- 19 Temmuz 2016
- 26
- 2
- 1
- Konu Sahibi umutsuzvaka111
-
insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama
1- Dayak yemişsin.
2-Cinsellikle tehdit edilmişsin.
3-Psikolojik şiddete her gün uğruyorsun, hayatın artık senin olmamaya başlamış. O yaşıyor, sen de onaylıyorsun.
Yukarıdaki 3 madde kabul edilemez, hiç oluru yok. Ne yap et, bu adamla evlenme diyorum. Evlenirsen balkona çıkarmaz bu adam seni. Günde de 3 öğün dayak yersin.
Ek olarak madem bu kadar muhafazakar bu adam ki ailesi de öyle diyorsun. Kız arkadaş edinecek kadar, yakınlaşacak kadar nasıl ileri gidebiliyor? Bunun neresi muhafazakarlık? Kendine muhafazakarlık bu...
Kıskançlık da değil yaptığı kıskanç adamların bile sınırı vardır güzelim. Bu hastalıklı bir ruh hali maalesef. Sen de aman canım sıkılmasın deyip istediklerini yerine getirdikçe, o da hakimiyet kurmuş, almış eline her şeyi at koşturuyor.
Bunu ne zaman soyleyeceksiniz diye bekledim. ..
Söylesin ailene yaşananları da ağzını burnunu kirsinlar onun.
Kendini çok akıllı saniyor.
Sende ömrün boyunca böyle bir hayat sürüp ezilmek assagilanmak istiyorsan onu iyi görmeye calismaya devam et.
He ben böyle hayat istemem diyorsan derhal terk et uzaklas ondan sana hiçbir Hayır gelmez
keşke yalanlayabilsem ama maalesef foto vs elinde var beni kahreden işi kaçışımı zorlaştıran hep bu oldu.. 17 yaşındaydım sanırım ilk yaşandığında.. hayatında benden başka kaybedecek birşeyi yok sanırım bu yüzden gözü bu kadar kara inanın bilemiyorum nasıl halledeceğimiBir de tehdit dedin mi orada duracaksın işte! Akıllı ve cesur kadınlar o tehditi alır, geri çevirir, o herifin ağzına sokar.
Lan ne demek özel anları gidip ailene anlatırım demek? İspatı var mı bunun? Sakın bana fotoğraf vs. var elinde deme!
Yoksa çok rahat inkar edilebilir çünkü. Ailenle ilişkin iyiyse mutlaka sana inanırlar, elin tehditçi serserisine değil.
Beni de dangalağın biri tehdit etmişti, olay cinsellik değildi de nihayetinde tehditti yani. O zaman küçüktüm biraz da, ailem erkek arkadaşımı duyarsa ne olur diye korkmuştum. Eh annem duydu, ben de ağladım, yalanladım, beni rahatsız ediyor dedim. Tehdit de etti dedim, annem az daha polise gidiyordu. O pisliğe de seni bir daha görürsem polise veririm demişti.
Tek bildiğim korktukça azıyor bu tipler. Korkmayacaksın en başta.
Eğer ilişkiye ilk girdiğinizde reşit değilsen, o da reşitse ceza alır. Kolay değil öyle atıp tutmak.
Kızım ne diye fotoğraf çektirirsin ki? Neyin fantezisi bu... Ufff ayağına dolanacak tek şey bukeşke yalanlayabilsem ama maalesef foto vs elinde var beni kahreden işi kaçışımı zorlaştıran hep bu oldu.. 17 yaşındaydım sanırım ilk yaşandığında.. hayatında benden başka kaybedecek birşeyi yok sanırım bu yüzden gözü bu kadar kara inanın bilemiyorum nasıl halledeceğimi
Kızım ne diye fotoğraf çektirirsin ki? Neyin fantezisi bu... Ufff ayağına dolanacak tek şey bu
Evet kaybedecek şeyi olmayan insanlar çok cesaretli olurlar.
Peki yavaşça kendinden soğutsan olmaz mı?
elebbte gider sen azimli ol bıktır onukendimden soğutmak için elimden gelen herşeyi denedim emin olun kendi başına benden vazgeçsin istedim birkaç kez pes eder gibi oldu yinede gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?