- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Kilo konusunda hassas olmayanımız yok nerdeyseSanırım kilodan ziyade alınganlıgınız üstünüzde cünkü kendiniz diyorsunuz aldım kilo diye
Kadınız hepimiz dönem dönem alıp veriyoruz takılmayın böyle seylere saglıgınız yerinde olsun
İlk yazıdıgınız mesajdan o anlam cıkmıyor sanki okul bahcesinde görüp tek başınıza selam vermiş gibi algı var kalabalıgın ici deseydiniz yorumumda farklı olurdu :)Kilo konusunda hassas olmayanımız yok nerdeyse
Bütün milletin icinde şak diye denilecek laf degil
Yalniz oturup konusuyo olsaydik guzelce konuşurdum
15 kisi merdivenden iniyoruz bagira bagira bunu söylüyor
Biraz kilo aldım son zamanlarda
Bunu biliyorum biraz rahatsizlığımda var
Zaten ben üzülüyor ve aşırı kafama takıyorum
Bugün oğlumun okulunda birine selam verdim güldüm.. bana direkt sen kilo mu aldın hastalığın mi var dedi?
Samimiyetimin olduğu biri değil
Bende bozuldum aşırı ve bilerek bunu ona belli ettim
Şimdide icime dert oldu
Patavatsız insanlardan nefret ediyorum
Açıksözlü olmayı patavatsızlık ile ayırt edemeyen insanlar her zaman var ve olacaklar.
Üstelik yapıp edip de 'ben ne dedim şimdi' veya 'alıngansın' veya 'abartıyorsun' derler.
Alayını bilirim.
Boşverin ve kilo verin ifinim.
Biraz kilo aldım son zamanlarda
Bunu biliyorum biraz rahatsizlığımda var
Zaten ben üzülüyor ve aşırı kafama takıyorum
Bugün oğlumun okulunda birine selam verdim güldüm.. bana direkt sen kilo mu aldın hastalığın mi var dedi?
Samimiyetimin olduğu biri değil
Bende bozuldum aşırı ve bilerek bunu ona belli ettim
Şimdide icime dert oldu
Patavatsız insanlardan nefret ediyorum
Bende pek ala onu bozardım amaSamimi olmadığım kızımın okulundan öylece tanıdığım bir veli vanada öyle 15 kişinin içinde bağırarak kilo mu aldın sen?
Aaa hastamısın dese önce küçük çaplı şok geçirir sonra sizene hanımefendi beni mi takıp ediyorsunuz çaktırmadan..
Pek samimi değiliz de ondan şaaapmıstımm derdim./
SiZde üzülmeyin takılmayın böyle tiplere önce aynada kndilerine bakmayı bilme bu tipler her yerde vardır bunlarlardan emin olun..
Hastalığınız nedir ??
Belki bir kaç birşeyler söyleriz deneyimlerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?