geri mı vereyim

suvd

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
19
0
6
35
Diğer
kaynanam düğünde ve sonrasında bana hiç birşey vermedi altın da takmadılar şimdi bana bir bohça ile namaz basortusu yaptırdı ve parasını bana diyor senin için harcamısım diye 40liralık birşey ve ben onu şu an kullanmak istemiyorum artık geri mı vereyim acaba oğlu için hiç birşey yapmadı sanki sadece bana yapıyor öbür geline de en az 40bin harcamış onu çok anlatıyor bana hiç bir tane altın bile takmadı zaten istemiyorum da ama küçük şeyleri çok büyüttü gibi geliyor bana haksız miyim

kaynanam düğünde ve sonrasında bana hiç birşey vermedi altın da takmadılar şimdi bana bir bohça ile namaz basortusu yaptırdı ve parasını bana diyor senin için harcamısım diye 40liralık birşey ve ben onu şu an kullanmak istemiyorum artık geri mı vereyim acaba oğlu için hiç birşey yapmadı sanki sadece bana yapıyor öbür geline de en az 40bin harcamış onu çok anlatıyor bana hiç bir tane altın bile takmadı zaten istemiyorum da ama küçük şeyleri çok büyüttü gibi geliyor bana haksız miyim

geri verme
ama bir daha lafını açarsa
istersen geri vereyim de
yeterli olur

bu ilk değil bana eski halılarını eski yatak örtüsünü falan verdi ben yeni aldıkça onları geri istiyorum diyor kullanmayacak ama yinede istiyor anlamadım ben ne yaptım ona

Terbiyesizmis gercekten benim annemde oyle ne alsa ne verse herkese anlatir.Senden istedigi eskiler varya onlarin arasina yaptirdigi bohcayla ortuyude koy anne ben aldim halimi yatak ortumude ver geri gitsin.Eltine yapilani anlatirsada allaha sukur bende tamamliyorum eksiklerimi kimsede gozum yok dersin ben anneme oyle diyodum ( oz annem yanlis anlasilmasin)

Verin geri o zaman da. Nasıl hiçbirşey takmadı yapmadı anlamadım düğün yapmadınız mı insan ele güne karşı bari bir şey takar yani çok enteresan.

Bence kesinlikle geri ver, bide zaten kullanmadım kendi yaptırdıklarımı seviyorum yetiyoronlar diye de laf sok :32:

bir tane bilezik emanet birinden aldı gösteriş olarak taktı düğünden sonra geri aldı hali ve yatak örtüyü zaten çoktan geldi aldı bu yaptıklarını da veriyorum gittiğimde

bu ilk değil bana eski halılarını eski yatak örtüsünü falan verdi ben yeni aldıkça onları geri istiyorum diyor kullanmayacak ama yinede istiyor anlamadım ben ne yaptım ona

neden aldın? alemsın arkadasım eskılerı nıye kabul ettın kı....laf edıyorsa hepsını gerı vereyım de ve ver .

Siz yeni gelin değil misiniz ? Bence eskilerini almakta hata etmişsiniz al işte eski bile verse hem konuşurlar hem isterler. Az olsun öz olsun sakın taviz vermeyin almakta hata ettim zaten bi işe yaramıodu diyip geri verin:27:.

cnm sakın haa. geri verilirmi hediye. yapmazsa yapmasın . boşver. senin ona ihtiyacın mı var. amaan taka taka saçkıran oldum ben. sen etme kendine bunu . ben on yıldır çözemedim. sende çözemezsin. kendi hayatına bak derim

ben on yıl sonra bu kararı aldım yeter artık. yok diğerlerine aldı bana almadı yok diğer torunlara baktı benimkileri bakmadı yok aramadı yok gelmedi yok güleryüz göstermedi.kafayı yiyecektim az kala. şu anda bayramdan bayrama gider yarım saat oturur gelirim. yeter yaa onlarla mı uğraşıcam

hiç kimseye ihtiyacımız yok çok şükür onların sevgisine ilgisine parasına. bak beni örnek al. hediyesini al ister kullan ister kullanma. hiç muhatap olma

benden söylemesi

ben yabancıyım ve türkiyeye gelin geldim onun için evimde hiç birşey yoktu ilk başta birlikteydik sonra okuldan dolayı başka şehre gittik orada en az 1yıl yatak odasız buzdolabı olmadan geçindik eşyalara ihtiyacımız vardı ama onu iyi niyetle verdiğini düşünüyordum sonra geri istemeye başlayınca şaşırdım

sen neden kabul ettin eski yatak örtüsünü? resmen hakaret

Durum böyle ise kabul etmeseydin
Ama madem ettin artık geri vermek te tuhaf olur

Peki neden ona taktı sana takmadı? Yani arada radikal bir fark var , bir şey olması lazım.

ben yabancıyım ve türkiyeye gelin geldim onun için evimde hiç birşey yoktu ilk başta birlikteydik sonra okuldan dolayı başka şehre gittik orada en az 1yıl yatak odasız buzdolabı olmadan geçindik eşyalara ihtiyacımız vardı ama onu iyi niyetle verdiğini düşünüyordum sonra geri istemeye başlayınca şaşırdım

eski şeyleri bencede geri ver. yenilerini aldıysan hepsini ama hepsini (eskilerin) topla götür çok teşekkür ederim. çok ihtiyacım vardı. alacak durumum yoktu düşünüp alanda olmadı. bu eski şeyler sayesinde ayakta kaldım dersin

ne şiş yanar ne kebap içindekini söylersin ama bir yandan iltifat ederek. uzatma lafı. polemiğe girme.

SEN LAFI ORTAYA KOY BEĞENEN ALSIN NOKTA:46:

Peki neden ona taktı sana takmadı? Yani arada radikal bir fark var , bir şey olması lazım.

ben yabancı gelinim diye herhalde bilmiyorum neden bana böyle bana verdikleri eşyalara ihtiyacım vardı artık aldım herşeyimi eskisini geri mı vereyim diye soruyorum

CNM HİÇ BİŞİ YOKTUR NE OLUCAKKİ. benim eşime de hiç ama hiç birşey yapmayıp diğer çocuklarına ellerinden geleni yaptılar.

örneğin ilk bebeğim doğduğunda para yok maaşı alınca takcak kp dedi kv. ne takan ne bişi (ben parasında değilim )

diğer toruna gelince bir tane borç bulmuş kv bir tanede kp re aldırmış 2 tane takmışlar

haa unutmadan benim çocuğum sünnetinde 20 tel taktılar:53:

Back
X