Perimleee görüştünüz mü 4 gözle haberini bekliyorum dün söz verdiğim gbii bir sürü dua ettim inşallah kabul olmuştur inşallah , hemen yaz olur mu aklım sende
çook sagol tatlım Allah razı olsun ...
evet gördüm onu ama işte pekte parlak gecmedi
gördüm öylesadece
Canım, hiç mi konuşma şansınız olmadı, hiç sizin ikinizi tanıştıran falan ?
hayır konusma fırsatımız hiç olmadı bir engel cıktı hep
Canım yaa, çok üzüldüm senin adına, ne gibi engeller çıktı, oradakilerden hiç bi Allah'ın kulu çıkıp da tanıştırmaz yaa, hiç bi konuşma fırsatı doğmaz mı yaa ?
bize o sans dogmadı işte canım
cok fazlada göremedik birbirimizi zaten
Yapma canım yaa, üzülme artık bu kadar, bi gün bi yerlerde tekrar karşılarşınız inşallah.
öyle bir şansım yok artıkkkkk
Sen böyle dedikçe ve yaptıkça inan ki çok ama çok üzülüyorum, kendime olmuş gibi hissediyorum, azıcık olumlu düşünmeye çalış canım, pozitifi çağır birazcık da, hep olumsuz düşünüyorsun, belli olmaz bu işler.
ben de üzüldüm canım ya..ama en azından gördün bir de bu yandan bak..hiç göremeyeceğim artık diyordun yine görebilme şansın doğdu bence yine bir yerlerde karşılaşma ihtimaliniz var halaa bu ihtimal bitmezz
keske o ihtimal olsaydı işte
[video=youtube;922hVr6kRgM]http://www.youtube.com/watch?v=922hVr6kRgM[/video] perimlecim bu şarkı sana gelsiiin
hahh işte bu sarkı tam benlik canımm
tesekkürler..
demekki benim duygularım okadar da sacma degil ya .
yaşayanlar var
Var tabi canım eskinin aşkları nasıldı herkes uzaktan bakarak severdi birbirini..
ya işte ya budur !..Helal olsun valla tatlım ya cok dogru bişey söyledin
dimi ya hiç konusamadan görüsemeden bişeyler yasamadan !.........
Sadece uzaktan bir görmek bile yeterdi dimi ?...
Böyle bir ask neden olmasın ki anlamıyorum.
Herkes tutturmus bişeyler yasamadan ask olmaz diye;kimse inanmıyor duygularıma.
Tabiki de olur,ilk görüşte aşk budur işte,ilk başta inanmamıştım bende sana ama şimdi inanıyorum canım..tekrar görebildin mi canım,durum nedir? nerde bu çocuk burda onun hakkında konuşuyoruz kaç gündür,beyfendi keyiflerde..o çocuk buraya gelecek !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?