- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi umutsuzvaka111
-
İstikrarla denemeye devam et bakalım.kendimden soğutmak için elimden gelen herşeyi denedim emin olun kendi başına benden vazgeçsin istedim birkaç kez pes eder gibi oldu yinede gitmedi
elebbte gider sen azimli ol bıktır onu
sakın evlenme sakın . mahveder tüm hayatını ailenle paylas zor bir sey ama paylas . omur boyu san kğs kalmazlar en azından annenle paylasson bir senedir deniyorum inanın olmuyor
telefonunda mevcut olduğunu biliyorum ama sildiğim an farkedicektir.İstikrarla denemeye devam et bakalım.
Ya bir de o fotoğraflar neredeyse, telefonunda, pc'de vs. bulup yok edemez misin? Bunun bir yolu olmalı, araştırsana biraz.
o halde once pcsine bak sonra telden siltelefonunda mevcut olduğunu biliyorum ama sildiğim an farkedicektir.
birkaç kez maillerine girip baktım haberi olmadan belki orada birşeyler bulurum diye ama yoktu.
bilgisayarda olup olmadığını bilmiyorum.
Araştır bakalım, bilgisayarına da bak. Olmadı yardım al.telefonunda mevcut olduğunu biliyorum ama sildiğim an farkedicektir.
birkaç kez maillerine girip baktım haberi olmadan belki orada birşeyler bulurum diye ama yoktu.
bilgisayarda olup olmadığını bilmiyorum.
resitsin ailen karısmasa da olur , hallet kardesim once sinsice halletmeye calıs en son care polise git . evine git . pcsini karısıtr , sonra telden silya yok ettiğimi zannedip herşeye rest çektikten sonra karşıma çıkarlarsa en çok korktuğum şey bu..
polise gitmeyi bende düşündüm sizce reşit olduğum için tek başıma halledebilirim miyim ailem duymadan..
canımı bile tehdit ettiği mesajlar var ya ama şikayetten sonra bir şekilde kurtulur iyice bela olursa bana..
son bir senedir deniyorum inanın olmuyor
Daha çok küçüksün kardeşimle yasitsin bi an dusundumde o çocuğu elimden alamazlar korkunu bi kenara bırak güzel günlerini mahv etme okuluna bak bi an önce evlenince is sahibi olmamanin ne demek olduğu daha net anlasiliyo
Canım ne olursa olsun ailenden ne kadar korkarsan kork seni tek koruyabilecek kişilerde ailen seni ondan ancak onlar kurtarabilir eğer herşeyin daha kötüye gitmesini istemiyorsan ondan önce ailene sen anlatmalısin şimdiye kadar korktuğun için anlatamadığını şöyle belki başta koyabilirler ama zamanla herşey düzelir kimse evladına kıyamax ama el kıyar inşallah bir an önce kurtulursun allah yardimcin olsun
yanlış anlama ama nasıl fotoğraf var?
merak ediyorum çünkü ne gösterebilir ailene merak ediyorum.
tehdit mesajları falan varsa onları sakla. eğer ki ayrıldıktan sorna devam ederse sende polise gidersin. yukarda yazanlar olmuş zaten; reşit değildim beni zorladı desen bak bakalım nasıl korkucak. ay küfür edicem adi herif.
bi keresinde benimde eski sevgilim (bi kaç yıl önce) böyle bişey yapmıştı. yap dedim lan yapabiliyosan. tabiki yapmadı. onun elinde kanıt manıt yoktu ama hepsi blöf.
ailenin kızısın sen; biz nasıl diyoruz bazen ailemiz hakkında 'atsan atılmaz satsan satılmaz'. emin ol sende öylesin. hatanı anladıysan bu yeterli. tamam evet hayalkırıklığı olabilir ailen için ama şükretsinler ki yaşıyosun. insanların başına neler geliyo neler. Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?