Gereksiz bonkör eş part 2 eşimle konuştum.

Sizin adınıza sevindim ama erkeklere bu konularda güvenemiyorum inşallah sözünün arkasında durur
Durur çünkü eşim hayır dediyse hayırdır almaz yani çünkü ama bakarız ya diyip konuşmak istemeseydi ki buda ihtimallerim arasındaydı ozaman derdim alacak bu diye ama kesin dille konuştuk

Bence de konu sahibi haklı ama söz vermeyecekti. O formaların marka olmayan ucuz olanlarından yok mu? Bu konuda bilgisizim gerçekten. Öyle bir şey alabilir.
Buna hiç gerek yok buseferde orjinal değil diye burun kıvrılır yani çocuk anlamaz ama annesi dillendirip çocuğa yansıtır alinanda boşa gider buyuzden hiç gerek yok çok üzülen olursa gidip kendi alır durumu olmayan insan degiller

Her söz yerine getirilmiyor yani kimse kusura bakmasın çocuğunun çok uzulecegini düşünende gidip kendi alsın sonuçta durumu olmayan insan değiller buyuzden üzülmüyorum
sözünde durmanın sizin için bir önemi yoksa siz bilirsiniz tabi. Sizin kararınız

Olmaz mı her şeyin çakması var
Bu konu hakkında bilgim yok yani elbette vardirda nereden bulurum falan ama benim problemim orijinalinin fiyatı değil zaten :) benim çocuğumun elinden 10lirayi çekip alan dalga geçer gibi sakız hediye edeceğim diyen birinin çocuğu sevindirmemek buzamana kadar sevindigi yeter :) benim çocuğumda kırıldı üzüldü dönüp teselli bile edilmedi şimdi bunu inanın düşünmüyorum yani ucuzunda pahalısinda değilim öyle olsa cakmasini nereden bulurum diye alternatif sorardım

Formayı gizli alırsa elbet görümce bilerek söyler ya da çocuk o yüzden yalan söylediğini ben düşünmüyorum.

Çocuğa verilen sözler tutulmalı ama çocuklarda arsızlaşmış hadi forma son olsun dese yine dayanamaz alır diye istekler bitmez.Çocuk çok üzülüyorsa ailesi alsın,kendi çocuğuna almadan yeğenine alınca üzülen evdeki kendi çocuğu olacak.

Sizin için çok sevindim ortamlarda da şunu al bunu al konusu geçerse müdahil olun bence eşiniz reddetmekte zorluk çekebilir alışına kadar.

Umarım aile yaşamını gerecek olaylara mahal vermez eşiniz.

Tam olarak düşüncelerim bu şekilde
Evet eşimle onuda konuştum istediklerinde bakarız bile deme hayır alamam de kestirip at aşırı alıştılar bu böyle nereye kadar devam edecek beni müdahale ettirecek pozisyona getirme diye söyledim kendiside onayladı zaten sen tepki verme boşver ben hallederim sıkma canını falan diye tekrarladı sağolsun güzel konuşunca anladı beni

Ben görümce gömmeye gelmiştim, konu sakinlikle sonuçlanmış bu güzel Gorumceyle fazla görüşmez ona tepkili olduğumu belli ederdim ben olsam, ay siz de yapın nolur ben çok bilendim bu kadına

Ben görümce gömmeye gelmiştim, konu sakinlikle sonuçlanmış bu güzel Gorumceyle fazla görüşmez ona tepkili olduğumu belli ederdim ben olsam, ay siz de yapın nolur ben çok bilendim bu kadına
Görümcem benim evime evimiz yakın olduğu halde senede toplasan 5 kez anca gelir davet etmiyorum çünkü kayınvalidemde ayda iki üç kez denk geliriz oda kısıtlı saatler düşünün buna rağmen bu şekilde yani daha nasıl mesafe koyulacak bilmiyorum

Yılda 5 kez görüşülen dayidan bir şeyler talep edecek çocuk yetiştirmek de başarı ya aman aman yaka silktirir görümce :)

Eskiler karı koca arasına girilmez siz kötü olursunuz demiş buranın kötüsü de biz olduk

"Tam zamanı konuyu açtım" demeniz ve sonrasında olanlar.. Konuyu açtım diyince konuştunuz sandım. Adamı azarlayıp oturtmuşsunuz, konuyu açmamışsınız

Yılda 5 kez görüşülen dayidan bir şeyler talep edecek çocuk yetiştirmek de başarı ya aman aman yaka silktirir görümce :)
Yok yani o benim evime gelebilme sıklığı yani bende ona gitmem 9yildir daha birgün bile kayınvalidem olmadan çağırmadim onun evinede gitmedim ama maalesef işte kayinvalidemde denk gelme sıklıgimiz daha fazla ne istiyorsalar orada istiyorlar işte kene gibi nerde yakalarsalar

"Tam zamanı konuyu açtım" demeniz ve sonrasında olanlar.. Konuyu açtım diyince konuştunuz sandım. Adamı azarlayıp oturtmuşsunuz, konuyu açmamışsınız
Ahahhah,, yok ya azarlama demeyelim de işte uyardım yani yoksa iş bana kalırsa daha farklı olacağını bildiğinden tatlıya bağladı kendi

Kocanız kapatmış konuyu ne güzel onlar istesin dursun kendi kendilerine belki evren gönderir

Meseleyi halletmenize sevindim çünkü o görümceye çok gıcık oldum ama diz yine de ipleri elden bırakmayın
Yok asla bırakmayı düşünmüyorum hep dedim sorun edecek bişey yok çocuk onlar falan ama onlar büyüdükçe isteklerine büyüdü resmen hiçbir azalma olmadı. Asla bidaha yumuşak davranmam enayi gibi hep biz aldık ya insan bı karşılık verir of aman neyse valla dünden beri kafamda buyutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…