Geri döndü..Nikah yapıyoruz :)

şimdi sen bana biraz zaman ver ...düşünmem lazım falan mı desem? ne desem ...arıcak birazdan yine???!!!!!

Emin olmadan eve sokma, asla onu rahatlatma
Ancak şu var ki ; evliliğe bu kadar direnen bir adamın, evlenince huzurlu bir hayat yaşayacağına inanmak zor
Bu evlilik senin içine siner mi o da ayrı bir mesele, yani bu kadar zorlayarak olacak işten ne hayır gelecek

acısız aşk yoktur ki.
kim çeker birbirini onca acıya rağmen .
Gerçekten seviyorsan kabul et ama yelkenleri suya indirmeden .Kararlı ol taviz verme ve inan ki bu halin daha çok saygı uyandırır .Erkekler çok hazırcıdır .Karşı taraf resti çekmeden farketmeyebilirler ne kadar acı verdiklerini .Dışarda görüş eve sakın alma ki ciddiyetini anlasın .

Karmakarışık hissediyorum...ne hissettiğimide bilmiyorum...bugün kendimi biraz daha iyi hissetmiştim ve amannn demiştim bırak gitsin...üzülmüyordum ....sonra aradı! noldu bana yaa?

Ben alıştırmış gibiydim kendimi ayrılığa...ne yapmalıyım bilmiyorum.....çok tuhaf bir duygu...ve hemen karar vermek zorundayım...Allahım sen hayırlısını nasip et! ...ona ne demeliyim bilmiyorum...

evlenmeyip sizi oyaladığı için sizin terketmeniz gerekirken siz terkediliyosunuz.demek ki bir yerlerde hata yapmışsınız.evliliği isteyen biri olarak niye evlenmeden yanınıza taşınmasına müsaade ettiniz.o zaman resti çekecektiniz.ya evleniriz ya da ben yokum demeniz lazımdı.sizin yapmanız gerekeni o yapıyor şimdi .adam ,evlilik varsa ben yokum diyerek size kaybetme duygusunu yaşatarak onu böyle kabullenmenizi istiyor.aramayın artık ,niyeti belli.sizi seviyorsa gerçekten evlilikten korksa bile kaybetmemek için evlenir.

Beni aradı evlenicem dedi kısa bir süre önce ve ben şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum!

Adam evlenicem diyor....ben karasızım şimdi...yardım edin ...neden böyle kararsız kaldım ???...çok acı çektim tam alışmışken ayrılığa aradı beni...

Ben alıştırmış gibiydim kendimi ayrılığa...ne yapmalıyım bilmiyorum.....çok tuhaf bir duygu...ve hemen karar vermek zorundayım...Allahım sen hayırlısını nasip et! ...ona ne demeliyim bilmiyorum...
Hemen karar verme
iyi düşün
onada öyle söyle. Bu aralar kafam dolu sonra cevabimi veririm
neden hemen verecenki cevabı acelemi ettiriyor seni

nişanlınız ile empati kurduğumda, talihsiz bir evlilik yaşamış, belki de paçayı zor kurtarmış bu sebeple evliliğe soğuk bakıyor hatta inanmıyor olabilir. tasvip etmesem de bu tür vakaları sürekli görüyoruz.

bir kadın hayatına girmiş, ona maddi manevi desteğini esirgememiş, sevmiş sahiplenmiş, kapısını açmış evini kalbini açmış, ya da daha ötesi bizi ilgilendirmez... dolayısıyla nikah olmadan da varmış gibi yaşamayı kabullenmiş bir kadının nikah için diretmesi onu asabi yapıyor olabilir.

hata en başında,nişanın 2 yıl sürmesi, ardından da evinizi ona açmanızla olmuş.

ancak sizi aradığını ve evlenmek istediğini söylediğinden söz ediyorsunuz. arkadaşlarımın aksine empati kurmuş ve evliliğin sizinle korktuğu hale gelmeyeceğini düşünmüş, size hak vermiş olabilir.

size akıl verecek değilim tabiki, ancak tavsiyem diğer arkadaşların da dediği gibi, bundan sonraki görüşmeleriniz asla ev ortamında olmasın. ona sizin hayatınızda istediği gibi yer alabilme hakkını vermediğinizi, kadınlık gururunuzu gösterin. ve sonrasında onun tepkilerine bakın.

sizi kaybetmek istemiyor ve seviyorsa zaten hiç vakit kaybetmeden ilk iş önümüzdeki hafta nikah işlemlerini başlatmış oalcaktır. ama size evlenelim tamam deyip yine para ayarlıyım bilmem ne yapayım diye zaman kazanmaya çalışacaksa ya nikahsız ama birlikte yaşamayı kabul edecdeksiniz (ki bu asla önerim değildir) ya da tamamen bu kişiyi hayatınızdan çıkartacaksınız.

Son düzenleme:
Dışarıda görüşmek istiyor...bir kaça saat sonra...lütfen bana akıl fikir verin...ona ne diyeceğimi bilmiyorum...

Kesinlikle nikah yapmak istiyor ...hemen....ama ben şu an ne hissetiğimi bilmiyorum...çok acı yaşattı ve hemen ani bir dönüş...

Dışarıda görüşmek istiyor...bir kaça saat sonra...lütfen bana akıl fikir verin...ona ne diyeceğimi bilmiyorum...
kararli ol.
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
haaa seni cok seviyo ayrilmak istemiyo falan buyursun nikah islemlerine baslasin

Git konuş bakalım ne istiyormuş dinle önce

Telefonda söyledi zaten...çok değer verdiği arkadaşınla konuşmuş bunu ve o kız haklı demiş ona...evlenelim diyor hemen...ama ben salak gibi hissediyorum gerçekten şu an ...ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum...çok acı verdi bana...ondanmı bilmiyorum...tam alışmaya başladım onsuzluğa..pat ...çıktı geldi böyle bişeyle...

yıldırım nikaı yapın formaliteyi filan bırakın giyin sade beyaz bir elbise oldu da bitti maaşallah .

Yüzyüze görüşmek daha iyi
Ama ağlama dik dur kararlı ol

Yaşadığı evlilikten sonra kadınlara bile şeytan gibi bakıyor adam...ama haklı ..kadın aldatmış ..üstüne herşeyini varını yoğunu almış...yani yalan değil o kadının ona yaşattıkları ve korkması ama benide iyi tanıyor ve biliyor nasıl biri olduğumu! yinede korkuyor olabilir ama kaybedeceği fazla bişey yok...sadık olduğumdan emin ve maddi bişeyide yok kaybedecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…