- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben banyoda eşimin annesiyle erkek arkadaşını....üffff...hatırlamak bile istemiyorum....
Ben onları çıktı sanmıştım çoktan...bi de acayip sıkışmıştım...höönk diye dalınca hoş bi manzara değildi...bi an ölü taklidimi yapsam diye düşündüm ama onlar gülmeye başladılar...
Gulmeye mi basladilar tekrardan ayni emojiBen onları çıktı sanmıştım çoktan...bi de acayip sıkışmıştım...höönk diye dalınca hoş bi manzara değildi...bi an ölü taklidimi yapsam diye düşündüm ama onlar gülmeye başladılar...
Evli olsalar da bu kadar sinirlenecek miydiniz?
Eğer cevabınız evetse kimse sevişmesi evimde diyorsanız misafir almayacaksınız.
Sadece nisnalilar diye kizdiysaniz da buna kizmayacaksiniz hakkınız yok. Ergin iki insan istedigini yapar buna tepki göstermemiz çok ayıp.
Eğer tiksiniyorum aşırı titizim diyorsanız misafire ayrı kılıfları alacaksiniz. Ben mesela ayrı battaniye ayrı pike ve ayrı yastık ve nevresim takimlari kullanıyorum. Böylece ne kendimi sevişti mi etti mi diye gerip sinirlenmiyorum. ve insanlarin özel hayatına ahlakcilik yapmiyorum böylece. Beni ilgilendire kısmını cozuyorum
Ayy pat diye söyledin mi? Çok utanmislardirKizlar çogu yorumlari gülerek okudum.
Bazi sorulara aciklik getireyim.
Bana kimse sizde kalabilirmiyiz demedi.
Ayri oda da yatak acmayi teklif etmiş olsaydim kiz ben x le yaticam dicekti ( daha once yapti )
Polemige girmek istemedim. Ayrica bana sorulmamasina kizdigim icin sadece yastik pike verdim zaten diger odayi hazirlamis olsaydim carsaf kullanabilirdim ama kaldiklari odadaki koltuklar carsafa musait degil.
Kaldiki geldikleri saat 1.5 ve baska rahat olduklari evden geliyolar.
Bu isi yapacaklarina ihtimaaal bile vermiyordum. Atesle barut demişşniz ama bu cift zaten evli hayati yasiyor. 1 gun sabredemeyecekleri aklimin ucundan geçmedi. Birlikte olmalari tabiki beni ilgilendirmez.
Fakat kizdan hoşlanmiyorum kaynim ve eltim bahsettigim kişiler...
Eltimle aramda o kadar sorun olmuş olmasina ragmen evimi kendi evi gibi kullaniyor buna firsat vermemek adinaa cok ugraş verdim olmuyor. Surekli emrivakilerle karsilasiyorum.
Bir uye de benim cinsel hayatimi sormuş benim cinsel hayatim bunlar yuzunden kötü...! Kaynim , gorumcem defalarca kez tek gelip kaldilar evimde. Ahlakim izin vermedigi icin kaldiklari gun esimle sarilmadim bile.
Ve nisanlisiyla gelip benim misafir varken yapmadigim seyi onlar misafirken yapinca bu beni sinirlendirdi.
Bugun tekrar arayip sizde kalicaz dediler. Bi sekilde yuzune bidaha benim evimde iliskiye girmeyin diye acikca kaynima soyledim. Ve bugun bizde kalmadilar.
Bunun evlisi nişanlisi yok bazen gulup gecersin bazende gulecek birsey bulamazsin.
Eltimden haz almadigim icin kizdigim dogrudur. Bu ne rahatlik diye dusunuyor insan.
Umarim anlatabilmisimdir. Sinirim yersiz bunu bende biliyordum. Ama bu nisanli cift olduklari icin degil konu eltimin yana yakila kaynimla bizde kalmak istemesiyle alakali bir sinir. Kalacak yerleri olmasina ragmen benim evimi otel gbi kullanmak istemeleriyle alakali. Asil sorun ne biliyormusunuz evim kaynanamin adina ve biz oturuyoruz. Onlarin vermis oldugu mesaj tam olarak şu ; burasi bizimde evimiz...
Defalarca kez şahit oldum bu rahat davranişlarina. Asil sinirlenmemdeki sebep bu.
Komik yorumlara çok guldum gercekten sagolun :)
hem de ne gereksiz :) Bırakın yahu gençler kaynaşsınlar.. bi çarşaf filan verseydiniz koltuğu dert etmeye gerek olmazdı.. neyse artık silinir gider olan olmuş :) Çöp de atılır gider zaten adı üstünde çöp yani masaya koymamışlarya peçete topunuEvli olmayan daha nisanli olan esimin akrabalari benim koltugumda az once iş pişirdiler nerden biliyorsun demeyin biliyorum şoklllardayim. Gereksiz yeremiii sinirleniyorum allahim sana geliyorum...!!!!
ben de hala koltuklar çarşaf sermeye nasıl müsait değil onu anlayamadım. açılmayan koltukların üstüne çarşafı katlar atardık biz. nasıl bir koltuk ki üstüne bir örtü koyulamıyor?Bence olaydaki en mide bulandırıcı şey, çarşaf serilmeden misafir yatırılan koltuk.
Bu hassasiyeti olmayan kadının, çöpten iğreneceğini zannetmiyorum.
Ayy hemde carsafsiz koltukta yapmislar. koltugu cöpe at.Kizlar çogu yorumlari gülerek okudum.
Bazi sorulara aciklik getireyim.
Bana kimse sizde kalabilirmiyiz demedi.
Ayri oda da yatak acmayi teklif etmiş olsaydim kiz ben x le yaticam dicekti ( daha once yapti )
Polemige girmek istemedim. Ayrica bana sorulmamasina kizdigim icin sadece yastik pike verdim zaten diger odayi hazirlamis olsaydim carsaf kullanabilirdim ama kaldiklari odadaki koltuklar carsafa musait degil.
Kaldiki geldikleri saat 1.5 ve baska rahat olduklari evden geliyolar.
Bu isi yapacaklarina ihtimaaal bile vermiyordum. Atesle barut demişşniz ama bu cift zaten evli hayati yasiyor. 1 gun sabredemeyecekleri aklimin ucundan geçmedi. Birlikte olmalari tabiki beni ilgilendirmez.
Fakat kizdan hoşlanmiyorum kaynim ve eltim bahsettigim kişiler...
Eltimle aramda o kadar sorun olmuş olmasina ragmen evimi kendi evi gibi kullaniyor buna firsat vermemek adinaa cok ugraş verdim olmuyor. Surekli emrivakilerle karsilasiyorum.
Bir uye de benim cinsel hayatimi sormuş benim cinsel hayatim bunlar yuzunden kötü...! Kaynim , gorumcem defalarca kez tek gelip kaldilar evimde. Ahlakim izin vermedigi icin kaldiklari gun esimle sarilmadim bile.
Ve nisanlisiyla gelip benim misafir varken yapmadigim seyi onlar misafirken yapinca bu beni sinirlendirdi.
Bugun tekrar arayip sizde kalicaz dediler. Bi sekilde yuzune bidaha benim evimde iliskiye girmeyin diye acikca kaynima soyledim. Ve bugun bizde kalmadilar.
Bunun evlisi nişanlisi yok bazen gulup gecersin bazende gulecek birsey bulamazsin.
Eltimden haz almadigim icin kizdigim dogrudur. Bu ne rahatlik diye dusunuyor insan.
Umarim anlatabilmisimdir. Sinirim yersiz bunu bende biliyordum. Ama bu nisanli cift olduklari icin degil konu eltimin yana yakila kaynimla bizde kalmak istemesiyle alakali bir sinir. Kalacak yerleri olmasina ragmen benim evimi otel gbi kullanmak istemeleriyle alakali. Asil sorun ne biliyormusunuz evim kaynanamin adina ve biz oturuyoruz. Onlarin vermis oldugu mesaj tam olarak şu ; burasi bizimde evimiz...
Defalarca kez şahit oldum bu rahat davranişlarina. Asil sinirlenmemdeki sebep bu.
Komik yorumlara çok guldum gercekten sagolun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?