bizi evlendirmedi Biz kendimiz karar verip de evlendik yani kader kısmet değilim hani öyle Yazgı hiç aklımızda da yoktu zaten bizim ama Allah öyle uygun Görmüş öyle oldu yani aile tarafından yapılan bir şey değil bu fakat çok kırıldım onun tarafından şimdi o günleri düşününce de bu merakım artıyor ama şimdi eşimin hayatına da bir tek o kız girmemiş Sözde onunla evlenmeyi düşünüyordu ama onun haricinde girenlerin haddi var hesabı yok
Yani o takılmış çünkü ciddi düşünce ilişkisi olmuş Tabii Diğerleri takılıyor Yalan yok fakat bu ciddi ilişkisi olduğu için sadece merak ettim hani flört hayatı ile evlilik hayatı bir değil İnsan flörtüne kızmazdı ama o kızmadığı flörtülü evlenince her şey değişirAma bir tek aklınıza o kız takılmış. Niye acaba?
Hayır Diğerleri de takılıyor takılmaz olur mu bu ciddi ilişkisi olduğu için daha çok kuruntu yaptım ya da takılı kaldım şimdi insan flörtüne kızmaz belki tartışmaz ama evlenince işin rengi değişir Çünkü evlilik hayatı farklı ya hani o da olsa onun da tartışırdı herhalde mi diye sormak istedimAma bir tek aklınıza o kız takılmış. Niye acaba?
Evlenmek istemis. Kizin ailesi izin vermedigi icin evlenememis. Yarim kalmis yani.Yani Mantık olarak Kimse demez işte onu çok sevdim falan filan diye tabii ki de ama onun hayatta sadece o girmemiş o o zaman da ciddi düşündü ilişkisiymiş ama haricinde de bir sürü insan girmiş hayatına vesaire çok detaya girmek istemiyorum Fakat hiç tartışmamışlar kızın dediğine göre kız annemin arkadaşı olduğu için bir ara konuşma fırsatım olmuştu öyle işte
Cok ilginc gercekten. Insan baskasiyla evlenecek kadar asikken bir anda kuzenine nasil yonelir?Adam kızın evlenmesini beklemiş, kız evlenince de ümidi bitmiş sizle evlenmiş. Aksi takdirde kardeşten hiçbir farkı olmayan kuzenle neden evlensin?
Peki kizi niye vermemisler? Adamin falsosu annesi istememiş
Aslına bakarsan eşim öyle olmadı diye kendini kahretmemiş şöyle söyleyeyim Hani insanlar olmayacak bir şeyin peşine düşmezler ya Bu da peşine düşmemiş fakat birlikteliklerinde flört zamanında öyle tartışmaları büyük çaplı bir tartışmaları ya da işte kızın kalbini kıracak herhangi bir tartışmaları da olmamış ya En azından kız öyle söylüyor Ama eşine sorarsan Tam tersi ben de haliyle kızın dediğinin etkisinde kaldım Çünkü ben onunla bütün bazı tartışmalar yaşadığım için biraz irdeledim konuları ortaya böyle bir muhabbet çıktıEvlenmek istemis. Kizin ailesi izin vermedigi icin evlenememis. Yarim kalmis yani.
Siz de oyle buyuk bir askla, gecmise sunger cekerek falan evlenmemissiniz. Zaten bir insan 30 yasinda tanismadiysa kuzenine aşık olamaz, bir anda kafasina tuğla düşmedi adamin. Hayalkirikligina ugrayinca garanti cozum size yonelmis. Siz de kuzen muzen dememissiniz. Ailenize de mantikli gelmis. Evlenmissiniz.
Çünkü mümkün değil. Yani zaten anlamı da yok teyzem annem gibi, doğal olarak oğlu da kardeşimden farksız. Kuzenimin yeni doğan bebeğine beni hala diye tanıtıyorlar daha ne diyeyim.Cok ilginc gercekten. Insan baskasiyla evlenecek kadar asikken bir anda kuzenine nasil yonelir?
Halamin oglunun bu yasta birden aa ben lya'ya asikmisim ya laaa diye geldigini dusunemiyorum.
Canım şimdi öyle diyorsun da yani Allah'ın kaderi Sonuçta Allah istemeseydi biz de evlenemezdik hani kader ve kazaya iman diye bir şey var ya Kaderimizde kim varsa oYa bir de konu sahibi için demiyorum ama ben bu kuzen evliliğini anlamıyorum. Yani kendi teyze oğluma bakıyorum, teyzeme benziyor, teyzem anneme benziyor. Ögkk yani bana iğrenç geliyor.Yani anneme benzeyen birinin kardeşimden ne farkı var? Benzemekten kastım sadece fiziksel bile değil,geniş olarak aileyiz ya huyumuz suyumuz tavrımız bir şekilde andırıyor ya.
Niye biri gidip de böyle biri tercih eder anlayamıyorum.
Evlilik ile sevgililik kıyaslanamaz. Sevgiliye en güzel yanlarını sergiler insan ve özlemle gider. Sevgililikte her an birlikte olmak yoktur. Aynı evi paylaşmak çok ayrı bir şeydir. Bu yüzden takılmayın.Bu mantıklı olabilir Ama o kız evlendikten 3 sene sonra biz evlendik yani sorduğum zaman da hiç aklımda o yok diyor Ben ne bileyim ya ben de şeytan mı dürtüyor ne oluyorsa sürekli aklıma acaba Onunla evli olsaydı nasıl olurdu diye düşünüyorum
Yok bacım, irade denen bir şey de var.Canım şimdi öyle diyorsun da yani Allah'ın kaderi Sonuçta Allah istemeseydi biz de evlenemezdik hani kader ve kazaya iman diye bir şey var ya Kaderimizde kim varsa o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?