. Bir günde böyle olmamıssınızdır
ben sizin dolmuslugunuzu yada eşinizin yanmış hanımına yardım etmek yerıne ceket alıp market düşünmesini falan geçtim , çocuğa üzüldüm
Çocuk yapmayın böyle yetiştirecekseniz kendınızı kaybedecek kadar derdiniz ne
Modunuz düşük olabilir ama gerilmek başka bi boyut durduk yere geriliyorsanız aile terapistinden önce psikolojik yardım alın her ikinizde oda normal davranmamış çünkü küfür ve üstünüze yürümesi çirkince . Beklemekten sıkılmış bir çocuk ayağını vurdu die gerilmiş bir anne tüm herseyi açıklama yapılmasına rağmen üstüne alınmış bir baba .
Şimdi tek suçlu ayağını vurduğu ıcın çocuk gibi konuşuyorsunuz o beni tetikledi der gibi cevaplarınız. Eşinizin son davranışı çirkince evet ama adama senle alakalı değil diyip yanınıza geldıgınde alıp çaydanlığı vuruyorsanız senin yüzünden der gibi oluyor . Yaptığı çok yanlış ama mılyonlarca kadın regl oluyor herkes sırf her ay gelmeden 3 gun gelınce 5 gun giderken 2 gun gergin olsa ortada evli aile kalmaz kimse kimseye tahammül edemez herkesinki de devlet faturası gibi günü gününe düzenli gelmiyordur emin olun . Eski konularınızda da zaten ittir kaktır bi evlilik olduğu ortada olmuyorsa ayrılın zorlamanın mantığı ne artık zarar verme kısmına gecmıssınız . bütün bunlardan sonra yatağa gelmemesini sorun edip yatağa gelseydi hersey değişebilirdi belki yorumunuza hayret ettim, bu olaylar o çocuğun zihninden nasıl silinecek peki ? Bu baba rol model mi şimdi bu çocuğa küfür karısı yanmış o market düşünüyor isterse karısı değil 7 kat el olsun düşman olsun merhamet nerde insan bari krem almaya gidiyorum hemen falan der .
böyle kavgalı gürültülü ailede büyüyen çocuklar anne babadan öğrenip gidip başkalarının çiçek gibi yetıstırdıgı çocuklarına kötü davranıyor .gerek akran zorbalıgı gerek evlenınce eşlerine karşı kaçınılmaz bilinç altı travmaları .
bir kadın bir kuşak yetiştirir unutmayın !