- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
OlurOda hastanede ya tüh aksiliğe bak.
Elimizde baba figürü kalmadı.
E o zaman senin baba beni evlatlık alsın. Sonra kendini arasın öyle kötü yapsın. Bu olmamı
Ay Allah razı olsun beSeni saf dışı bırakıyorum tmm sorun yok dert im dalga geçenlerle
Ooo seçilmiş kişisin yırttın hadi zıkkımdanValla ben tek bi ciddi yorum yaptım sonra sizleri izledimsütten ağzım yandı üfleyerek yiyorum yoğurdu :) elenen arkadaşlara başarılar dilerim
Evet teşekkür ederimOoo seçilmiş kişisin yırttın hadi zıkkımdan
Kardeşiiimmmmm gel bi öpeyim seni kardeşler arasında küslük olmaz
De get kalbimi kırdın senKardeşiiimmmmm gel bi öpeyim seni kardeşler arasında küslük olmaz
Ben miSen başladığını daha iyi bilirsin kendin başlattın çünkü
Zıkkım yetmezse kökü senin olsun belli ki doyumsuz sunZıkkım var dediler, geldim. Kök kısmını ben alabilir miyim? Bayılırım da.
Yokkk öpmeden bırakmam.De get kalbimi kırdın sen
Zıkkım yetmezse kökü senin olsun belli ki doyumsuz sun
Ayy hakikaten açmışHızını alamamış başka konu açmış te allaam....
Ben senin işini görmemGrup sekse 5.yi arıyoruz. Doyumsuzuz. Yalnız aramaları sabaha karşı 4 buçukta yapıyoruz. Yedide arayan olursa darılıyoruz.
İyi oku dert derken eski konularım dan bahsettim bundan değilDerdimi anlatıyorum geyik yapıyorlar diye ekstra bir konu daha açıyorsunuz hanımefendi de gerçekten yazdığınız derdin ne olduğunu bende anlayamadım.Yıllar sonra sizi sabahın köründe seks yaptınız mı diye taciz eden bir adam var ve siz yıllar sonra eşinize bunu söylüyorsunuz, o da iyiki söylememişsin yoksa babama söylerdim o adamı diyor.Ciddiye alınacak noktası nedir bunun samimiyetle soruyorum, belki biz anlamamışsızdır siz açıklayın.
Artık çok geçAyy hakikaten açmışama anısının saçma olduğunu kabullenmiş. arkadaşa doğru yolu gösterdik. Derdind derman olduk. Bence cımbızlanmamalıyız
Ben senin işini görmem
Çok seviyesiz sın biliyorsun demiLütfen kendinize haksızlık etmeyin, çok üzülürüm.
Çok seviyesiz sın biliyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?