Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Hadi Erkeği geçtim hangi insan böyle bir mesajı duyduktan sonra iyi söylememişsin der. Ya eşi inanmadı ya eşi yeterince sevmiyor konu sahibini ya da konu feyk.
Konu fake değil eşim zaten o manyağın ne derece psikopat hasta ruhlu olduğunu biliyor ondan ciddiye almamış olabilir

Aldatmadım o dönem ayrıydık zaten eşim le
Ayriysaniz esiniz neden sizi affetme geregi duydu? Zaten ayriysaniz affedilecek bir sey yoktur ki

Bak kesin evde kocası bişey dedi sevgili Mutluanne88 da " sen bana böyle diyorsun ama x beni gerdek sabahı bile merak ediyordu " diye eşine anlatti ama istediği tepkiyi bulamadı burda da evde de
Üstünden zaman geçtiği için çok ciddiye almadı . Konu da o manyak dan açılmıştı eski sevgililerden konuşuyorduk iyi ki olmamış onlarla diye. Bende o şizofreni in delilik derecesine şaşırdığım için verilmiş sadakam varmış gibisinden eşime söyledim böyle bu derece takık takıntılı psikopat diye

O zaman hat degistirseydin evleniyorsun sonucta. Daha cok hosa gitmis gibi geliyo bana bu hareketler ordan burdan arar ya adam senin egonu tatmin eder. kurtulmak isteyen kurtulur. Seni bilemem tabi.

Hiç normal değilsiniz karı koca evde otururken başka sohbet konunuz mu yokta eski sevgilileri konuşuyonuz rahatsız misiniz bacım allasen ? Benim eşim eski sevgiliden sohbet açsa hayırdır özledin mi gülüm derim yani

O zaman hat degistirseydin evleniyorsun sonucta. Daha cok hosa gitmis gibi geliyo bana bu hareketler ordan burdan arar ya adam senin egonu tatmin eder. kurtulmak isteyen kurtulur. Seni bilemem tabi.
O olaydan 2 ay sonra degistirdim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…