Canımmm yemin ederim ben de aynı durumdayım benim de 2 ay oldu ve cok mutsuzum aynaya bakınca gözlerim kanıyor ben de okula gidemiyorum her gün kendime bela okuyorum neden yaptırdım diyemerhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
Canımmm yemin ederim ben de aynı durumdayım benim de 2 ay oldu ve cok mutsuzum aynaya bakınca gözlerim kanıyor ben de okula gidemiyorum her gün kendime bela okuyorum neden yaptırdım diye(((((
2 ay estetik ameliyatlarında kısa bir süre değil mi?
6 ay sonra normal gorntusune kavuşan bir süre konu okudum burada.
bence biraz bekleyin.şişlik v.s
zamanla daha istediğiniz bir görüntüye kavusursunuz belki.
olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur eminim.
geçmiş olsun..
Bantlarsam da daha fazla dikkat çeker ben de çok üzülüyorum napicam bilmiyroumGerçekten bende kendime nasıl böyle bir şey yaptım diyorum her gün ağlıyorum bantlıyorum sürekli burnumu okula giderkende sende öyle yapabilirsin((
6 ay sonra güzel olucak mi bir de o var bence bu burundan hiç bişey olmicak ama yinede begenmesek bile zaten 1 yildan önce tekrar ameliyat yapilmiyor yanj diyorum kendimi parçalasamda şu an bişey yapamam böyle rahatlıyorum biraz ama 1 dk bile de yasayamoyorum böyle offffddTeşekkürler umarım bu günlere gülerek bakarım ama gercekten şuan psikolojik olarak mafolmuş bi haldeyim 6 ay napıcam bilmiyorum
6 ay sonra güzel olucak mi bir de o var bence bu burundan hiç bişey olmicak ama yinede begenmesek bile zaten 1 yildan önce tekrar ameliyat yapilmiyor yanj diyorum kendimi parçalasamda şu an bişey yapamam böyle rahatlıyorum biraz ama 1 dk bile de yasayamoyorum böyle offffdd
İnşallahh ama maf oldu sınav yılım anlıcağınızKızlar düzelir. Şekil alması 1 sene sürüyor bildiğim kadarıyla
İncecik burnu neden ameliyat ettirdin? Daha erken zamanla oturabilir bunda ölmek isteyecek bir durum yok.merhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
İncecik burnu neden ameliyat ettirdin? Daha erken zamanla oturabilir bunda ölmek isteyecek bir durum yok.
Fotoğraf görebilsek
Kemikliydi burnum yandan çok rahatsızdım ama kemiği alınca önden görünümümde bozulmuş baya insan kendi elleriyle kendine böyle bişey yapınca mafoldum işte inşallah zamanla daha güzel olur ama ben nasıl toparlanırım bilmiyorum
Benim de aynı kemikliydi yandan güzel degul diye oldum ama önden güzeldi şimdi de önden berbatKemikliydi burnum yandan çok rahatsızdım ama kemiği alınca önden görünümümde bozulmuş baya insan kendi elleriyle kendine böyle bişey yapınca mafoldum işte inşallah zamanla daha güzel olur ama ben nasıl toparlanırım bilmiyorum
Benim de aynı kemikliydi yandan güzel degul diye oldum ama önden güzeldi şimdi de önden berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?