Yaa ben çok üzülüyorum ya gercekten ben de ölmek istiyorumKuzlar ya çok üzüldüm msjlarınızı okuyuncayani telafisi olan bişey için bu kadar üzüldüğünüze değer mi. Bu devirde burnu parçalananlara bile sıfırdan burun yapıyorlar, sizinki onlardan daha mı beter? Kendinizi bi toparlayın yaaa, herşey gelir geçer hem daha çok erken çok yeni ameliyatlarınız.
Guzel olan ikinci aydan kendini belli etmez miydi ki bemim li yamuk yumukKizlar bosuna yipratmayin kendinizi.2Ay sonra harika bir burna sahip olacaksiniz su an belki yadirgiyorsunuz yeni yuzunuzu ama emin olun gececek.Derslerinize calisin:)Olecek birsey yok.En azindan baska bir yerinize estetik dusunmezsiniz,ders olmus olsun size.
Keşke benim de öyle olsaÜniversitedeyken en yakın arkadaşlarımızdan biri burnuna estetik yaptırmıştı. ilk zamanlar ne kötüydü gerçekten ne biz ne o hiç alışamamıştık sanki yanımızda o değil de yabancı biri var gibiydi.. benzer duyguları o da yaşıyordu seninle.. eski halime geri dönmek istiyorum triplerindeydi her gün..
Sonra araya yaz tatili girdi vs.. anam kız okula bi geldi resmen afet.. burun aynı burun ama yüzüne oturmuş çünkü neden yüzündeki ödemler gitmiş..
O yüzden demem o ki; biraz sabret.. şu an eminim ki yüzünde ödemler var o yüzden net bir görüntü alamıyorsun.. ödem deyipte geçme iki gece uyumasak gözlerimiz şişip başka insana dönüşüyoruz. Ki senin geçirdiğin adı üstünde"ameliyat".
Azıcık sık dışını..
Ya keşke güzel olsa begensem de bana da estetik mi diye sorsalarBen evdekilere eğer bir seneye düzelmezsem intihari düşünüyorum dedim üç aya güzel oldum fakat şimdi bir öğrencim burnunuz estetik mi diğer sordu üzüldüm.
Cnm bu kadar üzme kendini ödem vardır benim de üç ay olucak ayın 7 sinde son bir kaç gündür iyice değişmeye bAşladı tabi ben pek anlayamıyorum ama kız kardeşim söylüyo şu an normal emanet gibi duruyo ilk zamanlar burun düzelicektir zamanlaYa keşke güzel olsa begensem de bana da estetik mi diye sorsalar
İnş canım ya çok yıprandım hatta şu an aglamaktan rimellerim aktı simsiyahCnm bu kadar üzme kendini ödem vardır benim de üç ay olucak ayın 7 sinde son bir kaç gündür iyice değişmeye bAşladı tabi ben pek anlayamıyorum ama kız kardeşim söylüyo şu an normal emanet gibi duruyo ilk zamanlar burun düzelicektir zamanla
Cnm gerçekten üzme kendini ne kötü burunlar düzeliyo burda çok örnek var birde istersen foto yolla niyr bu kadar taktınİnş canım ya çok yıprandım hatta şu an aglamaktan rimellerim aktı simsiyah
İnş canım ya çok yıprandım hatta şu an aglamaktan rimellerim aktı simsiyah
Haftaya bugün gidicem canimCanım sen psikolog randevusu almıştın gittinmi acaba
BakCnm gerçekten üzme kendini ne kötü burunlar düzeliyo burda çok örnek var birde istersen foto yolla niyr bu kadar taktın
İnanki ben de çok gözyaşı döktüm burnum için gözlerim zaten mordu ağlayınca da mosmor oldu torbalandı iyice.Kendi kendini yıpratırsın daha da çirkinleştim ben ağlayınca morgöz gibi oldum
Cnm burun ucunda ödem fazla belli oluyo zaten sıkma canını benimde sol taraf daha şişti daha fazla işlem gördüğü için
Ki bence bu ödemli burun a rağmen çok güzelsinCnm burun ucunda ödem fazla belli oluyo zaten sıkma canını benimde sol taraf daha şişti daha fazla işlem gördüğü için
Napim ama çok üzülüyorum napcam ben boyleİnanki ben de çok gözyaşı döktüm burnum için gözlerim zaten mordu ağlayınca da mosmor oldu torbalandı iyice.Kendi kendini yıpratırsın daha da çirkinleştim ben ağlayınca morgöz gibi oldum
Sağ taraf işte çökük duruyo ben ona çok üzülüyorum ya öyle kalirsaCnm burun ucunda ödem fazla belli oluyo zaten sıkma canını benimde sol taraf daha şişti daha fazla işlem gördüğü için
Eskiden daha güzeldim sanki:Ki bence bu ödemli burun a rağmen çok güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?