- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi umutsuzvaka111
-
Cnm aklıma bi fikir geldi bir yakininizin seni istediğini babanin da vermeye kararlı olduğunu söyle
Evlenmeyi kabul etmediğini sevdiğin olduğunu söylediğini fakat babanın onuda seni de gebertirim dediğini çaresiz kabul ettiğini soylesen
Anneme aramızda geçenleri de anlattım baban bulduğu yerde parçalar hemen ayrıl dedi desen?
Fotoğraflar telefon çekimi mi yoksa makine mi?
Şunun için soruyorum makineden çekerken alt tarafta tarih olurdu, eğer öyle bir tarih varsa fotoğrafların ne zaman çekildiğini ispatlamanız kolay olur.
Reşit olmayan bireyler için 15-18 yaş aralığında cinsel istismar takibi şikayete bağlı suçlara girer.
Yani reşit değildim, asıl ben seni şikayet ederim diye siz onu tehdit edebilirsiniz.
Çok iyi anliyorum seni ama farkindaysan tereddüt bile etme bak bu kadar insan yaniliyo olamaz belkide korktugun gibi olmayacak sadece seni elinde tutmak içinde soyluyo olabilir dahada içinden cikamazsan ailesiyle gizlice görüş ve durumu anlat eğer anlayışlı insanlarsa yardim ederler kendileri istemiyomus gibi baskı kurup senden ayrılmasını saglayabilirlereğitimin ne denli önemli olduğunun farkındayım ama onunla uğraşmak mahvetti beni.. beş sene yaşamadımda 20 yıl yaşlandım desem yeridir
söylemesi zorda nü halim var.. tehdit mesajlarını saklıyorum olaki bir gün lazım olur diye... elinde birşey olmasaydı blöf der geçerdim siz şanslıymışsınız yada benim hatama düşmemişsiniz demek daha doğru tabiki..
öyle sıkışıp kaldım ki insan bazen daha kötüsünü yaşamayı bile yeğliyor bu duruma düşmektense..
doğru söylüyorsunuz inşallah umduğum gibi olmaz ama yaşanabilecek herşey gözümün önüne geliyor.Anl
Çok iyi anliyorum seni ama farkindaysan tereddüt bile etme bak bu kadar insan yaniliyo olamaz belkide korktugun gibi olmayacak sadece seni elinde tutmak içinde soyluyo olabilir dahada içinden cikamazsan ailesiyle gizlice görüş ve durumu anlat eğer anlayışlı insanlarsa yardim ederler kendileri istemiyomus gibi baskı kurup senden ayrılmasını saglayabilirler
anladım.. bişey diyeyim mi; her çevrede olur bişeyler. biz neler duyduk kimler hakkında. şimdiyse herkes evli kendi halinde. eöin ol unutuluyor. bence bşeyleri göze al. bi çok ablamız demiş zaten; zorla oldu dersen bak bakalım kim ne ceza alıcak. ayrıca tehdit var. daha nolsun...
Canım seni çok iyi anlıyorum kolay değil ne senin için nede ailen için birde şu var ya o anlatırsa seni daha zor durumda bırakacak şekilde o zaman ailen daha çok yıkılacak inşallah ailen öğrenmeden kurtulabilirsin sen ve senin durumunda olan herkese rabbim yardımcı olsun
Denemekten zarar gelmez tabiki cocuklarini korurlar her anne baba gibi bırak tek onlara karşı kötü duruma dus senin ailen duymadan halletmeye bak ilk basta evleriniz yakinmi sürekli goruyomusun onlaridoğru söylüyorsunuz inşallah umduğum gibi olmaz ama yaşanabilecek herşey gözümün önüne geliyor.
ailesinden birine durumu açmayı daha öncede düşündüm ya çocuklarını korurlarsa ya ben tekrardan kötü duruma düşersem.
zamanında annesi beni istemediğinde annesine resti çekip karşı çıkmıştı onları dinleyeceğini sanmıyorum
göze almak zorundayım..
ama sizce son çare olarak herşey yolundaymış bende istiyormuşum gibi annemle tanıştırmalı mıyım sizce annemin onu kabullenmeyeceğini biliyorum beğenmediğini ki bütün bunları bilmeden.belki annemin bu net tavrını görünce gerçekten ailemin onaylamadığını anlayınca kendi isteğiyle çekip gider mi ? keşke bu ihtimal gerçek olsa bu iğrençlik almış ilişkimiz daha da çirkinleşmeden bitse..
Denemekten zarar gelmez tabiki cocuklarini korurlar her anne baba gibi bırak tek onlara karşı kötü duruma dus senin ailen duymadan halletmeye bak ilk basta evleriniz yakinmi sürekli goruyomusun onlari
Aynenn.Korma, asil sen sikayet etmekte tehdit et; o zaman 16 yasindaydin sanirim, rizam disinda beni zorladin diye senden sikayetci olucam de.
Sanirim guclu durman gerekecek
Blof yapmayi denesen?
Once duzgunce ayrilmaya calis.
Muhtemelen çirkinlesecek.
Tehdit edince de her seyi anne babama anlattim goruntuler dahil her seyi biliyolarlar bu tehditlerinle birlikte savciliga gidiyoruz de.
Peki ikinci plan su; seni terk etmez mi?
Asiri Bogsan? Tripler atsan kıskançlık krizlerine girsen? Annelerini begenmesen falan. Hani cok kotu bir gelin ve sevgili olsan? Arkadaşlarıyla disari cikmasina izin vermesen. En.kucuk hatasini buyutup surekli şikayet etsen
Her şeyden memnuniyetsiz olsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?