gereksiz, cok gereksiz arama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Dun eskiden yaklasik 1 sene konustugum insani aramis bulundum.
Aramamam gerekti, kendisi bitirmek istemisti koca sene zaten sevgili bile olmak istemedi...
Bi gaflete dustum gam 4 ay sonra aradim mesgule atti... sonra kendisine kotu bi hakaret smsi attim.
evet kendimi rezil ettim... 4 ay ondan uzaktim çöp oldu... Sizce kendimi kurtarmak icin ne yapabilirim? alkolluydum mesaji mi ceksem.. bi bahane mi yazsam rezil ettim kendimi :/ onume baksam yeterli mi inanilmaz pop*sunu kaldirdim inanilmaz...

Ya çözüm önerim olmayacak konu sahibine. Hadi aramak hataydı neyin hakaret mesajını atıyo yani ne hakla? Reddedildiyse reddedildi.
ne diyelim insanlık hali. 4 ay sonra arayan bir insanın meşgule alınması sonrası bir patlama olabilir.

ne diyelim insanlık hali. 4 ay sonra arayan bir insanın meşgule alınması sonrası bir patlama olabilir.
O insanlık hali bu insalık hali oldu canım.

Kadınlar yapınca insanlık hali bunu o çocuk yapsa, hepimiz polise git şikayetçi ol filan derdik.

Bu yaptığı taciz.

Aramışsın tamam da sonra niye mesaj atma hatasına düşüyorsun. Önüne bak tabiki yok say olanları

O insanlık hali bu insalık hali oldu canım.

Kadınlar yapınca insanlık hali bunu o çocuk yapsa, hepimiz polise git şikayetçi ol filan derdik.

Bu yaptığı taciz.
hanimefendi konumdan gidin ben sizi burda istemiyorum rica ediyorum nefretinizi baska bi alana yoneltin. burda yorumunuzu istemiyorum ya

baya kotuydu biz ona facebookta 2008de güldük bitti. konuya yardimci olamayacaksaniz yazmayin lutfen. siz de destek alin bence trolluk de normal degil
Facebook kullanmadım onun eksikliği herhalde. Halbuki sen 11 yaşında aşmışsın bu esprileri facebooklarda bravo.

Unutmayıp aramak sonra karşılık bulamayınca da üzülüp sinirlenmek genç insanlar için oldukça normal nereden psikolojik sorunları olduğuna kanaat getirdiniz
Bir sene geçmiş, adam sevgili olmak dahi istememiş, aramış meşgule atmış, üstüne hakaret. Normal gelmedi bana. Genç olmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Saplantı gibi daha çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…