Niye bunlar benim başıma geldi bilmiyorum 2 kere iptal oldu ameliyat hayırlı olmayacağı belliydi ama ben naptim üstüne gittim üstelik bunu ben kendi kendime yaprim bunun yükü çok ağır tasiyamiyorum
Nasıl özel mesaj atılıyor canım bilmiuroum kiBelki bundan sonra daha iyi olacak.Allahaşkına biraz olumlu örneklere bakın ne burunlar ne hale geliyor.Bana özelden foto atar mısın?
Belli oluyor dokunduğu. Allah'ın yasak koyduğu biseyi destekleyecek değilim. Sizin le de daha muhatap olmak istemiyorum.
Allah'ın yarattığı bozarsaniz böyle olur kızlar kusura bakmayın.
nerde hangi.doktora ameliyat oldunuzÇok mutsuzum canım çok doktordan gördüğüm muamele bemi çok üzdü oysa ne kadar da guvenmistim bana senin psikolojin bozuk burun için intihar edilir mi psikiyatriye git dedi bemi deli ilan etti bir de engellemis beni ben napicam hiç bişeye kafamı veremiyorum okula gitmek istemiyorum Bakırköye dusucem en sonunda galiba
neyin kafası bu, siz dört dörtlük müslümansiz sanirim, hayırdır sizin ne işiniz var bu forumda, estetikle ilgili dünya forum var kol, bacak v.s.. Dünya konu var oralarda tatmin edin kendinizi..Belli oluyor dokunduğu. Allah'ın yasak koyduğu biseyi destekleyecek değilim. Sizin le de daha muhatap olmak istemiyorum.
3 ay oldu canimnerde hangi.doktora ameliyat oldunuz
Buraya yazın bence...sonuçta bilgi icin buraya girenler oluyor insanlar faydalansin
Hal caresi vardir mutlaka çok iyi doktorlar var kac ay oldu sizin
Yok canım hiç bi gelisme yok intihar edicem benMerhaba çok geçmiş olsun bir gelişme var mı? hangi doktora olmuştunuz ameliyatınızı? R Rzgar_kk D Degisikbiseyim
Öyle deme bir çözümü bulunur inşallahYok canım hiç bi gelisme yok intihar edicem ben
Tekrar ameliyatla da güzel olacağı kesin değil ki bende memnun değilim halimden ama eski halime geri dönemem tekrar ameliyat olmakta riskli ne sonuç alıcaz belli değil yapboz değiliz ki bizde her seferinde farklı bir görüntüye alışmaya çalışmak çok zor ameliyat süreci de zor kendimiz ettik kendimiz bulduk hiç elletmeyecektik belki deAllah allah
götür eski fotoğraflarını zaten öncesi sonrası fotoğrafı çekmişlerdir kayıtlardan bulsunlar konuş doktorla.
Sadece estetik görüntü müydü problem nefes zorluğu yaşıyor musun?
Arkadaşım burnunu yapandoktorla konuştu, beğenmemişti burnunu tekrar ameliyat olacak.
Tekrar ameliyatla da güzel olacağı kesin değil ki bende memnun değilim halimden ama eski halime geri dönemem tekrar ameliyat olmakta riskli ne sonuç alıcaz belli değil yapboz değiliz ki bizde her seferinde farklı bir görüntüye alışmaya çalışmak çok zor ameliyat süreci de zor kendimiz ettik kendimiz bulduk hiç elletmeyecektik belki de
Birdaha aynı dr a olmamAllah allah
götür eski fotoğraflarını zaten öncesi sonrası fotoğrafı çekmişlerdir kayıtlardan bulsunlar konuş doktorla.
Sadece estetik görüntü müydü problem nefes zorluğu yaşıyor musun?
Arkadaşım burnunu yapandoktorla konuştu, beğenmemişti burnunu tekrar ameliyat olacak.
Ben de şu an seninle aynı şeyi yaşıyorumTekrar ameliyatla da güzel olacağı kesin değil ki bende memnun değilim halimden ama eski halime geri dönemem tekrar ameliyat olmakta riskli ne sonuç alıcaz belli değil yapboz değiliz ki bizde her seferinde farklı bir görüntüye alışmaya çalışmak çok zor ameliyat süreci de zor kendimiz ettik kendimiz bulduk hiç elletmeyecektik belki de
merhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
Ben de parami geri verdirmeyi başardım sonunda geri alicam paramiEstetik doktorun hastanin memnuniyetine gore yap.ak zorunda oldugu bir operasyondur diger operasyonlar icin degil ama estetik icin doktor hastaya begendirmek zorundadir hatta hasta begenene kadar doktor hastanin istegini yerine getirmek ve tekrar tekrar yapmak zorundadir
Bende burnumdan operasyon olmustum cok cok cok kotu bir burnum olmustu sonucta ve iltahap akti 8 ay davalari arastirdim bunun emsalleri var estetikci doktir hastayi memnun etmek en sonunda memnun birakmak zorundadir diye doktorunla konus tekrar yaptirmak istedigini soyle yapmazsa daava acarim filan de
Ben boyle yaptim butun parami geri aldim s9nra gittim baskadoktora temizletip duzelttirdim
Bilgin olsun estetik farkli bir dava soz konusu memnunbirakmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?