Gerçekten seven hemen unutur mu?

Gerçekten seven hemen unuturmu?

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 4 100,0%

• Ankete Katılan
    4
Zor oluyor icin aciyor yapamadigin geciremedigin hayallerin canini yakiyo. Hele bide her hatasina ragmen yine onu sevmissen icin yaniyor kimseye bise diyemiosun kendi kendini yiyorsun. Onu kimseyle gormek istemiyorsun onu opsun sarilsin istemiyorsun

hemen degıl ama zamanla unutuyor. unutması gerekıyor. acıyla sonsuza kadar yasanmaz. ınsan beynı acıları hemen silermiş.. bende öleyım hayırlısı degılmıs dıyorum allah ısteseydı zaten olurdu dıyorum .. unutmaya programlıyorum kendımı

bence unutulmaz heleki çok semişse sadece geçen günler acıyı biraz daha azaltır.hayatın akışına kapaılır gidersin o yara kabuk bağlar ama bir an bir zaman gelir öyle bir şey olur ki kabuk bağladığını sandığın yara bir daha kanar.unutulmaz sadece alışılır bu duruma

Gercekten sevmis olsaydı su an ayrı olmazdınız, sen yeterince ugrastıgından emin isen. O yüzden unutmak gereklidir, o zaten su an kendi planı dogrultusunda ilerliyordur. Sen seyinde bile degilsin yani.

Gercekten sevmis olsaydı su an ayrı olmazdınız, sen yeterince ugrastıgından emin isen. O yüzden unutmak gereklidir, o zaten su an kendi planı dogrultusunda ilerliyordur. Sen seyinde bile degilsin yani.
Gercekten haklisiniz bu guzel bi mesaj olmus. Seven insan asla vazgecmez olsun diye umut eder cabalar bahaneler üretmez.. bnm sevdigim adam bna bu kadar sevgi beni bunaltti demisti. Cok sevgi insani bunaltiomus dedi. İnanir misinz cok kaldirmisim cokk.. Ve bn bu kadar asikkn onu unutmayi tercih ettim unutulmuo ama alisiliyo..

aşk sevgi bitiyor ama yaşananlar ve verdiğin değer geçmiyor. gerçek aşksa hep biyerlerinde kalıyor. tamamen unutmak yoksaymak imkansız

İlgini arar cok...

gerçekten seven vazgeçmez ki unutsun...

Agzın bal kessin. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…