Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Vay anasını, kayınvalide ve kayınpeder e bak sen

Aynı fikirdeyim

Kizlar çogu yorumlari gülerek okudum.
Bazi sorulara aciklik getireyim.
Bana kimse sizde kalabilirmiyiz demedi.
Ayri oda da yatak acmayi teklif etmiş olsaydim kiz ben x le yaticam dicekti ( daha once yapti )
Polemige girmek istemedim. Ayrica bana sorulmamasina kizdigim icin sadece yastik pike verdim zaten diger odayi hazirlamis olsaydim carsaf kullanabilirdim ama kaldiklari odadaki koltuklar carsafa musait degil.
Kaldiki geldikleri saat 1.5 ve baska rahat olduklari evden geliyolar.
Bu isi yapacaklarina ihtimaaal bile vermiyordum. Atesle barut demişşniz ama bu cift zaten evli hayati yasiyor. 1 gun sabredemeyecekleri aklimin ucundan geçmedi. Birlikte olmalari tabiki beni ilgilendirmez.
Fakat kizdan hoşlanmiyorum kaynim ve eltim bahsettigim kişiler...
Eltimle aramda o kadar sorun olmuş olmasina ragmen evimi kendi evi gibi kullaniyor buna firsat vermemek adinaa cok ugraş verdim olmuyor. Surekli emrivakilerle karsilasiyorum.

Bir uye de benim cinsel hayatimi sormuş benim cinsel hayatim bunlar yuzunden kötü...! Kaynim , gorumcem defalarca kez tek gelip kaldilar evimde. Ahlakim izin vermedigi icin kaldiklari gun esimle sarilmadim bile.
Ve nisanlisiyla gelip benim misafir varken yapmadigim seyi onlar misafirken yapinca bu beni sinirlendirdi.

Bugun tekrar arayip sizde kalicaz dediler. Bi sekilde yuzune bidaha benim evimde iliskiye girmeyin diye acikca kaynima soyledim. Ve bugun bizde kalmadilar.

Bunun evlisi nişanlisi yok bazen gulup gecersin bazende gulecek birsey bulamazsin.
Eltimden haz almadigim icin kizdigim dogrudur. Bu ne rahatlik diye dusunuyor insan.
Umarim anlatabilmisimdir. Sinirim yersiz bunu bende biliyordum. Ama bu nisanli cift olduklari icin degil konu eltimin yana yakila kaynimla bizde kalmak istemesiyle alakali bir sinir. Kalacak yerleri olmasina ragmen benim evimi otel gbi kullanmak istemeleriyle alakali. Asil sorun ne biliyormusunuz evim kaynanamin adina ve biz oturuyoruz. Onlarin vermis oldugu mesaj tam olarak şu ; burasi bizimde evimiz...
Defalarca kez şahit oldum bu rahat davranişlarina. Asil sinirlenmemdeki sebep bu.

Komik yorumlara çok guldum gercekten sagolun :)

Ben sadece evimi bu iş için kullanmalarından rahatsız olurdum diğer kısım beni ilgilendirmiyor

Edit:konu sahibinin son yorumunu okudum elti ve kayınsa sinirlenmekte haklı ve yorumun biryerlerinde çarşaf sermedim gibi algıladım ıyyy iğrenç diye buna derim müsade etmeyin bu kadar içli dışlı olmak hiç normal değil

çirkin birşey...yaptıkları şey için birşey demeyeceğim ama bunu bir misafirlikte yapmak gerçekten çirkin....
bacım bunlar yer bulamamış sana gelmişler

Bence sizin sorununuz sizin evde sevişmelerinden ziyade evinizi kendi evi gibi kullanmaları.

O zaman tabiki mesafeyi koyacaksınız. Ama siz sadece bizim evde ilişkiye girmeyin şeklinde göstermişsiniz tepkinizi. Keşke direk evinize sürekli geldiklerinden duyduğunuz rahatsızlığı dile getirseydiniz.

Bir de niye sürekli sizde kalıyorlar. Evleri yok mu?

Evinizde seviştiklerini görmemişsiniz, belki de günahlarını alıyorsunuz zinadan daha büyük günahtır iftira, gözünüzle görmediğiniz bir şeyi olmuş sayıyorsunuz

İkincisi de evinizde bu tür şeyler olmasını istemiyorsanız kalmalarını kabul etmeyeceksiniz ya da aynı odada yatırmayacaksınız. Yatma vakti geldiğinde biz kız kıza odamıza gidelim gibi bir cümle kursaydınız çizginizi belli etmiş olurdunuz. Sevişme konusuna girmiyorum ama ev sahibesi sizsiniz gelen misafirler kurallarınıza uymak durumunda. Hem onları birlikte yatırıp hem de seviştiler diye kızmak olmaz ki

Az önce yaptığım yorumu geri alıyorum =))
Sizin konunun aslı değişik o zaman
Tepkinizi belli ederek iyi yapmışsınız şu durumda

Ya ben de bunu anladım. Ev kaynananın üzerine olmasına rağmen, fiilen konu sahibi yaşıyor yani. Bunun için konu sahibi bu çizgiyi geçmelerini istemiyor.
Nişanlılarmış, ortada ev yok herhalde.

Vallahi iyi ki istemediginiz soylemissiniz
İgrenc seyler

Evinizde zina yapilmasina izin vermeyin her ne olursa olsun bi daha asla yatili almayin

Yuzsuzler birde yine ariyorlar gelecegiz diye

Allah islah etsin bunlari

Pislikler yaaa

Bu ikinci emrivaakileri bana daha once bana musaitmisin demeden gelmeyin dedim uzun zamandir emrivaaki yapmiyorlardi. Beni az cok tanismis olduklarini evimde boyle rahat davranmalarinin benim tarafimdan hosuma gitmedigini anlamiş olduklarini dusundum yanilmişim. Diyorum ya kendisi gelip nisanlisini davet ediyor geldikleri saatte gecti uyurlar hemen sandim.
Bende misafire carsaf verilir bunu biliyorum dedim ya oturma odamin koltuklarini buna musait degil ve hazirliksizdm biran once kurtulim dusuncesi vardi. Zaten sesleri hic bitmedi biseyler dusurup gulusup bagrisip durdular. Ki bunlar misafirlikte olmamasi gereken seyler.

Kizdigim nokta rahat olmalari.

Tesekkurler hepinize. Dun benim lafimdan sonra evlerine gectiler bidaha da gormedim yuzyyze de gelmedim.

Ama mutlaka konusu gececek. Ve ben kaynima gelmeyin demek yerine 2.kez şans verdim anlamislardir hatalarini diye anlamamişlar. En yakin surede karsima alip bu konuyu acip rahatlicam.

Emrivaki yapılıyor diye kabul etmek zorunda değilsiniz kaldı ki ayrı oda ayarladaydim biz beraber yaşarız derler daha önce de böyle oldu diyorsunuz öyleyse gece 1.5da geleni eve kabul etmezsiniz olur biter

Bir sorum olacak masumane. Nikahları var mı ? Ayrıca sizin masumca sarılıp yatarlar düşüncesi biraz yersiz olmuş.
Üstad ne demiş; ‘‘bakma görürsün, görme konuşursun, konuşma buluşursun, buluşma heşak olursun.. ’’ hal böyle iken koyun koyuna atıpta yapmamaları çok zor. Ama en önemlisi dini nikahları var mı ? Eğer var ise istediklerini yapabilirler ama sizin fark etmiş olmanız kötü olmuş gerçekten. Yani höngür höngür inledilerse çok ayıp. Ve o peçeteleri kom halinde çöpe atmak yerine çantasının bi yerine sıkıştırsaymış. Biz şey yaptık dercesine rahat olmaları gerçekten rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…