- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 28
Ayy inşallah ya 6 ay sonra buraya konu açmak istiyorum boşuna uzulmusum diye ama benim de hiç umudum yok instadan goruyorum herkesin ikinci ayda mükemmel olmuş birde bana bakgerçekten aynı dönemde aynı sorunu yaşıyoruz umarım en kısa zamanda birlikte atlatırız bütün bunları canım hiç umudum olmasada elden bişey gelmiyor bizim sorunumuza
Kızlar şunu söylemek istiyorum sizlere.Estetik yaptırmadan önce bütün bu kötü ihtimalleri göze almanız gerekmiyor muydu? En basitinden bu forumda ben 2 ay önce başlık açtım başımdan geçen her şeyi anlattım estetik şans meselesi dedim asla olmayın ben 2 defa oldum yani neden dikkate almıyor kimse ben onu anlamıyorum hadi bizi bi uyaran olmadı siz de mi hiç görmediniz burada pişman olanları başarısız estetikleri? Kendi isteğinizle yaptırıyorsunuz sonra da isyan ediyorsunuz
Ben hatta kendi kız kardeşime bile olma diye karşı çıkıyorum ki burnu hem eğri hem düşük hem burun sırtı çıkıntılı.Şu bir gerçek ki Allahın yarattığıyla insanın yaptığı bir olmuyorGerçekten çok haklısın daha önce hiç bu siteye girmemistim ama girsem bile fikrim degisirmiydi bilmiyorum yıllardır istedigim bisey kendi kendimi yaktım işte çok haklısın(
Ben yanlış dr sectigimi düşünüyorum mükemmel yapan dr lar var onları gördükçe uzuluyomGerçekten çok haklısın daha önce hiç bu siteye girmemistim ama girsem bile fikrim degisirmiydi bilmiyorum yıllardır istedigim bisey kendi kendimi yaktım işte çok haklısın(
Ben bu siteyi ameliyat olduktan sonra gördümKızlar şunu söylemek istiyorum sizlere.Estetik yaptırmadan önce bütün bu kötü ihtimalleri göze almanız gerekmiyor muydu? En basitinden bu forumda ben 2 ay önce başlık açtım başımdan geçen her şeyi anlattım estetik şans meselesi dedim asla olmayın ben 2 defa oldum yani neden dikkate almıyor kimse ben onu anlamıyorum hadi bizi bi uyaran olmadı siz de mi hiç görmediniz burada pişman olanları başarısız estetikleri? Kendi isteğinizle yaptırıyorsunuz sonra da isyan ediyorsunuz
Gerçekten merak ettim burun resmini kırpıp atar mısın.Yüzün belli olmaz kırparsanBen yanlış dr sectigimi düşünüyorum mükemmel yapan dr lar var onları gördükçe uzuluyom
Pardon sana değil başlığın sahibi olan kıza yazacaktım yanlışlık oldu cnmGerçekten merak ettim burun resmini kırpıp atar mısın.Yüzün belli olmaz kırparsan
Ya hayatta neler var ne sorunlar var ben çok imtihanlar sorunlar yaşamış bir insanım benim yerimde kim olsaymış intihar edermiş demekki ben bunu anladım inanın canınızı sıktığınıza değmez.Güçlü olmaya bakın hemen pes etmeyin yılmayın hayat daha karşınıza neler neler çıkaracakBurun için insan ölmek Ister mi , her gün ağlar mi yahu ?
Psikoloğa gidin. Normal değil bu düşünceler.
Ya hayatta neler var ne sorunlar var ben çok imtihanlar sorunlar yaşamış bir insanım benim yerimde kim olsaymış intihar edermiş demekki ben bunu anladım inanın canınızı sıktığınıza değmez.Güçlü olmaya bakın hemen pes etmeyin yılmayın hayat daha karşınıza neler neler çıkaracak
Burun için insan ölmek Ister mi , her gün ağlar mi yahu ?
Psikoloğa gidin. Normal değil bu düşünceler.
Benle ayni dusunuyosun canım ben aldım bile randevu psikologdan bana da resmini atar misinKendi kendimi maf ettiğim için her gün ağlıyorum gerçektende psikoloğa gitmeyi düsünüyorum ama hiç bir şey bana eski yüzümü vermicekki geri
Kendi kendimi maf ettiğim için her gün ağlıyorum gerçektende psikoloğa gitmeyi düsünüyorum ama hiç bir şey bana eski yüzümü vermicekki geri
O kemikli yerdeki kikirdak alininca maalesef burun sirti duzlesiyormus.Kemikliydi burnum yandan çok rahatsızdım ama kemiği alınca önden görünümümde bozulmuş baya insan kendi elleriyle kendine böyle bişey yapınca mafoldum işte inşallah zamanla daha güzel olur ama ben nasıl toparlanırım bilmiyorum
merhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
Sakin olun aynı şeyi bende yaşadım dedim ki altı aya kadar düzeliyor.
Burnun , yüzün yanabilirdi de, ya da sağlık sorunları yaşıyor olabilirdin.
Bir şey olduğu yok, bir yıla toparlanır o burun.
Üzme kendini. Daha çok yeni.
Ahhh ben de aynı durumdayım ne vardi sanki burnuma bu kadar takicakİnşallah toparlanır. Gerçekten başıma kötü bir şey gelse bi süre üzülüp normale dönerdim ama durup dururken kendi ellerimle yaptım kendime bunu bunun pişmanlık psikolojisi çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?