Gerçekten ölmek istiyorum

gerçekten aynı dönemde aynı sorunu yaşıyoruz umarım en kısa zamanda birlikte atlatırız bütün bunları canım hiç umudum olmasada elden bişey gelmiyor bizim sorunumuza
Ayy inşallah ya 6 ay sonra buraya konu açmak istiyorum boşuna uzulmusum diye ama benim de hiç umudum yok instadan goruyorum herkesin ikinci ayda mükemmel olmuş birde bana bak

Kızlar şunu söylemek istiyorum sizlere.Estetik yaptırmadan önce bütün bu kötü ihtimalleri göze almanız gerekmiyor muydu? En basitinden bu forumda ben 2 ay önce başlık açtım başımdan geçen her şeyi anlattım estetik şans meselesi dedim asla olmayın ben 2 defa oldum yani neden dikkate almıyor kimse ben onu anlamıyorum hadi bizi bi uyaran olmadı siz de mi hiç görmediniz burada pişman olanları başarısız estetikleri? Kendi isteğinizle yaptırıyorsunuz sonra da isyan ediyorsunuz

Gerçekten çok haklısın daha önce hiç bu siteye girmemistim ama girsem bile fikrim degisirmiydi bilmiyorum yıllardır istedigim bisey kendi kendimi yaktım işte çok haklısın(

Gerçekten çok haklısın daha önce hiç bu siteye girmemistim ama girsem bile fikrim degisirmiydi bilmiyorum yıllardır istedigim bisey kendi kendimi yaktım işte çok haklısın(
Ben hatta kendi kız kardeşime bile olma diye karşı çıkıyorum ki burnu hem eğri hem düşük hem burun sırtı çıkıntılı.Şu bir gerçek ki Allahın yarattığıyla insanın yaptığı bir olmuyor

Ben yanlış dr sectigimi düşünüyorum mükemmel yapan dr lar var onları gördükçe uzuluyom

Ben bu siteyi ameliyat olduktan sonra gördüm

Burun için insan ölmek Ister mi , her gün ağlar mi yahu ?
Psikoloğa gidin. Normal değil bu düşünceler.

Ya hayatta neler var ne sorunlar var ben çok imtihanlar sorunlar yaşamış bir insanım benim yerimde kim olsaymış intihar edermiş demekki ben bunu anladım inanın canınızı sıktığınıza değmez.Güçlü olmaya bakın hemen pes etmeyin yılmayın hayat daha karşınıza neler neler çıkaracak

Haklısınız ama mesela burnumu bi yere çarpsam bi kaza sonucu bi zarar gelse kendime tamam derim atlatırım bi sekilde ama kendi kendimi maf ettim bunun psikolojisinden çıkamıyorum başka hiç bir şey düşünemez oldum aynaya bakmak istemiyorum dışarı çıkarken bantlıyorum burnumu ( özelden atıyorum fotoğrafını

Kendi kendimi maf ettiğim için her gün ağlıyorum gerçektende psikoloğa gitmeyi düsünüyorum ama hiç bir şey bana eski yüzümü vermicekki geri

Kendi kendimi maf ettiğim için her gün ağlıyorum gerçektende psikoloğa gitmeyi düsünüyorum ama hiç bir şey bana eski yüzümü vermicekki geri

Burnun , yüzün yanabilirdi de, ya da sağlık sorunları yaşıyor olabilirdin.
Bir şey olduğu yok, bir yıla toparlanır o burun.
Üzme kendini. Daha çok yeni.

O kemikli yerdeki kikirdak alininca maalesef burun sirti duzlesiyormus.

Sakin olun aynı şeyi bende yaşadım dedim ki altı aya kadar düzeliyor.

Burnun , yüzün yanabilirdi de, ya da sağlık sorunları yaşıyor olabilirdin.
Bir şey olduğu yok, bir yıla toparlanır o burun.
Üzme kendini. Daha çok yeni.

İnşallah toparlanır. Gerçekten başıma kötü bir şey gelse bi süre üzülüp normale dönerdim ama durup dururken kendi ellerimle yaptım kendime bunu bunun pişmanlık psikolojisi çok kötü

İnşallah toparlanır. Gerçekten başıma kötü bir şey gelse bi süre üzülüp normale dönerdim ama durup dururken kendi ellerimle yaptım kendime bunu bunun pişmanlık psikolojisi çok kötü
Ahhh ben de aynı durumdayım ne vardi sanki burnuma bu kadar takicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…