Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Evli olsalar da bu kadar sinirlenecek miydiniz?
Eğer cevabınız evetse kimse sevişmesi evimde diyorsanız misafir almayacaksınız.
Sadece nisnalilar diye kizdiysaniz da buna kizmayacaksiniz hakkınız yok. Ergin iki insan istedigini yapar buna tepki göstermemiz çok ayıp.
Eğer tiksiniyorum aşırı titizim diyorsanız misafire ayrı kılıfları alacaksiniz. Ben mesela ayrı battaniye ayrı pike ve ayrı yastık ve nevresim takimlari kullanıyorum. Böylece ne kendimi sevişti mi etti mi diye gerip sinirlenmiyorum. ve insanlarin özel hayatına ahlakcilik yapmiyorum böylece. Beni ilgilendire kısmını cozuyorum

Boyle insanlardan igreniyorum sizin yerinizde olsam bir buyuk olarak onlarin yuzunu kizartirdim sonucta senin evin deil ve nisanlilar yok kotu bi durum sizin yerinizlde olmak istemezdim tabiki sinirlenmenizde gayet haklisiniZ

Sonraki yorumlarda neden rahatsiz oldugumu dile getirdim okumamişşiniz sanirim. Evinize emrivaaki gelerek gecenin korunde evi diledikleri gibi kullanan ses yapan son ses tv izleyen kumandami dusurup ustune kahkahalar atan kapilari çarpan sehpalarimi cekip iten ustune birde rahatca iliski yaşayan evimi benim evimi kendi evleri gibi kullanan bir misafir daha tanimiyorum...! Ve bunlar benim kaynim , eltim...

Boylece rahatsiz olmam çok ama çok normal çunku eşim bu konuda kardeşi gibi çok ama çok rahat...

Yoksa kimsenin ahlakini sorgulamak bana kalmamış...

Ayy pat diye söyledin mi? Çok utanmislardir ne dedi cevap olarak?

Evli olmayan daha nisanli olan esimin akrabalari benim koltugumda az once iş pişirdiler nerden biliyorsun demeyin biliyorum şoklllardayim. Gereksiz yeremiii sinirleniyorum allahim sana geliyorum...!!!!
hem de ne gereksiz :) Bırakın yahu gençler kaynaşsınlar.. bi çarşaf filan verseydiniz koltuğu dert etmeye gerek olmazdı.. neyse artık silinir gider olan olmuş :) Çöp de atılır gider zaten adı üstünde çöp yani masaya koymamışlarya peçete topunu bebeğiniz falan da yoksa sese uyanacak olan siz de seslere çok takılmayın bence.. Hem kaynınız misafir sayılmaz.. sizin eviniz onun evi sayılır bu kadar sinir yapmayın bünyeye yazık

Bence olaydaki en mide bulandırıcı şey, çarşaf serilmeden misafir yatırılan koltuk.

Bu hassasiyeti olmayan kadının, çöpten iğreneceğini zannetmiyorum.

Bence olaydaki en mide bulandırıcı şey, çarşaf serilmeden misafir yatırılan koltuk.

Bu hassasiyeti olmayan kadının, çöpten iğreneceğini zannetmiyorum.
ben de hala koltuklar çarşaf sermeye nasıl müsait değil onu anlayamadım. açılmayan koltukların üstüne çarşafı katlar atardık biz. nasıl bir koltuk ki üstüne bir örtü koyulamıyor?

Eşyalara anlamsız önem yükleyerek koltuğunuzu 2 insanın aşkından sakınmanız bence daha da acıklı :) seviştiler de ne oldu? Nedir bu eylemde midenize dokunan? Nişanlılarsa sevişemezler mi? Ohhh sefaları olsun. Bir kadının bu kadar huzursuz ve memnuniyetsiz olması genelde 1 şeye bağlıdır o da başarısız ve mutsuz bi cinsel hayata. Bence başkalarının sevişmesine dövüneceğinize kendi cinsel hayatınızda mutluluğu aramaya çalışın :)

Ayy hemde carsafsiz koltukta yapmislar. koltugu cöpe at.

Ayni odada yatak kurmasaydiniz uygun olurdu nisanlilarmis madem.evli de olsalar rahatsiz olur muydunuz?aslinda evli de olsalar siz uyanikken boyle yapmalari pek hos degil

Ha anladim zaten evlilik hayati yasiyorlarmis ve siz zaten iki de bir sizde kalmalarina bozuluyorsunuz zaten kalmasini istemediginiz kisiler boyle yapinca da sinir oldunuz.ama nasil soyleyebildiniz yuzune valla bravo ben olsam asla soyleyemezdim

Siniriniz yersiz değil. Sizin evi bellemişler, onedir ya şey yap şey yap git iyyyyyy. İğrençç

ya aynı odada uyudularsa zaten herşey olabilir bu bilinerek odaları hazırlanır böyle birseye çok karşıysanız aynı yatakta yatmaları uygun değğil ve belkide günahını aldınız şuan belki hiç yok oyle bişey sadece siz kuruntu yaptınız lavoboda gördüğünüz seyde belki denk geldi üzerine ama size şunu söyliyim ben yerinizde olsam buna kızmazdm ama evimde ikisinin aynı odada kalmasını musade etmezdm baska bir zaman kalacaklarında ama sonuc olarak szilik bişey yok evlenmeden önce yapıyorlarsa bu onların hayatı sorunu bence üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…