Gerçekten ölmek istiyorum


Ona burda avatar görüntüsü diyoruz bir kaç gün sonra iniyor
Onun için ağlıyorsanız ağlamayın ..Normal o , hepimizde oldu
 
1 ayda belli olmaz ki doktorun ne yaptığı
6 ay sonra ödem inmeye başlar
Seneye anca anlarsın
 
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kalkıklık ve şişlik indi benimde öyle ucu top gibi
 
foto yok. mu belki aliskin olmadiginiz icin size kotu geliyordur
 
Böyle mesajları okuyunca çok üzülüyorum bende ilk hafta aynen böyleydim anneme sürekli ağlayarak ‘güzel oldu dimi anne, bantlıyken bile güzel duruyor’ dimi diye sorardım kadın da ne yapsın evet harika oldu derdi. İlk aylarda evet yadırgıyorsun yüzünü, gözünü gülüşünü ama zamanla hem alışıyorsun hem de beğeniyorsun. Aradan baya zaman geçmiş umarım mükemmel uyumlu olmuştur.
 
Sizin kaç ay oldu??
 
Bende 2 aya yaklaşıyorum burun ucum çok kalkık ve çok şiş burun ucumu küçültmüş doktor bey inşallah ödemden öyle çok büyük duruyodur
Küçük, ufak, tam ısırmalık bir burunnn en sevdiğim bende 3k yaptırdım ucunda biraz ödem kaldı merakla bekliyorum. Bence hiç takma çok şirin görünecek :)
 
Devlete mi yaptırdın? Geçmiş olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…