gercekten şanssızmısım.......

Bence uzun süreli birlikteliğini unutabilmen güzel bişey o zaman bunuda unutursun belkide kısmet değilmiş karşına başka biri çıkcaktır.

haklısın canımm ..İçim kanaya kanaya acıya acıya onu içimden cıkardım herseyi unuttum ..ama onun yaptıgı yanlıslar coktu onun için sevgi nefrete dönüştü bende..
onu zor olsada unuttum.
Ama bunu unutamıyorum nedense..hep içimde bir acı var:14::14::14:

poffff...doğru diyorsun..o zaman inşallah çıkartsın allh bir daha karşına diyelim..

evet ya her yönden şanssızz bir durum..
of off keske hiç karsıma çıkmasaydı .öyle güzel bakmasaydı.:50:

dua et olur mu bana canımm...

Kızlar ben ikinizi de çok sevdim inşallah ikiniz de çok mutlu olursunuz üzülmezsiniz daha fazla :70:

çoook sagol tatlımm ya...
bize dualarını eksik etme olur mu..
inşallah sende çook çoook mutlu olursun istedigin hersey olur.

evet ya her yönden şanssızz bir durum..
of off keske hiç karsıma çıkmasaydı .öyle güzel bakmasaydı.:50:

dua et olur mu bana canımm...

aaah ahh..olucağı varmış olsun onda da bir hayır vardır, bak o çıkmasaydı kafanı takmasaydın belki bu kadar çabuk unutamazdın eskiyi..edicem canım benim sen de bana ett :(

çoook sagol tatlımm ya...
bize dualarını eksik etme olur mu..
inşallah sende çook çoook mutlu olursun istedigin hersey olur.

Tamam canım ikinize de çok dua etcm bundan sonra güzel olsun gönlümüze göre olsun hayırlısıyla diye :)

aaah ahh..olucağı varmış olsun onda da bir hayır vardır, bak o çıkmasaydı kafanı takmasaydın belki bu kadar çabuk unutamazdın eskiyi..edicem canım benim sen de bana ett :(

evett canımm haklısın ...bakalım Allah daha ne nasip eder napalım artık yapıcak bişey yok:14:
inşallahh bundan sonra sende artık üzülmez mutlu olursun dualarım seninle

haklısın canımm ..İçim kanaya kanaya acıya acıya onu içimden cıkardım herseyi unuttum ..ama onun yaptıgı yanlıslar coktu onun için sevgi nefrete dönüştü bende..
onu zor olsada unuttum.
Ama bunu unutamıyorum nedense..hep içimde bir acı var:14::14::14:

İnsanın sevdiği birini unutması kolay bişey değil ama sen bunu başarmışın her şeye rağmen bence çok güçlüsün bunu düşün şimdi buda daha çok taze olduğu için böyle düşünüyorsun şimdi buda geçicek eminim.

İnsanın sevdiği birini unutması kolay bişey değil ama sen bunu başarmışın her şeye rağmen bence çok güçlüsün bunu düşün şimdi buda daha çok taze olduğu için böyle düşünüyorsun şimdi buda geçicek eminim.

tesekkür ederim canım ....

Perimlecim siz bu çocukla çıktınız mı ? 2 kere gördün ve aşık mı oldun,canım onun acısı uzun sürmez ya..Benim tahminim de sen eski çocuğun acısını bunda yaşamaya devam ediyorsun,farkında mısın küçük şeyler bile canını çok yakıyor,aslında şu anda üzüldüğün o çocuk değil,artık o kadar hassassın ve duygusalsın ki,her şey üzebilir seni..o nedenle şu sıra kimseyi hayatına almanı tavsiye etmem bekle bakalım biraz daha,dinlen biraz..Önce eski gücünü kazanmalısın canım..

Perimlecim siz bu çocukla çıktınız mı ? 2 kere gördün ve aşık mı oldun,canım onun acısı uzun sürmez ya..Benim tahminim de sen eski çocuğun acısını bunda yaşamaya devam ediyorsun,farkında mısın küçük şeyler bile canını çok yakıyor,aslında şu anda üzüldüğün o çocuk değil,artık o kadar hassassın ve duygusalsın ki,her şey üzebilir seni..o nedenle şu sıra kimseyi hayatına almanı tavsiye etmem bekle bakalım biraz daha,dinlen biraz..Önce eski gücünü kazanmalısın canım..

frezyaaaaa caaaanımmmmmm.....
hatırlıyor musun senle son konusmamızı :31:

çok güzel umutlar vermiştin ...

şimdide haklısın evet...ama ben ona dair artık hiç bişey düşünmüyorum .daha baska seylerde ögrendim çünkü hep arkamdan iş çevirmiş.
çok üzüldüm içim acıdı ama sildim onu...
şimdi bunun ilgiside beni çok etkiledi..bir insana yeniden aşık olabilecegime inandım..
onla gecen anlar cok kısaydı ama cok güzeldi ne biliyim hiç unutabilecegimi sanmıyorum..

eskiyi düşünmek istemiyorum çünkü o günler hep yalanmıs gözlerime bakması seviyorum demesi hep sahteymiş
kendi kendime kurmusum işte bunun için gercekten onu tamamen sildimm...

ve mucize oldu yeni biri oldu..ama imkansız:14:
bilmiyorum okadar cok üzüldüm kiii

frezyaaaaa caaaanımmmmmm.....
hatırlıyor musun senle son konusmamızı :31:

çok güzel umutlar vermiştin ...

şimdide haklısın evet...ama ben ona dair artık hiç bişey düşünmüyorum .daha baska seylerde ögrendim çünkü hep arkamdan iş çevirmiş.
çok üzüldüm içim acıdı ama sildim onu...
şimdi bunun ilgiside beni çok etkiledi..bir insana yeniden aşık olabilecegime inandım..
onla gecen anlar cok kısaydı ama cok güzeldi ne biliyim hiç unutabilecegimi sanmıyorum..

eskiyi düşünmek istemiyorum çünkü o günler hep yalanmıs gözlerime bakması seviyorum demesi hep sahteymiş
kendi kendime kurmusum işte bunun için gercekten onu tamamen sildimm...

ve mucize oldu yeni biri oldu..ama imkansız:14:
bilmiyorum okadar cok üzüldüm kiii

Tatlım yaa üzülmeee :5::5::5::5:,şu an kim gelirse gelsin seni üzer,buna eminim..Çünkü sen bir yangından yeni çıktın,senin karşına çıkna küçük umut ışıkları bile çok büyük görünebilir..kimseyi sevemeyeceğim diyordun,öyle olmadığını biliyorsun artık :34::34::34:
Bir de bu çocukla neden imkansız canım onu anlamadım..Nasıl tanıştınız,bir anda mı çıktı karşına..

Son düzenleme:
Tatlım yaa üzülmeee :5::5::5::5:,şu an kim gelirse gelsin seni üzer,buna eminim..Çünkü sen bir yangından yeni çıktın,senin karşına çıkna küçük umut ışıkları bile çok büyük görünebilir..kimseyi sevemeyeceğim diyordun,öyle olmadığını biliyorsun artık :34::34::34:
Bir de bu çocukla neden imkansız canım onu anlamadım..Nasıl tanıştınız,bir anda mı çıktı karşına..

evet bir anda ..çok içten cok güzek baktı .yoksa asla kapılmazdım.
tanısamadıkta..kendisi öyle bir hamlede bulunmadı..
:14:
ve onunla birdaha karsılasamayacagım.

daha önceden büyük acılar çektiğin için bu yeni kişiyi tutunacak bi dal olarak görmüşsün, çabuk kaptırmışsın kendini
bu hissin geçici olduğunu düşünüyorum, bu acın da geçecek
ama eğer zaten onla olmak varsa kaderinde, tekrardan bi şekilde karşılaşırsınız
şanssızmışım diye düşünme lütfen, çok daha güzel günlerin olacaktır eminim
insan tüm umudunu yitiriyo gün geliyo ki..ama sonra biri çıkıyo karşına bu zamana kadar boşuna yanmışım diyosun
dilerim herşey gönlünce olur

kızlar moralim öyle bozuk ki desteginize çok ihtiyacım var...
bildiginiz üzere en son nişanlımdan ayrıldım..ihanet gördügüm için..
çok acı cektim unutmaya calıstım.çok seviyordum çünkü bende tutku halini almaya baslamıstı..
yeniden asık olabilecegimi hiç sanmıyordum umudum yoktu.
ama siz burda hep söylediniz yeniden asık olabilecegimi..
ve oldu....
uzun süreden sonra oldu..
hiç ümidim yoktu..
ama buda ümitsiz oldu galiba:14:
onu iki defa gördüm.
ilk gördügümde cok güzel baktı bana..askın ne demek oldugunu hatırlattı...
ikinci defa gördügümde ise yine aynı sekilde cok güzel baktı ama herhangi bişey yapmadı..
konusmadık:14:
ve onu ogün son görüşümdü bidaha göremiyecektim ..
okadar cok canım yandıkiiii..
o bakışları aklımdan cıkmıyor beni kendine asık etti amaa.... bu böyle kaldı ..
içime bir ates düştü ve böyle kaldım..
ne zaman gözlerimi kapatsam gözümün önüne geliyor yüzü..
çok kötüyüm..nasıl unutucam bilmiyorum..:14:

hayal kırıklıklarımızın tek sebebi kendimiz oluyoruz...doğru insanları bulamıyoruz maalesef!.
hemen seviyoruz, kapılıyoruz..kalbimize zaman bırakmıyoruz bile...gözler beğeniyor , beyin kalbi tahrik ediyor ve sonuc hüsran!...

merak etme tatlım bu kalbinin acısı değil
gözlerinin verdiği bir etki sadece..

evet bir anda ..çok içten cok güzek baktı .yoksa asla kapılmazdım.
tanısamadıkta..kendisi öyle bir hamlede bulunmadı..
:14:
ve onunla birdaha karsılasamayacagım.

Canım karşılaşabilrisiniz ya..Seninkisi aşk değil etkilenmişsin..Sana bir şey anlatayım,benim okul arkadaşlarımdan biri yolda yürüyormuş,sonra arkadaşlarıyla karşılaşmış..Yanlarında bir çocuk varmış onunla tanışmış,o an bizim kız çok çok etkilenmiş anlatamam,aşık oldum diye geziyor,her gün aynı yerden geçiyor onu tekrar görmek için,arkadaşlarına da söyleyemiyor utancında,tabi bir daha görmedi..bir ay sonra sadece adını hatılırlıyordu,iki ay sonra adını da unuttu :1::1::1:..Senin ki de bu tarz bir şeydir canım,ama eskiyi unutturduysa o çok iyi..inşallah yeniden karşılaşırsınız canım ya da bir görünüp bir kaybolmayacak biri çıkar karşına ..

daha önceden büyük acılar çektiğin için bu yeni kişiyi tutunacak bi dal olarak görmüşsün, çabuk kaptırmışsın kendini
bu hissin geçici olduğunu düşünüyorum, bu acın da geçecek
ama eğer zaten onla olmak varsa kaderinde, tekrardan bi şekilde karşılaşırsınız
şanssızmışım diye düşünme lütfen, çok daha güzel günlerin olacaktır eminim
insan tüm umudunu yitiriyo gün geliyo ki..ama sonra biri çıkıyo karşına bu zamana kadar boşuna yanmışım diyosun
dilerim herşey gönlünce olur

evet dogru söylüyorsun
çok tesekkür ederim.
en iyisi dogru insanı beklemek..
tabi benim içinde öyle biri varsa :14:

Artık aşk sevgi kavramları ne kadar bayağılanmış.Bu kadar basit mi birden sevip birden unutmak.daldan dala atlamak..sonradan evlenip 6 ay olmadan BOŞANMALAR....Allah hepimizi hayırlı etsin İNŞALLAH....

Canım karşılaşabilrisiniz ya..Seninkisi aşk değil etkilenmişsin..Sana bir şey anlatayım,benim okul arkadaşlarımdan biri yolda yürüyormuş,sonra arkadaşlarıyla karşılaşmış..Yanlarında bir çocuk varmış onunla tanışmış,o an bizim kız çok çok etkilenmiş anlatamam,aşık oldum diye geziyor,her gün aynı yerden geçiyor onu tekrar görmek için,arkadaşlarına da söyleyemiyor utancında,tabi bir daha görmedi..bir ay sonra sadece adını hatılırlıyordu,iki ay sonra adını da unuttu :1::1::1:..Senin ki de bu tarz bir şeydir canım,ama eskiyi unutturduysa o çok iyi..inşallah yeniden karşılaşırsınız canım ya da bir görünüp bir kaybolmayacak biri çıkar karşına ..

evet canım yaa..
ama ben aşık oldum bu basit bir etkilenme degil bence:17::17:

zaten kolay kolay asık olmam ben..
bu olaylardan sonra bide ...
yani öyle içten bakışı vardı birde sanki yıllardır tanıyormus gibi..
insan sevdigine nasıl bakar öyle ..ben bakamadım o an ona ,egdim basımı.çok heyecanlandım..
mesela uzun süredir hiç kimse beni heyecanlandırmamıstı.

Back
X