Gerçekten ölmek istiyorum

Su an ayni durumdayim en tuhafida ne biliyormusun amelyat olmadan evvel senin bu yazini okumustum hatta vazmigecsem demistim
KESKE VAZGECSEYDIM
su an 6.gunum ve burnum kutuk gibi onden berbaaat duruyor goz arasi mesafe kaybolmus
Ben kemigi kirdirmadim hafif kemer vardi o torpulendi burun ucu kaldirildi birde kstradan yanlardan hafif torpu atmis .ama su an ayni anlattigin gibi onden berbat insan icine cikamam ben boyle ((((
Bant ciktigindan bu yana agliyorum eski resimlerime bakip keske keske keske diyorum onden bakinca burun ucu dusuk olsada gayet hos duruyordu simdi yandan iyi ama önden berbar
Napicam ben boyleeeeeee

Sabir ve zaman yapacak bir sey yok. Cok gecmis olsun.

Bi deerin derin nefes al. 6. günün sadece! Bunu sakin unutma. O avatar denen görüntü cok normal, burnun bu sekilde kalmayacak. Suan burnunda ve yüzünde ödemler var, bak gercekten icin rahat olsun, hepsi gececek. Bende bantlar ciktiginda cok tuhaf olmustum, aynaya bakamiyordum cok tuhaf hissediyordum kendimi simdi iyi kii olmusum diyorum, icimde bir gram pismanlik yok. Sende rahat ol, böyle kalacak diye kafani yorma, üzme kendini. Ben ameliyat olali nerdeyse 4 ay olcak ve 1. ay da cektigim resimlere bakinca inanamiyorum, burnum cok degimis ödemler gidince asil burnunun sekli ortaya cikiyor. Ameliyat olduktan sonra hemen sekli belli olmuyor ki. Burnun tam oturana kadar hemen hemen bir yil gecmesi gerekiyor. Ama o avatar görüntü hemen gecer. Istersen hergün fotograf cek, kendin de fark ediceksin :)

Insallah dedigin gibi olur ama inan hic umidim yok
Eski resmimi bakiyorum goz arasi mesafe super incecik bi burun sirti..simdiki halime bakiyorum bildigin kütük..avatarida gectim ne oldugum belli degil
Mideme kramplar giriyor..kemik kiralim demisti doktor ama ben istememistim daha zarif olur boyle torpu atarsak kalin gorunur demisti..Bu kadar kalin olacagini bilsem kirdirirdim
Cok kotuyum cooooookkkk agla agla gozlerimde acimaya basladi

Bak cnm seni cok iyi anliyorum, bende ayni süreci yasadim, bende ayni senin gibiydim onun icin sana yardimci olmaya calisiyorum. Bir ay gecsin, simdi ki haline gülersin inan bana. Üzme kendini. Bende kendimi hatirladikca diyorum ne aptalmisim, bosu bosuna üzmüsüm kendimi. Neden ameliyat oldum diye moralimi o kadar cok bozmustum ki. Ama simdi o kadar cok mutluyum ki. Burun ameliyatin en zor süreci bu aslinda cünkü cok sabirli olman lazim. Kendini daha fazla yipratma, burnun bu sekilde kalmayacagini mutlaka bil

Cok tesekkur ederim
Bi ümit artik..dedigin gibi sabirli olmaya calisacagim..
Insallah duzelir guzellessin bile istemiyorum yeterki duzelsin normal insana benzeyeyim

Ya birde burda atel cikinca muhtesem burunlari olan kisileri gordukce bende ters giden neydi diye sorup duruyorum kendi kendime
Offf yaaa kafayi yemeden duzelir insallah

Ya birde burda atel cikinca muhtesem burunlari olan kisileri gordukce bende ters giden neydi diye sorup duruyorum kendi kendime
Cok nadir, düsün benim atelim 9. gün cikti ve üstüne 4 gün bantla dolastim. 6. günün sonucta daha cok cok yeni. Istersen özelden fotograf at cnm belki sana cok tuhaf geliyordur. Istersen bende sana resimlerimi gösterebilirim farki sende görürsün belki icin rahatlar

Benim de ilk zamanlar burun sırtındaki kalınlık çok hoşuma gitmişti ama 7 ay oldu burun sırtım incecik oldu kenarlarda da kemikler kırılmadığı için çıkıntılı duruyor keske ilk aylardaki kalınlık kalsaydı

Canım çok üzüldüm gerçekten yaa benim 3 ay oldu hala aynı durumdayım ağlamadığım 1 günüm yok psikolojim düzelmiyo hayatımı mafettim nasıl toparlanırım ne zaman toparlanırım bilmiyorum

Canım çok üzüldüm gerçekten yaa benim 3 ay oldu hala aynı durumdayım ağlamadığım 1 günüm yok psikolojim düzelmiyo hayatımı mafettim nasıl toparlanırım ne zaman toparlanırım bilmiyorum
Canim resmini gorebilirmiyim ? Bende sana atarim..
Ayni bende bant ciktigi gunden bu yana agliyorum ( aynaya baktikca 'ne yaptin sen kendine' diye kiziyorum
6ay sonra revisyon olurum diye bi dakika kendimi avutsam obur dakika 6ay nasil gececek diye dusunup mahvoluyorum
Amelyattan bu yana daha insan icine cikmadim cikamamda..nasil yasicam ben boyle

R Rzgar_kk canim benimde 3. Aya giricek benim baslarda bi taraf cokuk duruyodu o psikolojimi mahvettmisti zaten smdi bide 1 bucuk aydir nefes problemi yaşıyorum. Doktora gittim nefes alamadigimi soyledim bakiyo bakiyo nedenini anlayamadim diyo o cokuk yerinede kikirdak ekleriz cok kolay islem diyo hersey onun icin o kadar basitki beni hic anlamiyo ameliyat sonrasi surec bnm icin cok kotuydu ve tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum :'( senin de nefes problemi var mi? Bu arada ozelden resmini atar misin

3 ay sonra degisti degisti degismedi artik bosuna beklemeyin bir burun en fazla 3 ay icinde kendini gösterir !! Bende cünkü öyle hala bekliyodum gözdeki kemigib gecmesini mal gibi !!

Cidden resim paylaşabilir misiniz burunu bir görelim belki de abartılacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…