- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
2020 de neye gülüyozbaya kotuydu biz ona facebookta 2008de güldük bitti. konuya yardimci olamayacaksaniz yazmayin lutfen. siz de destek alin bence trolluk de normal degil
alkol bilinci kapatmiyor her zaman zaten, kontrol mekanizmasini zayiflatiyor her aklina geleni yapiyosun. :).d alkolüydüm yalanına inanan enayi var mi hala? hiç alkol alıp bilincimi kaybedemedim de.
ya valla boyle yazilsa bi sey demiycem, olabilir bu sorunum da boyle asagilar gibi yaziyo bazilari zerre umrumda degil allah bilir ekranin karsisinda nasil bir tip var, begendigim yorumu aliyorum begenmedigime de bakmiyorumöfke kontrolü konusunda destek alabilirsiniz.
adam açmayınca hırsınızı alamayıp hakaret mesajı yazmışsınız..
burada da eleştirildiğinizde sinirlenip ters cevaplar vermişsiniz.
öfkelenmek normal önemli olan öfkemizi nasıl yönlendirdiğimiz.
o sümüklü adama da bir daha yazmayın..
arastir gel trendleri burdan mi ogrenecen2020 de neye gülüyoz
Neden olmasın. ?arastir gel trendleri burdan mi ogrenecen
Siz de bana ofke kontrolu montrolu diyosunuz gidip beni elestiren her bir mesaja like atmissiniz hshd dinime kufreden musluman olsa, guluyorum. bak 2020de buna gulunur mesela2020 de neye gülüyoz
Sory bu benim ilk mesajımdıSiz de bana ofke kontrolu montrolu diyosunuz gidip beni elestiren her bir mesaja like atmissiniz hshd dinime kufreden musluman olsa, guluyorum. bak 2020de buna gulunur mesela
Ne kadar minnoş bir üye ve minnoş bir yorumkonu sahibi,bu adamı daha sonra görmek zorunda kalacak mısınız? eğer öyleyse yüzüne bakmaya yüzünüz olsun diye sade ve içten (yani gerçekten özür dilediğinizin belli olduğu şekilde) bir özür mesajı atarsınız. sonra yolunuza bakarsınız.
ancak görüşmeyecekseniz bence artık salın,bir şey yapmayın. çünkü anladığım kadarıyla çabuk sinirlenen birisiniz, eğer hoşunuza gitmeyen bir cevap verirse bu sefer meseleyi iyice büyütebilirsiniz
bir de öfke kontrolünün yollarını arayın gerçekten. bugün böyle bir mesele yaşadınız ancak öfkenizi kontrol edemezseniz ileride yine pişman olacağınız şeyler yapabilirsiniz. :)
geçmiş olsun
Gercekten mesguldu adam belki de, hakarete ne gerek vardı ki.. Olacagı varsa da artık olmaz.. Özür mesajı atıp önüne bakıcaksın.. Gelirse kendı gelsin..Dun eskiden yaklasik 1 sene konustugum insani aramis bulundum.
Aramamam gerekti, kendisi bitirmek istemisti koca sene zaten sevgili bile olmak istemedi...
Bi gaflete dustum gam 4 ay sonra aradim mesgule atti... sonra kendisine kotu bi hakaret smsi attim.
evet kendimi rezil ettim... 4 ay ondan uzaktim çöp oldu... Sizce kendimi kurtarmak icin ne yapabilirim? alkolluydum mesaji mi ceksem.. bi bahane mi yazsam rezil ettim kendimi :/ onume baksam yeterli miinanilmaz pop*sunu kaldirdim inanilmaz...
Serom duygularımızın karşılıklı olduğunu biliyordumNe kadar minnoş bir üye ve minnoş bir yorum
Ben minnoş değilim ama tamam kaçtımSerom duygularımızın karşılıklı olduğunu biliyordum
teşekkür ederim, ancak konuyu dağıtıp banlanmayalım ,aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?