- Konu Sahibi umutsuzvaka111
-
Esler birbirlerinin kolesi degil, 2 hür insanlardir canim ..boyle biriyle evlilik yapman, yagmirdan kacarken doluya tutulmak gibi bir sey..korkun yasadiginiz iliskinin ailen tarafindan ogrenilmesi..zaten o seni bu sekilde tehdit etsin diye yapmis bunu sana..diyelim ki evlendin ve her seye eyvallah dedin ..21 yasindaki kafayla 30 -35 yasindaki kafa da ruh da bir olmuyor tatlim..cocugun da oldu diyelim..hayatin baskalarina katlabmak icin yasanmadigini o yaslara gelince anliycaksin..o zaman da ayrilamiycaksin ki bu psikopattan..o zaman da demiycek mi " biz kizinizla evlenmeden yasamistik cinsel iliski" diyeee..eeee ne oldu? Heba oldu yillarin tatlim..anne ve babalar oyle genis yureklidir ki..sana kizarlar yasaklarlar kisitlarlar belki ama sen onlarin evladisin , kiyamazlar...el napar bilio musun?? Kiyar..hem de oyle bi kiyar ki keske babam dovseydi dersin..
Evlenmek gibi bir hata yapma.
En mantiklisi annene anlatmak ve bu adamdam kurtulmak icin beraber bir yol bulmak. Savciliga suc duyurusunda bulunursun beni tehdit ediyor diye, yanina bile yaklasamaz korkudan.
Ama sen suanlik ailenin duymasini istemiyorsun.
Otur konus diyecegim ama laftan anlayacak biri oldugunu dusunmuyorum.
Suanlik yaptigin hatalara yenilerini eklememeye calis. Eline yeni kozlar verme.
Soyle birsey onerecegim.
Genelde bu gibi durumlarda senin ayrilmaya calistigini dusunerek, seni takinti haline getirip uzerine duser. Sen bir sure soyle bir taktik denesen. Surekli oraya gitme, buraya gitme diyerek kisitlayici olsan. Herseye karissan, surekli kiskancliklar yapsan o demeden rehberden herkesi sil butun dediklerini yap mesela. Kendinden biktir, sıkılsın senden. Biktirma operasyonu yap yani. Kendisi senden sıkılıp giderse seni tehdit edecegi birseyde kalmaz.
bu çok mantıklı bir daha ayrılmak iste ama yüzyüze değil telefon da mesajla tehdit etsin seni bu arkadaşın dediği gibi de ki ailem ya da herhangi biri öğrenirse benim durumumdan çok iğrençliğin yüzünden seni topa tutarlar ben yarın bu kayıtlarla adliyeye gidiyorum daha 16 yaşında bana tecavüz ettin ve ben korkumdan foto video almana izin verdim bir gün benden vazgeçersin belki diye sevgili rölü yaptım gel anlat aileme her şeyi ama seni linç edecek herkes sen 18 inden küçük biriyle birlikte olduğun bu kadar zaman psikolojimi bozduğun için rapor alıp senden şikayetçi olacağım de inkar etse de yoo olaylar aynen bu diye diret çok zorlarsa da git şikayet etKorma, asil sen sikayet etmekte tehdit et; o zaman 16 yasindaydin sanirim, rizam disinda beni zorladin diye senden sikayetci olucam de.
Böyle bi tehdit olayını bende yaşadım zamanında. Suan seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Hata ustune hata yapmıştım,ama korktuğum için daha çok çaresiz kalıyordum. Bende ayrılmak istedigim icin tehdit edildim ve daha bi sürü şey. Beni bırakmayacağını anlayınca memlektime ailemin yanına kaçtım ne olursa olsun artık diyip gözümü kararttm ,o da her dediğini yaptı. Sonuç ; abilerimin bir iki kırıcı lafı, o kişiyle tlfda kavgaları, biz sana degil kardesimize inanıyoruz dediler. Annem hep yanımdaydı,anneler öyle kiyamazlar. Sana ne desem bilemedim canım,annem hasta söyleyemem diyosun bu mal da senden vazgeçecek gibi değil,sen iyisi mi bunu şikayet et. Hicc deme bensiz yapamaz ,bende evlendim benim hayatımı mahveden kişide. Allah yardimcin olsun güzelimmerhaba bayanlar,
birazdan anlatıcaklarım gerçekten içinden çıkamadığım çaresiz kaldığım kendi başıma çözüme ulaşamadığım karmaşıklıklardan ibaret şimdiden okuyacağınız için teşekkür ederim. ciddi anlamda mantıklı ve samimi önerilerinize ve beni yargılamadan başka bir gözle konuya el atmanıza ihtiyacım var çünkü çevremden kimseye bu yaşadıklarımı açabilmiş değilim. 21 yaşındayım 5 yıldır bir ilişkim var. ilişkimiz süresince çoğu kez ayrıldık barıştık başladığımız yıllarda ikimizde çocuk sayılırdık tabi, insan o zamanlar neyin ne olduğunu iyi görememekle beraber çoğu kez hataya düşüyor bende bu kişiler arasındayım. erkek arkadaşımla 2.senemizde birlikte olduk bu benim çok istediğim bir durum değildi neden yaşadın diyeceksiniz haklısınızda ama zamanı geri almak mümkün değil. onunla o yıldan sonra ne kadar farklı kültürlerde ne kadar farklı hayat açılarımızın olduğumuzu anlamaya başladım aşırı kıskanç bir insan ben buna alıştım amenna dedim çoğu isteğine boyun eğdim. 3.senemiz içinde onun tarafından bu kıskançlığı yüzünden iki defa şiddet gördüm beni yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti yine kimselere birşey söylemedim şiddetin izlerini ailemden gizledim. bu yaşananlardan sonra erkek arkadaşlarım başta olmak üzere çoğu arkadaşımdan uzaklaştım çünkü onun kaprislerini yaşattıklarındansa herşeyden uzak kalmak benim için en mantıklı gelendi o zamanlar. ben bunlarla uğraşırken eğitim hayatım tepe taklak oldu ki ben azimli biriyimdir ailemin hayatımın iyi yerlere gelmesi hakkında büyük beklentileri var ve bu şansı bana sağlıyorlar ama ben bu seçimlerim yüzünden hep geriye düşüyorum herşeyden vazgeçiyorum istediğim yerlere gelemiyorum neden o benim elim ayağımı bağlıyor. insan olarak gerçekten iyi kalpli biri ama konu ben olduğumda çekilmez bir adam oluyor hele istemediği şeyler yaptığımda. kıyafetimden tutun ojeme makyajıma telefon rehberimdeki aile biriylerinin bulunmasını bile istemez her eline geçtiğinde siler herkesi annem babam ve onun numarası kalır çoğu kez kavga ettik ama bir şekilde o istediğini empoze ediyor nasıl biri olduğunu anlamanız için böyle detaya giriyorum. bunların yanında beni sevdiğini biliyorum beni mutlu etmek için herşeyi dener çabalar ama bu kötü huylarını bana yaşattıklarını hayattan kaybettiklerimi görmeden edemiyorum artık nefes alamıyorum bi markete çıkarken bile acaba nerden çıkıcak birşeyime karışıcak diye etrafıma baka baka yürür oldum. ailesiyle tanıştım annesi beni sevmedi ve istemiyor ama oğlu için -zoraki- kabullendiği gelin olucağım evlenirsek onlara açık saçık geliyorum. bu ikimizin arasında olan problemler bir yana annem onu istemiyor tabi bütün bunlardan habersiz sadece birbirimize uygun olmadığımızı ailelerimizin birlikte yapamayacağını onun ailesiyle zorlanacağımı düşünüyor ve onu haklı bulmayada başladım. ama erkek arkadaşımdan ne zaman ayrılmaya yeltensem ya kendine zarar veriyor ya yaşadıklarımızı aileme anlatmakla beni etrafa rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum. benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız lütfen birşeyler söyleyin.. okuduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim..
Karşındaki kişi psikopat gibi..rezil etmekle tehdit ediyor hayatını bitiririm ailen bile olmaz yanında diyor ve elinde birşeyler de maalesef ki mevcut. ne yapmam gerektiğini artık bilemiyorum hayattan hiçbir tat almamaya başladım aileme tüm bu yaşadıklarımdan bahsetmem gerektiğini nolur söylemeyin onları böyle bir hayal kırıklığına uğratamam bunca zaman böyle bir insana da sırf onlar için katlandım ve katlanıyorum.
Bunu ne zaman soyleyeceksiniz diye bekledim. ..
Söylesin ailene yaşananları da ağzını burnunu kirsinlar onun.
Kendini çok akıllı saniyor.
Sende ömrün boyunca böyle bir hayat sürüp ezilmek assagilanmak istiyorsan onu iyi görmeye calismaya devam et.
He ben böyle hayat istemem diyorsan derhal terk et uzaklas ondan sana hiçbir Hayır gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?