Gerekkkksizzzz yeremiii sinirleniiyorum...

Beynimiz bir olaya şartlanınca her durumu ona bağlıyoruz. Yanlış anlamış olma ihtimaliniz de var.
Eğer seviştiler ise geçmişi geri getiremezsiniz. Bundan sonra davranışları hoşunuza gitmiyorsa evinize sokmazsınız olur biter. Boşuna kendinizi yıpratmayın.

bende hoşlanmazdım. otel yerine koymuşlar evinizi. hoş değil sevişmeye mi geliyosun misafirliğe mi. evli olsalar da aynı şeyi hissederdim.

Ne kadar gereksiz sinirlenmissiniz. Onlara yatacak bir yer vererek sevisme ihtimallerini de goze aldiniz demektir.
Gerisi sizi ilgilendirmez.

bence haklısınız fakat biraz fazla sinirlenmişsiniz yaptıkları ayıp bişey sonuçta siz uyanıkken ve sizin farkediceginiz şekilde yapmaları hiç hoş değil tabiki ama bırakında onlar utansın hem nişanlılar sonuçta bi açıdan gençtir birbirlerini arzuluyodur die düşünüyorum diğer taraftan yanlış olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ama çokta sinirlenmeyin sakin olun derim ben

Evinizin girişine "Bu evde bizden başka bir çiftin cinsel ilişkiye girmesi yasaktır." diye tabela asın bence. Kesin çözüm. Evinize yatılı misafir gelmişse bu tür şeyleri göze almışsınızdır. Burda bahsedilen şey vücut sıvıları değil de kusmuk,idrar,tükürük,ölü deri,saç kılı da olabilir. Yani yatılı misafir olunca bunlar kaçınılmaz. Size bir zor çıkarmadılarsa iki aşığın aşk yaşamaları sizi neden böyle gerdi?

Konu sahibi cevap vermemiş ama galiba yatılı misafir olarak almamış diye anladım ben, öyle olsa ayrı yatak vs yapardı
Herkesin fikri kendine, bende evimde yapsınlar istemezdim , evli yada nişanlı, ne gerek var başkasının evinde

Buraya baska bir uye konu acmisti vaktiyle. Kayinpederiyle kayinvalidesi onlara yatiya geldiklerinde sevismisler diye, herkes ne var bunda demişti, insanlar sevismesin mi demislerdi, kimse boggg igrenc, evi dezenfekte edin dememisti. Neden bu cifte standart? Evlenince sevisirken cikan vucut sivilari mis de bekarken mi boggg igrenc.

Her yerde farklı bir deneyim yaşamak istemişlerdir Olan olmuş bir dahakine ya yatılı kabul etmezsiniz ya da önlem alırsınız

13 senelik evlilik hayatımda kimsenin evinde sevişmedim
Kimse de evimde sevişmedi
Medeni durumu ne olursa olsun hoş birşey değil
Hayvan değiliz dürtülerimizle yaşamıyoruz
İnsan olan azcık kendine sahip olmayı öğrenecek
Evimde misafir varken tuvaleti banyoyu kullanırken bile rahat edemiyorum
Misafir olduğun evde boşalıp yıkanmak ne yaa
Bu rahatlık nerden geliyo

Anladığım kadarıyla çsrşaf sermemiş alelade yastıkla yatırmışsınız. Bu yanlış zaten.

Nişanlı çifte aynı odada yatma olanağı vermişsiniz, her türlü sonucu göze almışsınız demektir.
Ben olsam vermem...
Biraz da siz çanak tutmuşsunuz yanii.

Elbette yaptıkları hoş değil, başkasının evinde heyecanlı da olsa bu kadar rahat olunmamalı diye düşünüyorum.
En azından sadece sevişselerdi, işi bitirmeselerdi, banyoda işleri olmazdı

Bildiğin koşa koşa sevişmeye size gelmisler ya

Bende evli bekar kimse sevissin istemezdim evimde. Haklisiniz.

Ayy bide gitsin otel tutsunlar. O kadar libido tavansa. Fakirler sevişmesin litfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…