Gereksiz mi kıskançlık yaptim sizce ?

Ya dans hocası erkek olsaydı o zaman ne olacaktı
Düğününüz için dans dersi almaya karar vermişsiniz ne güzel bence de siz boşuna kıskançlık yapıyorsunuz
aslinda esim de ben de cok relax insanlariz.Sevgiliyken salsa kursuna gittik virus yoktu o zamanlar sira sira kurstaki kizlar erkekler dans ederdik.Evlenince daha cok sahiplendim galiba.Bir de hocanin tutumu beni rahatsiz etti daha cok esime gosterdi yoksa ben de daha relax olabilirdim

Eeee o zaman madem CV belli bastan gitmicektiniz. Hem hocanin profesyonel dansci olmadiigni biliyorsunuz, hem de bile isteye gidiyorsunuz.
soylemedi bastan tanismak icin cafeye gittik .Salonda dans edecektik salondam kovuldum evinizde vereyim dersi dedi.Zumba hocaligi yapiuorum dedi.Eve gelince de videoya cok baka baka gosterdi.Bakin ben egitim.almadim.ama anadolu atesi dahil her yerde dans ettim dedi

Ne yalan söyleyeyim ben ne dans eğitimi alırım ne de başka bir şey eşime güvenim sonsuz Allah a çok şükür ama yine de azıcık aşım ağrısız başım kafasındayım

Burasi böyle sanirsiniz ki hepsinin kocisleri dans egitimi aliyor ve ögretmenle kocisi dans ederken yüzlerinde bir gülümsemeyle izliyorlar ve bitince alkisliyorlar

Ben istemezdim. Bende kıskanırım eşimi. O yüzden hiç vals işine falan girişmem. Biz düğünde kendimiz youtubedan bakarak biseyler yaptik:)

Arkadaşım maalesef buraya böyle bir konu acman hata. Sana gelen yorumlardan da anlamışsındır.
Senin hatan bile bile bu işe girişmek olmuş. Ama bu kadar basit biseyi sana çok ayıp etmişsin hayatının hatasını yapmışsın gibi yorumlarlar burada. Bence konunu kapat

genelde erkek yonetır dans hareketlerınde lıder gıbı oluyor. o tutar cevırır yonlendırır vs. o yuzden erkege oncelıklı ogretırler sonra kadına. dansın ana hatları ve koreografıyı ogrendıgınızde teması bırakıyorlar zaten. sız yapın dıye tekrarlatıyolar:) kıskanabılırsın herkesın yapısı farklı bırı sohbetınden kıskanır bırı baktı dıye bırı bayan bı arkadasını savundu dıye.. uuhuuuu cok var hepımız hayatımızın bazı noktalarında da yasarız bunu :)). ama kıskanclık ıkı tarafa da zarar bogucu bı hıstır. o yuzden esıne bellı etme. dansınızı ogrenın en guzel gununuzun en ozel anı o :) mahvetmemek lazım :)

Oybirligi sacmaladiginiz yonunde bence kabul edip konuyu kapattirin.

Vals de yapmayin derim, daha kolay bir sey yapin. Vals salon dansi, size de ogretecek kimse yok. Daha kolay bir sey secersiniz.

Hem kursu almak isteyen sizsiniz hem de hareket gösterdi diye kıskanıyosunuz. Gerekceniz de ilk dersten göstermesi. Napsaydı kadın size dansın tarihçesini mi anlatsaydı. Kursu almak isteyen siz olmasanız bi nebze hak vericem de yani…

benım buyuttugum bır sey yok, çoğunluk sızın buyuttugunuz konusunda hemfikir zaten.
kocanız veya nısanlınız neyse bulunmaz hınt kuması mı?
herkes sızın partnerınıze asılacak degıl.
kurs bunu gerektırıyorsa gerektiriyordur.
bugun kurs olur yarın baska sey.
bırlıkte oldugunuz kısıye guvenın gerısı hallolur.
ama burda sureklı baska kadınlara suphe ıle yaklasma durumu var, hıc hos degıl gercekten.
kendınıze cekı duzen verın daha yolun basındasınız

Burasi böyle sanirsiniz ki hepsinin kocisleri dans egitimi aliyor ve ögretmenle kocisi dans ederken yüzlerinde bir gülümsemeyle izliyorlar ve bitince alkisliyorlar
evet ya cok sasirdim .ben zaten gereksizce kiskanclik yaptigimin farkındayım ama sanki oyle yorumlar yazildi ki ben herkrsten kıskanıyorum. tum kizlar esimin pesinde gibi tribe girmisim gibi yorumlar yapildi.Cok sasirdim yargiladi cogu kisi.derdimi 3 4 kisi anladi

Bu arada anneniz izin verdi mi beraber ders almanıza?
niye boyle yapıyorsunuz? derdimizi anlattik diye neden konuyla alakasiz sekilde dalga geçiyorsunuz? Hep derler ya büyükler derdini Allahtan baskasina anlatma , baskasinin eli yetismez yüreğine gercekten dogruymus.Beni ne kadar üzen bir konuyu konuyla alakasiz sekilde karşima cikarma amaciniz nedir?Laf sokunca egonuz mu tatmin oluyor, ya da size derdini anlatmis birini yarasiyla vurunca elinize ne geçiyor?

Youtube da direkt vals öğretimleri var. eşim adımları incelemişti biz de 3 gün çalıştık yarım sar saat. Düğünde yaptık herkes özel hoca tuttuğumuzu sorup öğrenmek istedi. Çok keyif almıştık. Hocayla anlaşamıyorsanız kendiniz öğrenebilirsiniz.

Ben bulunmaz hint kumaşi ya da hoca kocama mi asildi yazmisim.Hatta kurs bunu mu gerektiriyor diye sordum.Baslikta bile gereksiz kiskanclik yaziyor.Bu boyle mi kursta ilk dersten bu hareket gosterilir mi diye de sordum.Baska kadınlara suphe bu konunun neresinde yaziyor gosterebilir misiniz? Sizin haddinize mi bana kendinize ceki duzen verin demek , yasadigim bu olayla bu cümleyi kurmak sizin ne haddinize ? Konuda da sordum bu dans boyle mi ,hocanun daha cok erkrkle ilgilenmesi normal mi ? bunlara cevap verseniz yeterli degil mi? Konuda yaziyot mu aman da kocami cok kiskaniyorum baska kadınlara şüphe ile yaklasiyorum?Hayir konuyla alakasiz seyler yazıyorsunuz

biz de oyle yapicaz sanirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…