- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Ağlama bebeğim babana de oda babasını arasın çok kötü olsunYa bana dedi bide bunu hamileyim ben bana denir mi bu
Kesin ban yicez.. Daha da yeni dönüştüm kk'ya. Doyamadan gideceğim
Kesin ban yicez.. Daha da yeni dönüştüm kk'ya. Doyamadan gideceğim
Bi zıkkım da sana çok kötüsün . Babam a söyleyim babanı arasın da görAğlama bebeğim babana de oda babasını arasın çok kötü olsun
Gece gece şeytan yelledi zaarAğlama bebeğim babana de oda babasını arasın çok kötü olsun
Kötü kalpli değil hiç kimse.izahı olmayan şeyin mizahı olur. Senin konu da tam olarak böyle işte.Artık yorum yapmıyorum kim dalga geçerse geçsin burda ki kadınların ne kadar kötü kalpli olacaklarını gördüm. Bütün kötüler toplanıp beni topa tuttu bu gece. Hiçbirini z ı ciddiye almıyorum hakkım da haram zıkkım olsun.
Of yaBazı arkadaşlar aramızdan bir süre ayrılıcak gibi hissediyorum maalesefhislerim kuvvetlidir
Hahhhh şöyle ya olayı anladın dimi komikliğiBi zıkkım da sana çok kötüsün . Babam a söyleyim babanı arasın da gör
Konuşacak her şey bitmiş eski sevgililer kalmis. Ne güzel ya. Adam geniş diyecegim de tencere kapak sizin de ondan asagi kalir yaniniz yok. Bu ne gevşeklik .Üstünden zaman geçtiği için çok ciddiye almadı . Konu da o manyak dan açılmıştı eski sevgililerden konuşuyorduk iyi ki olmamış onlarla diye. Bende o şizofreni in delilik derecesine şaşırdığım için verilmiş sadakam varmış gibisinden eşime söyledim böyle bu derece takık takıntılı psikopat diye
Ben hiç dalga falan geçmedim bi mesaj yazıp çıktım işim vardı dolma sarıyordum foruma yeni girdim daha Aşk olsunTopunuza
Dede olsun daha kötü olurHahhhh şöyle ya olayı anladın dimi komikliği
Ama sana kötü bi haberim var. Benim baba 15 sene önce rahmetli oldu, kayınbaba versek olmamı
Munenin cımbızının battığı yerde gül biter diyorum. Sessizce telefonu yere bırakıyorumBazı arkadaşlar aramızdan bir süre ayrılıcak gibi hissediyorum maalesefhislerim kuvvetlidir
Vallahi al benden de o kadar benim suçum neBen hiç dalga falan geçmedim bi mesaj yazıp çıktım işim vardı dolma sarıyordum foruma yeni girdim daha Aşk olsun
Valla ben tek bi ciddi yorum yaptım sonra sizleri izledimMunenin cımbızının battığı yerde gül biter diyorum. Sessizce telefonu yere bırakıyorum
Allah'ım inşallah siteye giremez de zaman aşımına uğrar Ban larMunenin cımbızının battığı yerde gül biter diyorum. Sessizce telefonu yere bırakıyorum
Oda hastanede ya tüh aksiliğe bak.Dede olsun daha kötü olur
Seni saf dışı bırakıyorum tmm sorun yok dert im dalga geçenlerleVallahi al benden de o kadar benim suçum netek bi yorum yaptım ciddi ciddi ama cevap bile vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?