- 20 Eylül 2007
- 199
- 21
- 118
- Konu Sahibi PembeDantel
-
Neyse biraz önce kendisinden telefon geldi...ve ...evlenmek istiyor...bana haksızlık ettiğini düşünüyormuş ve beni seviyormuş...ama....ben nedense buna çok sevinemedim...beni çok üzdü! hadi bakalım şimdi ben emin değilim...
acısız aşk yoktur ki.Zaten öyle olur ama ben şu an ne hissettiğimi bilmiyorum ...biraz önce aradı ...sonra konuşalım müsait değilim dedim ...tamam dedi evlenelim , sana haksızlık ettim dedi arkadaşı var onunla konuşmuş oda ona kız haklı demiş...falan filan...ama ben hiç birşeyden emin değilim şu an...hiç bir şey düşünemiyorum...haydaaa niye böyle oldum ben? çok acı çektirdiği içinmi acaba?
evlenmeyip sizi oyaladığı için sizin terketmeniz gerekirken siz terkediliyosunuz.demek ki bir yerlerde hata yapmışsınız.evliliği isteyen biri olarak niye evlenmeden yanınıza taşınmasına müsaade ettiniz.o zaman resti çekecektiniz.ya evleniriz ya da ben yokum demeniz lazımdı.sizin yapmanız gerekeni o yapıyor şimdi .adam ,evlilik varsa ben yokum diyerek size kaybetme duygusunu yaşatarak onu böyle kabullenmenizi istiyor.aramayın artık ,niyeti belli.sizi seviyorsa gerçekten evlilikten korksa bile kaybetmemek için evlenir.
Hemen karar vermeBen alıştırmış gibiydim kendimi ayrılığa...ne yapmalıyım bilmiyorum.....çok tuhaf bir duygu...ve hemen karar vermek zorundayım...Allahım sen hayırlısını nasip et! ...ona ne demeliyim bilmiyorum...
Git konuş bakalım ne istiyormuş dinle önceDışarıda görüşmek istiyor...bir kaça saat sonra...lütfen bana akıl fikir verin...ona ne diyeceğimi bilmiyorum...
nişanlınız ile empati kurduğumda, talihsiz bir evlilik yaşamış, belki de paçayı zor kurtarmış bu sebeple evliliğe soğuk bakıyor hatta inanmıyor olabilir. tasvip etmesem de bu tür vakaları sürekli görüyoruz.
bir kadın hayatına girmiş, ona maddi manevi desteğini esirgememiş, sevmiş sahiplenmiş, kapısını açmış evini kalbini açmış, ya da daha ötesi bizi ilgilendirmez... dolayısıyla nikah olmadan da varmış gibi yaşamayı kabullenmiş bir kadının nikah için diretmesi onu asabi yapıyor olabilir.
hala en başında,nişanın 2 yıl sürmesi, ardından da evinizi ona açmanızla olmuş.
ancak sizi aradığını ve evlenmek istediğini söylediğinden söz ediyorsunuz. arkadaşlarımın aksine empati kurmuş ve evliliğin sizinle korktuğu hale gelmeyeceğini düşünmüş, size hak vermiş olabilir.
size akıl verecek değilim tabiki, ancak tavsiyem diğer arkadaşların da dediği gibi, bundan sonraki görüşmeleriniz asla ev ortamında olmasın. ona sizin hayatınızda istediği gibi yer alabilme hakkını vermediğinizi, kadınlık gururunuzu gösterin. ve sonrasında onun tepkilerine bakın.
sizi kaybetmek istemiyor ve seviyorsa zaten hiç vakit kaybetmeden ilk iş önümüzdeki hafta nikah işlemlerini başlatmış oalcaktır. ama size evlenelim tamam deyip yine para ayarlıyım bilmem ne yapayım diye zaman kazanmaya çalışacaksa ya nikahsız ama birlikte yaşamayı kabul edecdeksiniz (ki bu asla önerim değildir) ya da tamamen bu kişiyi hayatınızdan çıkartacaksınız.
kararli ol.Dışarıda görüşmek istiyor...bir kaça saat sonra...lütfen bana akıl fikir verin...ona ne diyeceğimi bilmiyorum...
Nasıl hemenKesinlikle nikah yapmak istiyor ...hemen....ama ben şu an ne hissetiğimi bilmiyorum...çok acı yaşattı ve hemen ani bir dönüş...
Git konuş bakalım ne istiyormuş dinle önce
Yüzyüze görüşmek daha iyiTelefonda söyledi zaten...çok değer verdiği arkadaşınla konuşmuş bunu ve o kız haklı demiş ona...evlenelim diyor hemen...ama ben salak gibi hissediyorum gerçekten şu an ...ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum...çok acı verdi bana...ondanmı bilmiyorum...tam alışmaya başladım onsuzluğa..pat ...çıktı geldi böyle bişeyle...
nişanlınız ile empati kurduğumda, talihsiz bir evlilik yaşamış, belki de paçayı zor kurtarmış bu sebeple evliliğe soğuk bakıyor hatta inanmıyor olabilir. tasvip etmesem de bu tür vakaları sürekli görüyoruz.
bir kadın hayatına girmiş, ona maddi manevi desteğini esirgememiş, sevmiş sahiplenmiş, kapısını açmış evini kalbini açmış, ya da daha ötesi bizi ilgilendirmez... dolayısıyla nikah olmadan da varmış gibi yaşamayı kabullenmiş bir kadının nikah için diretmesi onu asabi yapıyor olabilir.
hala en başında,nişanın 2 yıl sürmesi, ardından da evinizi ona açmanızla olmuş.
ancak sizi aradığını ve evlenmek istediğini söylediğinden söz ediyorsunuz. arkadaşlarımın aksine empati kurmuş ve evliliğin sizinle korktuğu hale gelmeyeceğini düşünmüş, size hak vermiş olabilir.
size akıl verecek değilim tabiki, ancak tavsiyem diğer arkadaşların da dediği gibi, bundan sonraki görüşmeleriniz asla ev ortamında olmasın. ona sizin hayatınızda istediği gibi yer alabilme hakkını vermediğinizi, kadınlık gururunuzu gösterin. ve sonrasında onun tepkilerine bakın.
sizi kaybetmek istemiyor ve seviyorsa zaten hiç vakit kaybetmeden ilk iş önümüzdeki hafta nikah işlemlerini başlatmış oalcaktır. ama size evlenelim tamam deyip yine para ayarlıyım bilmem ne yapayım diye zaman kazanmaya çalışacaksa ya nikahsız ama birlikte yaşamayı kabul edecdeksiniz (ki bu asla önerim değildir) ya da tamamen bu kişiyi hayatınızdan çıkartacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?