- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Vay anasını, kayınvalide ve kayınpeder e bak senBuraya baska bir uye konu acmisti vaktiyle. Kayinpederiyle kayinvalidesi onlara yatiya geldiklerinde sevismisler diye, herkes ne var bunda demişti, insanlar sevismesin mi demislerdi, kimse boggg igrenc, evi dezenfekte edin dememisti. Neden bu cifte standart? Evlenince sevisirken cikan vucut sivilari mis de bekarken mi boggg igrenc.
Aynı fikirdeyim13 senelik evlilik hayatımda kimsenin evinde sevişmedim
Kimse de evimde sevişmedi
Medeni durumu ne olursa olsun hoş birşey değil
Hayvan değiliz dürtülerimizle yaşamıyoruz
İnsan olan azcık kendine sahip olmayı öğrenecek
Evimde misafir varken tuvaleti banyoyu kullanırken bile rahat edemiyorum
Misafir olduğun evde boşalıp yıkanmak ne yaa
Bu rahatlık nerden geliyo
vay beceriksizler :)))Ikiside odadan cikip biri tuvalete biri banyoya girdi. Ve yeni bosalttigim cop kutusunun icinde koca bir top pecete var igreniyorum
yoo sevısmıyor ,valla kı sevısılmıyor :))Evli insanlar yatiya misafirlige gidince sevişmiyor mu? Sadece soruyorum.
yatılı kabul etmiycektiniz o zaman cook garip bir olay değil nişanlılar her fırsatı değerlendirmek isterler herkes bilir bunu.rahatsiz olduydaniz ima edin bu rahatsizligi ve bir daha kabul etmeyinYatak vermeliydim nasil dusunemedim...
Bence sizin sorununuz sizin evde sevişmelerinden ziyade evinizi kendi evi gibi kullanmaları.Kizlar çogu yorumlari gülerek okudum.
Bazi sorulara aciklik getireyim.
Bana kimse sizde kalabilirmiyiz demedi.
Ayri oda da yatak acmayi teklif etmiş olsaydim kiz ben x le yaticam dicekti ( daha once yapti )
Polemige girmek istemedim. Ayrica bana sorulmamasina kizdigim icin sadece yastik pike verdim zaten diger odayi hazirlamis olsaydim carsaf kullanabilirdim ama kaldiklari odadaki koltuklar carsafa musait degil.
Kaldiki geldikleri saat 1.5 ve baska rahat olduklari evden geliyolar.
Bu isi yapacaklarina ihtimaaal bile vermiyordum. Atesle barut demişşniz ama bu cift zaten evli hayati yasiyor. 1 gun sabredemeyecekleri aklimin ucundan geçmedi. Birlikte olmalari tabiki beni ilgilendirmez.
Fakat kizdan hoşlanmiyorum kaynim ve eltim bahsettigim kişiler...
Eltimle aramda o kadar sorun olmuş olmasina ragmen evimi kendi evi gibi kullaniyor buna firsat vermemek adinaa cok ugraş verdim olmuyor. Surekli emrivakilerle karsilasiyorum.
Bir uye de benim cinsel hayatimi sormuş benim cinsel hayatim bunlar yuzunden kötü...! Kaynim , gorumcem defalarca kez tek gelip kaldilar evimde. Ahlakim izin vermedigi icin kaldiklari gun esimle sarilmadim bile.
Ve nisanlisiyla gelip benim misafir varken yapmadigim seyi onlar misafirken yapinca bu beni sinirlendirdi.
Bugun tekrar arayip sizde kalicaz dediler. Bi sekilde yuzune bidaha benim evimde iliskiye girmeyin diye acikca kaynima soyledim. Ve bugun bizde kalmadilar.
Bunun evlisi nişanlisi yok bazen gulup gecersin bazende gulecek birsey bulamazsin.
Eltimden haz almadigim icin kizdigim dogrudur. Bu ne rahatlik diye dusunuyor insan.
Umarim anlatabilmisimdir. Sinirim yersiz bunu bende biliyordum. Ama bu nisanli cift olduklari icin degil konu eltimin yana yakila kaynimla bizde kalmak istemesiyle alakali bir sinir. Kalacak yerleri olmasina ragmen benim evimi otel gbi kullanmak istemeleriyle alakali. Asil sorun ne biliyormusunuz evim kaynanamin adina ve biz oturuyoruz. Onlarin vermis oldugu mesaj tam olarak şu ; burasi bizimde evimiz...
Defalarca kez şahit oldum bu rahat davranişlarina. Asil sinirlenmemdeki sebep bu.
Komik yorumlara çok guldum gercekten sagolun :)
Eve alma bacım allah allah sen de yani bi hoşsun. Kocan mı zorladı seni onları eve alıcaksın diye?Benim koltugumun uzerinde iş pişirmelerinden banane evet hi bide benim evimde ben uyanikken yapmalari hele hic beni ilgilendirmez
Kizlar çogu yorumlari gülerek okudum.
Bazi sorulara aciklik getireyim.
Bana kimse sizde kalabilirmiyiz demedi.
Ayri oda da yatak acmayi teklif etmiş olsaydim kiz ben x le yaticam dicekti ( daha once yapti )
Polemige girmek istemedim. Ayrica bana sorulmamasina kizdigim icin sadece yastik pike verdim zaten diger odayi hazirlamis olsaydim carsaf kullanabilirdim ama kaldiklari odadaki koltuklar carsafa musait degil.
Kaldiki geldikleri saat 1.5 ve baska rahat olduklari evden geliyolar.
Bu isi yapacaklarina ihtimaaal bile vermiyordum. Atesle barut demişşniz ama bu cift zaten evli hayati yasiyor. 1 gun sabredemeyecekleri aklimin ucundan geçmedi. Birlikte olmalari tabiki beni ilgilendirmez.
Fakat kizdan hoşlanmiyorum kaynim ve eltim bahsettigim kişiler...
Eltimle aramda o kadar sorun olmuş olmasina ragmen evimi kendi evi gibi kullaniyor buna firsat vermemek adinaa cok ugraş verdim olmuyor. Surekli emrivakilerle karsilasiyorum.
Bir uye de benim cinsel hayatimi sormuş benim cinsel hayatim bunlar yuzunden kötü...! Kaynim , gorumcem defalarca kez tek gelip kaldilar evimde. Ahlakim izin vermedigi icin kaldiklari gun esimle sarilmadim bile.
Ve nisanlisiyla gelip benim misafir varken yapmadigim seyi onlar misafirken yapinca bu beni sinirlendirdi.
Bugun tekrar arayip sizde kalicaz dediler. Bi sekilde yuzune bidaha benim evimde iliskiye girmeyin diye acikca kaynima soyledim. Ve bugun bizde kalmadilar.
Bunun evlisi nişanlisi yok bazen gulup gecersin bazende gulecek birsey bulamazsin.
Eltimden haz almadigim icin kizdigim dogrudur. Bu ne rahatlik diye dusunuyor insan.
Umarim anlatabilmisimdir. Sinirim yersiz bunu bende biliyordum. Ama bu nisanli cift olduklari icin degil konu eltimin yana yakila kaynimla bizde kalmak istemesiyle alakali bir sinir. Kalacak yerleri olmasina ragmen benim evimi otel gbi kullanmak istemeleriyle alakali. Asil sorun ne biliyormusunuz evim kaynanamin adina ve biz oturuyoruz. Onlarin vermis oldugu mesaj tam olarak şu ; burasi bizimde evimiz...
Defalarca kez şahit oldum bu rahat davranişlarina. Asil sinirlenmemdeki sebep bu.
Komik yorumlara çok guldum gercekten sagolun :)
Ya ben de bunu anladım. Ev kaynananın üzerine olmasına rağmen, fiilen konu sahibi yaşıyor yani. Bunun için konu sahibi bu çizgiyi geçmelerini istemiyor.Bence sizin sorununuz sizin evde sevişmelerinden ziyade evinizi kendi evi gibi kullanmaları.
O zaman tabiki mesafeyi koyacaksınız. Ama siz sadece bizim evde ilişkiye girmeyin şeklinde göstermişsiniz tepkinizi. Keşke direk evinize sürekli geldiklerinden duyduğunuz rahatsızlığı dile getirseydiniz.
Bir de niye sürekli sizde kalıyorlar. Evleri yok mu?
Sinirlenmekte cok haklisinOdada 2 tane koltuk var iki yastik verdim. Biz burda uyucaz ddigi icin. Tek yaptigim bu yani yatak yapmadm. Agir misafir degiller zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?