- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Konu fake değil eşim zaten o manyağın ne derece psikopat hasta ruhlu olduğunu biliyor ondan ciddiye almamış olabilirHadi Erkeği geçtim hangi insan böyle bir mesajı duyduktan sonra iyi söylememişsin der. Ya eşi inanmadı ya eşi yeterince sevmiyor konu sahibini ya da konu feyk.
Algilayamiyorum cekmiyor artik. Dik tutuyorum belki yatay durmaktan fenalik gelmistir diyeDik konum neden sevgili üye ??
Iyi de neden bir derdim car kosesinde. Simdi mi dert oldu?2 yıl olacak ama garip bir olay diye paylaştım sizle
Ayriysaniz esiniz neden sizi affetme geregi duydu? Zaten ayriysaniz affedilecek bir sey yoktur kiAldatmadım o dönem ayrıydık zaten eşim le
o dönem görüştüğüm kişi vardı oda eşim. Sonra o durmadı mesaj lar a devam ettik arkadaşca sonra bana aşık olduğunu söyledi bende liseden kalan duygularım la bununla iki ay kadar sevgili olduk başka şehirlerde idik bu tutuldu bana iyice.
Üstünden zaman geçtiği için çok ciddiye almadı . Konu da o manyak dan açılmıştı eski sevgililerden konuşuyorduk iyi ki olmamış onlarla diye. Bende o şizofreni in delilik derecesine şaşırdığım için verilmiş sadakam varmış gibisinden eşime söyledim böyle bu derece takık takıntılı psikopat diyeBak kesin evde kocası bişey dedi sevgiliMutluanne88 da " sen bana böyle diyorsun ama x beni gerdek sabahı bile merak ediyordu " diye eşine anlatti ama istediği tepkiyi bulamadı burda da evde de
Gülme krizine girdim
Ayrı da olsak eşim in çok zoruna gitmişti o dönem hazmedememıstı başkasıyla görüşmemi ondan sonraAyriysaniz esiniz neden sizi affetme geregi duydu? Zaten ayriysaniz affedilecek bir sey yoktur ki
Sanki adam yillar once ölmüs de gömmeyi unutmuslar gibiBöyle tepkisiz kocalarda mı varmış
Alla alla hic bir sey zoruna gitmemis de bu mu gitmis.Ayrı da olsak eşim in çok zoruna gitmişti o dönem hazmedememıstı başkasıyla görüşmemi ondan sonra
HımmAlgilayamiyorum cekmiyor artik. Dik tutuyorum belki yatay durmaktan fenalik gelmistir diye
Hiç normal değilsiniz karı koca evde otururken başka sohbet konunuz mu yokta eski sevgilileri konuşuyonuz rahatsız misiniz bacım allasen ? Benim eşim eski sevgiliden sohbet açsa hayırdır özledin mi gülüm derim yaniÜstünden zaman geçtiği için çok ciddiye almadı . Konu da o manyak dan açılmıştı eski sevgililerden konuşuyorduk iyi ki olmamış onlarla diye. Bende o şizofreni in delilik derecesine şaşırdığım için verilmiş sadakam varmış gibisinden eşime söyledim böyle bu derece takık takıntılı psikopat diye
O olaydan 2 ay sonra degistirdim zaten.O zaman hat degistirseydin evleniyorsun sonucta. Daha cok hosa gitmis gibi geliyo bana bu hareketler ordan burdan arar ya adam senin egonu tatmin eder. kurtulmak isteyen kurtulur. Seni bilemem tabi.
Kızım anne neye gülüyon diyor ne diyon şimdi ben çocuumaBen de hala sesli guluyorum. Allahtan tek yasiyorum evde kimse yok.
Asiri dozda bdv benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?