- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Gülen emojiyi görünce, kendimi sizin durumunuzu sizden daha çok kafaya takmış gibi hissettim. Biraz rahatlayayım bari.Ben hiç acele istemedim çok direndim yaz düğünü olsun diye. Ama eşim de ailesi de çok ısrar etti. Sanırım anlarım diye adam elini çabuk tutmuş
Çocukta var bizde ben cumartesi pazar iki gece ona bıraktım çocugu zaten çocugun uyku saati bakmıcak sadece yanında yatıp uyutucak cumartesi sorun olmadı pazar gunude çocuk durmamış surat beş karıştı.Neyse ondan sonraki o hafta o bir yere gitti bende onu aradım çocuk durmuyo diye kendisi bana yaptı ya bende ona aynısını yaptım gerçi neymiş ben annesiymişim illa çocuğun yanında ben olucam.Suratına alıştım artık.Dün akşamda anneme söylerken duydu arkadaşlarla kahvaltıya gidicem diyodum anneme eşimin daha haberi yoktu kendisi calısıyor cumartesi o da geldi bana sordunmu diyor bende sen hamama giderken bana sordunmu sadece gidicem dedin diyorum bende gidiceğimi haber veriyorum sana dedim bişey diyemedi :)çözüm buldun mu peki :)
Yok ya inan çok üzgünüm ama negatif elektrik vermek istemedim. Emin olun iyi değilimGülen emojiyi görünce, kendimi sizin durumunuzu sizden daha çok kafaya takmış gibi hissettim. Biraz rahatlayayım bari.
Bir seçim yapmam lazım artık. Ya tamamen görmezden gelip kendi hayatımı yaşayacağım. Ya da boşanıp yoluma devam edeceğim. Boşanmayı kesinlikle istemiyor. Benden başkası katlanmaz muhtemelen.Eşiniz tam anlamıyla pinti bir insan.
Zaten.genc yaşta ev araba sahibi olmuşsunuz ee daha ne ?
Mezara mı götürecek parayı ne yapacak?
Haftada 1 yemeğe gitmek çok normal.
Hatta biz bazen haftada 2 kez cikariz.
Ne bileyim ayda 2 kez kahvaltıya gitmek çok normal.
Onun dışında düzenli olarak tiyatorya giderim mesela ben arada arkadaşlarımla buluşurum vs.
Ki bizim şu an evimiz krediyle ödeniyor henüz evin sahibi bile değiliz.
Hani asgari ücretle zar zor geçinen insanlar olursunuz o zaman derim ki anlayış gösterin vs.
Çocuk yapma fikrini erteleyin bence.
Cimrilik düzelen bir huy değil.malesef genelde genetik oluyor .
allah korusun obur tarafa giderken elleri kapali gidecek cunku net cimriiiiiiSorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Hiç yok gerçekten. Cimriler 2 türülüdür gözlemlediğim kadarıyla. Bazı insanlar dışarıya cimridir ama kendisine cömerttir. Diğer grup ise hem kendine hem dışarıya cimridir. Eşim 2. grupta yer alıyor.peki bu adamin hic hobisi vs yok mu para harcadigi?
adam sosyal degil, tatil bile sevmiyor,
ne seviyor bu adam diye gecirdim icimden de
Zoraki yaptırdığım için keyif de alamıyorum artık.olduuu iyi günlerrrr
balından, kaymağından faydalanmayacak tek şey arı ve inek.
insanız ya. tabıkı emeğimin keyfını surecem.
o zaman ,Zoraki yaptırdığım için keyif de alamıyorum artık.
Hesaplarımız ayrı zaten. Birçok insan evlilikte ortak hesabı öngörse de ben hiç yanaşmadım buna. Eminim ortak hesap olsa beni de kısıtlamaya çalışırdı.Sen pis bogaz degılsın esın cımrı ben calısmadıgım halde esımde sadece yazları calıstıgı halde ben daha cok harcama yapıorum bu saydıkların ve daha fazlası bıde ben esıme cımrı dıyordumm beterın beterı varmıs. Esın sana pıs bogaz derken bı sorsana evde yemek yıyınce degılde dıaarda yıyncemı pıs bogaz olunuyormus bence esınden ayrı bırıkım yapmaya basla ve bu yaptıgın seylerı onsus yap bozulsun dursun bısey derse sen ıstemıyorsun napıyım de
Degilsin canim hatta tok gozlusunSorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Boşanmayı da istedim hatta anlaşmalı olsun hiçbirşey de talep etmek istemiyorum dedim. Ama kesinlikle ayrılmak istemiyor. Cimriliğini kabul etmiyor ve bu sebeple boşanılamayacağını düşünüyor.siz pisbogaz degilsiniz , esiniz pinti :) ayrica ben calismamama ragmen sizden daha cok disarida yiyoruzdur. tatile gitmek icinde oteli benim ödememe gerek kalmiyor. ama ne yapabilceginiz konusunda bir fikrim yok , cimrilik br huydur tedavisi yoktor ki bir hastalik gibi tedavi edilsin , bence bosanmayi istemiyorsaniz (ki bu bosanmak icin yeterli bir sebep mi bilmiyorum) esiniz sizin yanliz takilmaniza karismasin en iyisi. ne bileyim calisirken kazandigim parayi severek harcardim yani bundan mahrum edilmek beni kizdirirdi.
Çok kırıldım gerçekten. Böyle bir konu yüzünden tartışmak gururumu çok incitiyor.Böyle yorulduğunuz evliliğe bir bebek gelse durum daha da kötü olabilir. Cünkü herseye bebegi bahane eder. Üstelik bana biri pisbogaz dese ilk onu yerim sanırım. Terbiyesizlik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?