- 13 Ocak 2020
- 46.336
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.359
- 598
- 33
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Gözardı edip mesajlarımı görmeme hakkına sahipsiniz ama kovamazsınız. Üzgünüm.hanimefendi konumdan gidin ben sizi burda istemiyorum rica ediyorum nefretinizi baska bi alana yoneltin. burda yorumunuzu istemiyorum ya
boyle bi ozellik oldugunu bilmiyodum bilsem ilk mesajinizdan gozardi ederdim sizi zaten.Gözardı edip mesajlarımı görmeme hakkına sahipsiniz ama kovamazsınız. Üzgünüm.
Teşekkürler.boyle bi ozellik oldugunu bilmiyodum bilsem ilk mesajinizdan gozardi ederdim sizi zaten.
eminim hic eskiden birini aramamissinizdir siz. kusursuz ornek hayatinizda basarilar.
tesekkur ederim yorumunuz icin..sizinle iletisime gecerse o zamanki ruh halinize gore isterseniz konusmak istedim ama acmayinca cok bozuldum sinirle yazdim kusura bakma, sonra da yazacaktim ama daha fazla rahatsiz etmek istemedim dersiniz. yoksa yok baska bir sey yapmayin. daha da gariplesir durum.
lol aksam 6bucukta kadinlar klubunde uzgun birine saldirip kendinizi mutlu hissettiginiz bi hayat ne kadar verimli tartisilir amaTeşekkürler.
Hem konu açıyorsun hemde ukalalık yapıyorsun, sana iyi yaptın devam et denilmesini bekliyorsan yanılıyorsun,hiç eleştiriye açık değilsin burnun kaf dağında ,napcaz seni mesela örnek ver...Tesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini
İnsanlık hali, hepimiz yapabiliriz böyle hatalar. Sakın bişey yazıp tekrar bi tarafını kaldırmayın. Unutmaya çalışın zamanla geçer zaten
Her hatamızda üzülsek o zaman hayatımız üzülmekle geçerdi.
Boşverin.. Olan olmuş ne var yani. Bundan sonrası için ümidinizi kesmiş olursunuz. Hayatınıza bakın!
yukardaki yorumu okuyun yeliz hanim. Ugrasamicam cidden sizin gibilere emoji bile atmicam zaten dun bi sey yapmisim bi de size laf anlatiyomHem konu açıyorsun hemde ukalalık yapıyorsun, sana iyi yaptın devam et denilmesini bekliyorsan yanılıyorsun,hiç eleştiriye açık değilsin burnun kaf dağında ,napcaz seni mesela örnek ver...
tesekkur ederim... ben en iyisi hic yazmayayim salayim napalim kismet degilmis... bi mesaj yazsam mi diye dusunmustum ama vazgectimİnsanlık hali, hepimiz yapabiliriz böyle hatalar. Sakın bişey yazıp tekrar bi tarafını kaldırmayın. Unutmaya çalışın zamanla geçer zaten
Her hatamızda üzülsek o zaman hayatımız üzülmekle geçerdi.
Boşverin.. Olan olmuş ne var yani. Bundan sonrası için ümidinizi kesmiş olursunuz. Hayatınıza bakın!
Yaptığı hatanın farkında olan ve utanan birine git doktora görün hastasın demek nasıl güzel öneri ama...Hem konu açıyorsun hemde ukalalık yapıyorsun, sana iyi yaptın devam et denilmesini bekliyorsan yanılıyorsun,hiç eleştiriye açık değilsin burnun kaf dağında ,napcaz seni mesela örnek ver...
Tesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?