gereksiz, cok gereksiz arama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizinle iletisime gecerse o zamanki ruh halinize gore isterseniz konusmak istedim ama acmayinca cok bozuldum sinirle yazdim kusura bakma, sonra da yazacaktim ama daha fazla rahatsiz etmek istemedim dersiniz. yoksa yok baska bir sey yapmayin. daha da gariplesir durum.

tesekkur ederim yorumunuz icin..
biraz da sey dusunmeye basladim zaten olmayacak bir işti icimde kalmadi.. ne dusunurse dusunsun artik degil mi

İnsanlık hali, hepimiz yapabiliriz böyle hatalar. Sakın bişey yazıp tekrar bi tarafını kaldırmayın. Unutmaya çalışın zamanla geçer zaten

Her hatamızda üzülsek o zaman hayatımız üzülmekle geçerdi.
Boşverin.. Olan olmuş ne var yani. Bundan sonrası için ümidinizi kesmiş olursunuz. Hayatınıza bakın!

Tesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini
Hem konu açıyorsun hemde ukalalık yapıyorsun, sana iyi yaptın devam et denilmesini bekliyorsan yanılıyorsun,hiç eleştiriye açık değilsin burnun kaf dağında ,napcaz seni mesela örnek ver...

Hem konu açıyorsun hemde ukalalık yapıyorsun, sana iyi yaptın devam et denilmesini bekliyorsan yanılıyorsun,hiç eleştiriye açık değilsin burnun kaf dağında ,napcaz seni mesela örnek ver...
yukardaki yorumu okuyun yeliz hanim. Ugrasamicam cidden sizin gibilere emoji bile atmicam zaten dun bi sey yapmisim bi de size laf anlatiyom

tesekkur ederim... ben en iyisi hic yazmayayim salayim napalim kismet degilmis... bi mesaj yazsam mi diye dusunmustum ama vazgectim

Yaptığı hatanın farkında olan ve utanan birine git doktora görün hastasın demek nasıl güzel öneri ama...

Tesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini

Demek sen istediğin cevabı alamayınca hep böyle bel altından vurmaya çalışıyorsun

Doktora görün kötü bişe değil ki tam ihtiyacın olan şey öfke kontrolün yok güzelim

Şu an yapacağınız en mantıklı şey hiçbir şey yapmamak olacaktır.

Ben de kendimi dibe vurmuş hissettiğim bir dönemde hiç aramayacağım eski görüştüğüm kişiyi aramıştım. O da saygılı bir şekilde önüne bak başkasını bul vs dedi. Ben de içimden küfretsem de sonradan haklı buldum onu. Bir daha da aramadım.

Hepimizin başına gelebilir. Siz gene de tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…