- 5 Ağustos 2017
- 38
- 1
- 36
Gozdeki kemik nasil resim atabilir misin?3 ay sonra degisti degisti degismedi artik bosuna beklemeyin bir burun en fazla 3 ay icinde kendini gösterir !! Bende cünkü öyle hala bekliyodum gözdeki kemigib gecmesini mal gibi !!
Emoticon
su an 6.gunum ve burnum kutuk gibi onden berbaaat duruyor goz arasi mesafe kaybolmus
Ben kemigi kirdirmadim hafif kemer vardi o torpulendi burun ucu kaldirildi birde kstradan yanlardan hafif torpu atmis.ama su an ayni anlattigin gibi onden berbat insan icine cikamam ben boyle ((((
Bant ciktigindan bu yana agliyorumeski resimlerime bakip keske keske keske diyorum onden bakinca burun ucu dusuk olsada gayet hos duruyordu simdi yandan iyi ama önden berbar
Napicam ben boyleeeeee
Merhaba kalkıklık ve şişlik indi benimde öyle ucu top gibimerhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
foto yok. mu belki aliskin olmadiginiz icin size kotu geliyordur6 ay sonra güzel olucak mi bir de o var bence bu burundan hiç bişey olmicak ama yinede begenmesek bile zaten 1 yildan önce tekrar ameliyat yapilmiyor yanj diyorum kendimi parçalasamda şu an bişey yapamam böyle rahatlıyorum biraz ama 1 dk bile de yasayamoyorum böyle offffdd
Sizin kaç ay oldu??Böyle mesajları okuyunca çok üzülüyorumbende ilk hafta aynen böyleydim anneme sürekli ağlayarak ‘güzel oldu dimi anne, bantlıyken bile güzel duruyor’ dimi diye sorardım kadın da ne yapsın evet harika oldu derdi. İlk aylarda evet yadırgıyorsun yüzünü, gözünü gülüşünü ama zamanla hem alışıyorsun hem de beğeniyorsun. Aradan baya zaman geçmiş umarım mükemmel uyumlu olmuştur.
Tam 2 aylık olduk. Ödemlerimin büyük kısmı gitti. Yüzümdeki yapay görüntü doğallaşmaya başladı.Sizin kaç ay oldu??
Bende 2 aya yaklaşıyorum burun ucum çok kalkık ve çok şiş burun ucumu küçültmüş doktor bey inşallah ödemden öyle çok büyük duruyodurTam 2 aylık olduk. Ödemlerimin büyük kısmı gitti. Yüzümdeki yapay görüntü doğallaşmaya başladı.
Henüz erken emin olun 3 ay sonra gördüklerinize hayret edeceksinizBende 2 aya yaklaşıyorum burun ucum çok kalkık ve çok şiş burun ucumu küçültmüş doktor bey inşallah ödemden öyle çok büyük duruyodur
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim moral oluyo bu yazılarHenüz erken emin olun 3 ay sonra gördüklerinize hayret edeceksiniz
Küçük, ufak, tam ısırmalık bir burunnn en sevdiğim bende 3k yaptırdım ucunda biraz ödem kaldı merakla bekliyorum. Bence hiç takma çok şirin görünecek :)Bende 2 aya yaklaşıyorum burun ucum çok kalkık ve çok şiş burun ucumu küçültmüş doktor bey inşallah ödemden öyle çok büyük duruyodur
Benim 3k değil ama ödemler inince baby nose olucak gibi umarım öyle tatlı fındık kadar olur teşekkürlerr:))Küçük, ufak, tam ısırmalık bir burunnn en sevdiğim bende 3k yaptırdım ucunda biraz ödem kaldı merakla bekliyorum. Bence hiç takma çok şirin görünecek :)
Devlete mi yaptırdın? Geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?