Canım eşim evin en küçügü ,el bebek gül bebek
Ablalarının gözünde hala minik sevimli ve herseyine müdahale edebildikleri kardesleri ki zaten öyle de oluyo bi sekilde
Bizim aile oldugumuzu anlamak istemediler,9yıldır boşanalım diye çok ugrastılar ama sanırım en sonunda dediklerini yaptıracaklar
Evet annem zeten dediki sen bana anlattın ve benim gözüme uyku girmedi,bizim elimizde olsa biz verirdik ama bizde yok o yuzden ablasını aradım dedi.yani aklım almıyo dokuz yılda ben neler cektim o ablalarından annem hiç mi görememiş
Ablaları aradı yardım için ama eşim inatla kabul etmedi,en son arabaya haciz mi gelir nolursa olsun dedi
Evet haklısınız kimseye anlatmamam lazımdıTamamen siz haksizsiniz. Asla kimseye kendi evinizin sirrini anlatmamalisiniz, esiniz de oyle istemis. Cok zorunuza gidiyorsa borclu olmak calisip yardim edin, ona buna dert yanacaginiza.
Valla bilemiyomuşinsan annesinin huyunu bilmez mi yahu...
Annemide 50 sayfa olmasada gömdük yani burdaAnneniz resmen ortalığı karıştırmış. Nokta.
Yahu sanane adamın borcundan... Başkasını arayıp bu adamın borç mevzusunu açmak ne kadar gereksiz bir harekettir... Anneniz de sizde eşinizden özür dileyin bence. Herkes istemez borcunu harcını herkes bilsin. Bu ablaları da olsa böyle. Saygı duymak yerine işi kızıştırmışsınız.
Aynı şeyi kayınvalideniz yapsa ne düşünürsünüz? Sizin sakladığınız borcunuzu kv arayıp kardeşlerinize anlatacak. Şurda şöyle bir konu açılsa 50 sayfa o kv'yi gömerlerdi burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?