Gerçekten pisboğaz mıyım?

Bor bozulur iki bozulup 3.de kendi de gelmek istiyor. Benim eşimde gitmek istemez biyere ben solerim ben buraya gidiyorum geliyor musun hayir derse cikip giderim. Bikac kez onsuz gitmeyecegimi dusundu israr etcegimi düşündü sonra o bana teklif etmeye basladi ki durumumuz sizin kadar iyi degil. Ayda bir sinemaya gideriz hafta sonu hicbisi yapamazsak sahile yuruyuse ineriz ayda 1kez disarda raki balik yapariz.

Eşiniz ya cimri yada tembel.
Bana siz normal geldiniz zira sosyalleşmek hele imkan varken lüks değil, ihtiyaç.
Ayrıca çocuk olunca lüks haline geliyor en basitinden sinemaya gitmek bile,şu an tadını çıkarmanız gereken zamanlar bence.
2 çocuğum var,biri bebek ve biz sırayla içsek bile o kahveyi,çıkıp içeriz dışarda zira minik çocuğum yeni yürümeye başladi ve iki dakika oturmuyor. Yoruluyoruz evet,kahve içmeye gidince bile yoruluyoruz ama vazgeçmiyoruz.
Sinema desen,en son oğlum doğmadan önce kızımla çocuk filmine gitmiştim,düşünün 1 seneden fazla olmuş.
Yerinizde olsam gelmiyorsa dahi çıkardım ,bozulursa bozulsun yapacak birşey yok.

Yürüyüşe dahi çıkaramıyorum. 1 sene düzenli yürüdüm 2 kez zorla çıkardım. Kanepeden ayrılamıyor.

Ben de öyle düşünüyorum. Tatilde gayet keyfini çıkarıyor. Sinemaya gidelim diyorum eline alıp da vizyonda ne var ne yok bakma gereği bile duymuyor. İstediklerim aşırı şeyler değil :-(
O zaman sizin eşiniz cimrilikten level atlamış ve uyaniklasmis. Bu daha zor bence. Baya bildiğin siz harcamaları karşılayın diye yapıyor.

en kötü şimdilik yemeksepeti gibi siteleri kullanın valla ne önersem bilemedim anlayışsız insanla gerçekten hayat zor
özellikle insan zor zamanlarında anlayış istiyor değil mi...

Yürüyüşe dahi çıkaramıyorum. 1 sene düzenli yürüdüm 2 kez zorla çıkardım. Kanepeden ayrılamıyor.
Kendiniz gidin bikac kez sorun sonra nadilsa sen gelmicen ben çıkıyorum deyin geliyor en azindan benim esim geldi koltugu cokerticekken kurtardim onu

Bunu ben de söylüyorum. İnanın sağlıklı bir düşünce değil belki ama diyorum çocuğumuz olmazsa zaten para tamamen başkalarına kalmış olacak. En rahat zamanımız gezip tozmak için. Haklısın diyor, sonrası aynı hayata devam.

Size tavsiyem sakin kendinizi ona uydurmayın ona gore hareket edip asimile olmayın bir sonraki nefesin garantisi yok varsın siz karşılayın ama gidin gezin yiyin için hayatınızı yaşayın eminim şuan ki konumunuza ulaşmak için bedeller odemissinizdir gençlik ve öğrencilik yollarınızda hiç olmazsa o dönemlerin acısını çıkartın ben önceden çok birikim odaklı biriydim hep hep her zaman sonra baktım sürekli kıtlık psikolojisi yaratıyorum insanlara asla güvenmiyorum (maddi acıdan) sonra bi şey oldu ve kim açlıktan ölmüş ülkemizde dedim ve paşa gönlüm ne isterse imkânlarım doğrultusunda yaşamaya başladım. Size de önerim bu olur hayat bir gün o da bugün

Eşiniz bariz cimri sanırım. Her hafta en az iki kez dışarı çıkarız ki şuan ücretsiz izindeyim,çalışırken eve dönerken dışarda yiyip kafamıza göre takıldığımız çok olurdu,hergün yemek yapmak istemiyor insanın canı.

Burayı uzun zamandır takip ediyorum, konunuzu görünce üzüldüm açıkçası. Siz pisboğaz değilsiniz, eşiniz de cimri değil. Resmen varyemez amca.
Dünyaya bir kez geliyoruz yatırımınızı yapmışsınız, bundan 5 saniye sonrası belli değilken hayatı böyle kısıtlayarak yaşamak haksızlık.

çalışıyorum durumumuz sızın kı kadar değil ayda 4-5 defa dışarda yerız eşimle kendim yedıklerım dışında ... bence az bıle eşiniz paranızı bırıktırmek ıstıyorsa normal...

evet ben ders çalışırken bir yandan da akşama ne yapacağım, ne yiyeceğiz diye düşünüyorum. Ben sadece çorba da yerim yemek seçmiyorum diyor. Evet yemek seçmiyor ama sadece ekmek de yesem olur modunda nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…