Gerçekten pisboğaz mıyım?

çözüm buldun mu peki :)
Çocukta var bizde ben cumartesi pazar iki gece ona bıraktım çocugu zaten çocugun uyku saati bakmıcak sadece yanında yatıp uyutucak cumartesi sorun olmadı pazar gunude çocuk durmamış surat beş karıştı.Neyse ondan sonraki o hafta o bir yere gitti bende onu aradım çocuk durmuyo diye kendisi bana yaptı ya bende ona aynısını yaptım gerçi neymiş ben annesiymişim illa çocuğun yanında ben olucam.Suratına alıştım artık.Dün akşamda anneme söylerken duydu arkadaşlarla kahvaltıya gidicem diyodum anneme eşimin daha haberi yoktu kendisi calısıyor cumartesi o da geldi bana sordunmu diyor bende sen hamama giderken bana sordunmu sadece gidicem dedin diyorum bende gidiceğimi haber veriyorum sana dedim bişey diyemedi :)

Eşiniz tam anlamıyla pinti bir insan.
Zaten.genc yaşta ev araba sahibi olmuşsunuz ee daha ne ?
Mezara mı götürecek parayı ne yapacak?
Haftada 1 yemeğe gitmek çok normal.
Hatta biz bazen haftada 2 kez cikariz.
Ne bileyim ayda 2 kez kahvaltıya gitmek çok normal.
Onun dışında düzenli olarak tiyatorya giderim mesela ben arada arkadaşlarımla buluşurum vs.
Ki bizim şu an evimiz krediyle ödeniyor henüz evin sahibi bile değiliz.

Hani asgari ücretle zar zor geçinen insanlar olursunuz o zaman derim ki anlayış gösterin vs.
Çocuk yapma fikrini erteleyin bence.
Cimrilik düzelen bir huy değil.malesef genelde genetik oluyor .

Bir seçim yapmam lazım artık. Ya tamamen görmezden gelip kendi hayatımı yaşayacağım. Ya da boşanıp yoluma devam edeceğim. Boşanmayı kesinlikle istemiyor. Benden başkası katlanmaz muhtemelen.

allah korusun obur tarafa giderken elleri kapali gidecek cunku net cimriiiiii

peki bu adamin hic hobisi vs yok mu para harcadigi?

adam sosyal degil, tatil bile sevmiyor,
ne seviyor bu adam diye gecirdim icimden de
Hiç yok gerçekten. Cimriler 2 türülüdür gözlemlediğim kadarıyla. Bazı insanlar dışarıya cimridir ama kendisine cömerttir. Diğer grup ise hem kendine hem dışarıya cimridir. Eşim 2. grupta yer alıyor.

Sen pis bogaz degılsın esın cımrı ben calısmadıgım halde esımde sadece yazları calıstıgı halde ben daha cok harcama yapıorum bu saydıkların ve daha fazlası bıde ben esıme cımrı dıyordumm beterın beterı varmıs. Esın sana pıs bogaz derken bı sorsana evde yemek yıyınce degılde dıaarda yıyncemı pıs bogaz olunuyormus bence esınden ayrı bırıkım yapmaya basla ve bu yaptıgın seylerı onsus yap bozulsun dursun bısey derse sen ıstemıyorsun napıyım de

Hesaplarımız ayrı zaten. Birçok insan evlilikte ortak hesabı öngörse de ben hiç yanaşmadım buna. Eminim ortak hesap olsa beni de kısıtlamaya çalışırdı.

siz pisbogaz degilsiniz , esiniz pinti :) ayrica ben calismamama ragmen sizden daha cok disarida yiyoruzdur. tatile gitmek icinde oteli benim ödememe gerek kalmiyor. ama ne yapabilceginiz konusunda bir fikrim yok , cimrilik br huydur tedavisi yoktor ki bir hastalik gibi tedavi edilsin , bence bosanmayi istemiyorsaniz (ki bu bosanmak icin yeterli bir sebep mi bilmiyorum) esiniz sizin yanliz takilmaniza karismasin en iyisi. ne bileyim calisirken kazandigim parayi severek harcardim yani bundan mahrum edilmek beni kizdirirdi.

Degilsin canim hatta tok gozlusun bende o doktoralardan olsa neler isterim neler. Kaldiki senin paran ona ne !

Boşanmayı da istedim hatta anlaşmalı olsun hiçbirşey de talep etmek istemiyorum dedim. Ama kesinlikle ayrılmak istemiyor. Cimriliğini kabul etmiyor ve bu sebeple boşanılamayacağını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…