gercekten şanssızmısım.......

Sende sağol tatlım, hiç üzülme, bol bol dua et, biliyorum sen çok istiyorsun mutlu olmayı, çok da hakediyorsun canım, umarım bulursun aradığın mutluluğu, ben inanıyorum bulacağına, inşallah kabul olur canım, umarım şans yüzüne güler canım benim, hiç bişey için üzme kendini. :)

Son düzenleme:

bin kerede dua etsem olmuyor olmuycak ....
bastan yüzüm gülmemiş zaten

bin kerede dua etsem olmuyor olmuycak ....
bastan yüzüm gülmemiş zaten

Öyle deme canım yaa, olmaz dersen tabii olmaz, umutsuzluğa kapılma hemen, ne demek baştan yüzüm gülmemiş falan, pozitif düşünmeye çalış biraz, eminim yüzün gülecektir o zaman.

Unutamıyorum onu . . .

İlk görüşte aşk dedikleri dogruymuş;hiç başıma gelmemişti oysa. . .

Kimse inanmıyor ama ona olan duygularım gecici degil :85:

Öyle deme canım yaa, olmaz dersen tabii olmaz, umutsuzluğa kapılma hemen, ne demek baştan yüzüm gülmemiş falan, pozitif düşünmeye çalış biraz, eminim yüzün gülecektir o zaman.

artık hiçbişey bilmiyorum canım ya..
işte zamanında birini canımdan cok sevdim ama mutlu olamadım ..
şimdi yine tekrar bazı duygular hissetmeye basladım ki aynı sey yine mutlu olamıyorum
artık umudumu kaybediyorum.

Unutamıyorum onu . . .

İlk görüşte aşk dedikleri dogruymuş;hiç başıma gelmemişti oysa. . .

Kimse inanmıyor ama ona olan duygularım gecici degil :85:

Canım hiç mi ulaşma imkanın yok, adını falanda mı bilmiyorsun, biliyorsan facebooktan falan ekleyemez misin, bi ortak arkadaş, bi tanıdık hiç mi olmaz yaa ?

Canım hiç mi ulaşma imkanın yok, adını falanda mı bilmiyorsun, biliyorsan facebooktan falan ekleyemez misin, bi ortak arkadaş, bi tanıdık hiç mi olmaz yaa ?

hiçbir sey yok...
sadece adını biliyorum
oda tesadüfen oldu......

öylede facebooktan ulasma imkanım yok sanırım sadece isimle ?:26::26::26::26:

Perimle az önce video paylaşmıştım Yaşar'la eşinin tanışma hikayesi diye sen de bir zile istersen, öyle umutsuzluğa kapılma olacak olduktan sonra neler oluyor yollayım linki istersen,istersen kendin gir bak

canım niye bu kadar kafaya takıyosun ki bunu ?

alt tarafı 2 kere gördüğün bi insan yani..

bişey yaşamadınız paylaşmadınız..

bu kadar etkilenmen garip geldi bana açıkçası...

önüne daha kimler çıkacaktır, hemen koyverme

Perimle az önce video paylaşmıştım Yaşar'la eşinin tanışma hikayesi diye sen de bir zile istersen, öyle umutsuzluğa kapılma olacak olduktan sonra neler oluyor yollayım linki istersen,istersen kendin gir bak

yolla canımm...

ne biliyim tatlım onda hiç hissetmedigim duyguları hissettim ; kopamıyorum
görmesemde konusmasamda unutamıyorum gitmiyor aklımdan

Sonra birini tanıyorsun, ilk görüşte diğerlerinden farkını anlayabiliyorsun aslında. Sıradan biri değil o. Belki de aylardır beklediğin doğru insan. En doğru.

Herkesi kolay sevemezsin sen. Ama onu çok çabuk seviyorsun. Ne olduğunu anlayamadan, o kadar güzel seviyorsun ki. Kendin bile anlayamıyorsun ne olduğunu.

evet cok sanssizmissin
nasil bir sanstir bu yarabbim..

gercekten böylemi düsünüyorsun ?
sen sükretki aldatildigini ögrendin ve ondan kurtuldun..
onu unutabildin..
yeni biri cok mu gerekli veya cok mu büyük bir sorun ?
benim hayatimda kimse olmadi, kimsede gelip teklif etmedi,
halada kimse yok.., o zaman benden sanssizi yok sanirim, dünya sanssiziyim..

tatlım 2 bakışı bu kadar kafana takacaksan çok üzerler seni... bu kadar bağlılık neden???

Sorun hayatımda birinin olmaması degil..evet olmasada olur, okadar da önemli degil...
beni ilişki budalalarıyla karıstırmayın
Hayatımda birinin olmasını istesem onda takılıp kalmaz baska kişilere yelken acardım bile
Sizin kastettiginiz gibi bir insan olsaydım suana kadar hayatımda sayısız cıktıgım olmus olurdu.
Sorun benim ciddi anlamda aşık olmam.
Aşkı bilmeyen insanlara da garip geliyor dogaldır.

ayy tatlım kıyamam ben sana
tekrar görme imkanın yok mu
kaderimizde neler yaşıyacağımızı hiç bilmiyoruz, belki de o sana bi işaretti
tekrar aşık olabileceğini gösterdi sana
doğru zamanda huzurlu aşkını yaşıcaksın canım, zamana bırak..

tesekkür ederim çok sagol canım...
yok tekrar görebilme şansım;keske bir kez daha olsaydı
haklısın belkide zamanı vardır

Kızlarr kızlaar
Onu tekrar görebilme şansım çıktı:

sizce bidahakine onunla karsılasınca nasıl davranmam gerekir ??
Benimle konusur mu bilmiyorum ama konusması için nasıl davranmam ne yapmam gerekir
bir fikriniz var mı ????....

özellikle böyle bir durum
yaşayan arkadaslar bilirler ?......:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…