Durur çünkü eşim hayır dediyse hayırdır almaz yani çünkü ama bakarız ya diyip konuşmak istemeseydi ki buda ihtimallerim arasındaydı ozaman derdim alacak bu diye ama kesin dille konuştukSizin adınıza sevindim ama erkeklere bu konularda güvenemiyoruminşallah sözünün arkasında durur
Her söz yerine getirilmiyor yani kimse kusura bakmasın çocuğunun çok uzulecegini düşünende gidip kendi alsın sonuçta durumu olmayan insan değiller buyuzden üzülmüyorumMesele çocuğun dediğini yapmak değil. Orta da verilmiş bir söz var
Buna hiç gerek yok buseferde orjinal değil diye burun kıvrılır yani çocuk anlamaz ama annesi dillendirip çocuğa yansıtır alinanda boşa gider buyuzden hiç gerek yok çok üzülen olursa gidip kendi alır durumu olmayan insan degillerBence de konu sahibi haklı ama söz vermeyecekti. O formaların marka olmayan ucuz olanlarından yok mu? Bu konuda bilgisizim gerçekten. Öyle bir şey alabilir.
Olmaz mı her şeyin çakması varBence de konu sahibi haklı ama söz vermeyecekti. O formaların marka olmayan ucuz olanlarından yok mu? Bu konuda bilgisizim gerçekten. Öyle bir şey alabilir.
sözünde durmanın sizin için bir önemi yoksa siz bilirsiniz tabi. Sizin kararınızHer söz yerine getirilmiyor yani kimse kusura bakmasın çocuğunun çok uzulecegini düşünende gidip kendi alsın sonuçta durumu olmayan insan değiller buyuzden üzülmüyorum
Bu konu hakkında bilgim yok yani elbette vardirda nereden bulurum falan ama benim problemim orijinalinin fiyatı değil zaten :) benim çocuğumun elinden 10lirayi çekip alan dalga geçer gibi sakız hediye edeceğim diyen birinin çocuğu sevindirmemek buzamana kadar sevindigi yeter :) benim çocuğumda kırıldı üzüldü dönüp teselli bile edilmedi şimdi bunu inanın düşünmüyorum yani ucuzunda pahalısinda değilim öyle olsa cakmasini nereden bulurum diye alternatif sorardımOlmaz mı her şeyin çakması var
Tam olarak düşüncelerim bu şekildeFormayı gizli alırsa elbet görümce bilerek söyler ya da çocuk o yüzden yalan söylediğini ben düşünmüyorum.
Çocuğa verilen sözler tutulmalı ama çocuklarda arsızlaşmış hadi forma son olsun dese yine dayanamaz alır diye istekler bitmez.Çocuk çok üzülüyorsa ailesi alsın,kendi çocuğuna almadan yeğenine alınca üzülen evdeki kendi çocuğu olacak.
Sizin için çok sevindim ortamlarda da şunu al bunu al konusu geçerse müdahil olun bence eşiniz reddetmekte zorluk çekebilir alışına kadar.
Umarım aile yaşamını gerecek olaylara mahal vermez eşiniz.
Görümcem benim evime evimiz yakın olduğu halde senede toplasan 5 kez anca gelir davet etmiyorum çünküBen görümce gömmeye gelmiştim, konu sakinlikle sonuçlanmış bu güzelGorumceyle fazla görüşmez ona tepkili olduğumu belli ederdim ben olsam, ay siz de yapın nolur ben çok bilendim bu kadına
Yılda 5 kez görüşülen dayidan bir şeyler talep edecek çocuk yetiştirmek de başarı ya aman aman yaka silktirir görümce :)Görümcem benim evime evimiz yakın olduğu halde senede toplasan 5 kez anca gelir davet etmiyorum çünkükayınvalidemde ayda iki üç kez denk geliriz oda kısıtlı saatler düşünün buna rağmen bu şekilde yani daha nasıl mesafe koyulacak bilmiyorum
Eskiler karı koca arasına girilmez siz kötü olursunuz demişAkşam eşim gelince oturuyordu telefonunu falan kurcaladi. Eşimin hobisi var balık malzemeleri gösterdi bana bunu alayimmi 2500lira dedi. Ahanda maviş tam zamanı dedim konuyu yapıştırdım.
Daha geçen ay aldın bu ay olmaz az para gibi konuşuyorsun sanki olmaz altın alcam ben dedim. Valla son başka uzun süre almam falan demeye başladı bende açtım konuyu hemen
Hayır ayrıca yeri gelmişken söylüyorum su forma işini netlestir alamam diye soyle sürekli ne zaman alacaksın diye her sordugunda tepenin tüyü kalkıyor beni ablana karşı dolduruyorsun çünkü oda çocuğuna sus demiyor birşey birkere istenir ne bu böyle. O formayi almayacaksin sadece forma değil boş beleş hicbisey almayacaksin lütfen sıkıntı yaşamak istemiyorum bu konu hakkında yoksa ben söylemek zorunda kalacağım biseyler istemeyi kesin artık diye dedim
Eşimde sen bunami canını sıktın almayacagim zaten okadar bütçe ayırıp harcamam takma kafana sen sıkıntı yapma kendine daha önce konuştuk bunu ben anladım. Sen konuşma sen konuşursan başka yere varır iş ben hallederim konuyu kapatırim dedi
Teşekkürler kızlar verdiğiniz taktik uzerinde ilerledim. Fikirleriniz işime yaradıtartışmama gerek kalmadı içim rahat sorunda yok
Yok yani o benim evime gelebilme sıklığı yani bende ona gitmem 9yildir daha birgün bile kayınvalidem olmadan çağırmadim onun evinede gitmedimYılda 5 kez görüşülen dayidan bir şeyler talep edecek çocuk yetiştirmek de başarı ya aman aman yaka silktirir görümce :)
Yokkk ya ne kötüsüEskiler karı koca arasına girilmez siz kötü olursunuz demişburanın kötüsü de biz olduk
Ahahhah,,"Tam zamanı konuyu açtım" demeniz ve sonrasında olanlar..Konuyu açtım diyince konuştunuz sandım. Adamı azarlayıp oturtmuşsunuz, konuyu açmamışsınız
Meseleyi halletmenize sevindim çünkü o görümceye çok gıcık oldum ama diz yine de ipleri elden bırakmayınYokkk ya ne kötüsü
Kocanız kapatmış konuyu ne güzel onlar istesin dursun kendi kendilerine belki evren gönderirYok yani o benim evime gelebilme sıklığı yani bende ona gitmem 9yildir daha birgün bile kayınvalidem olmadan çağırmadim onun evinede gitmedimama maalesef işte kayinvalidemde denk gelme sıklıgimiz daha fazla ne istiyorsalar orada istiyorlar işte kene gibi nerde yakalarsalar
Yok asla bırakmayı düşünmüyorum hep dedim sorun edecek bişey yok çocuk onlar falan ama onlar büyüdükçe isteklerine büyüdü resmen hiçbir azalma olmadı. Asla bidaha yumuşak davranmam enayi gibi hep biz aldık ya insan bı karşılık verir of aman neyse valla dünden beri kafamda buyutmusumMeseleyi halletmenize sevindim çünkü o görümceye çok gıcık oldum ama diz yine de ipleri elden bırakmayın
Haha ay çok güldüm bunaKocanız kapatmış konuyu ne güzel onlar istesin dursun kendi kendilerine belki evren gönderir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?