ağız içi çok zor he insanın bütün organı agrıyınca zor tabii ama sen iyisin hemen yemek yıyebılmıssın ben bır aydan sonra yıyebıldım o da yarısı yere yarısı agzıma
bende hemen yemek yıyemedım ilk aydan sonra daha rahat yemeye basladım pıpet felan hep ole küçük kasıklarla sıvı gıdalar tuketım.ama cok zorlanmadım.senn benden daha uzun gecmıs amlıyatın bu seklde olması cok normal.ama bak ıyılesmısın sımdı hersey nasıl ıyımısın??
ladybird ben şimdi çok iyiyim gecen sene 4 tane yirmilik dişlerim cekıldı onlar cok ağrı yapıyolardı simdı cok şükür herhangi bi problemim yok he dişlerimi kaybetip takma diş takmaktan başka
hayır takma dişim yok hepsi benim ben yaslanınca takmaktan korkuyorum canım
o telı ıyı bılırım altı bucuk sene taktım bende onsekiz yasına gırmeden takıldı yırmı dort yasına gırdım cıktı
o tel cıkınca ağzın ınanılmaz hafıflıyor çok mutlu olucaksın umarım bıran once cıkar kurtulursun sende bu gıcık tellerden
laydbırd nerelerdesın nasıl gecıyor gunlerın bıraz daha ıymısın canım
saol cnm benı dusundun ıcın cok daha ıyıyım günleri sayıyorum zaman gecsınde hersey daha ıyı olsun dıe.her gun farklı bır yuzle uyanıorum sabaha.gecelerı şişio yuzum.doktorum şişer dıodu zaten.sabahları bıras vakıt gecınce hafıf ınıo.hala şiş yüzün yaniçeneme cok rahat dokunamıorum zaten.dolu dolu 4 ay oldu.dudaklarımı hla kapatamıorum bakalım zamanın gecmesını beklıces baska care yok artık.dua edıorum hergun.bana msn adresnı ozelden yazabılırmısın?ben yazamıorum msj.
canım ınşallah 20 sınde tellerın cıkar bak gorursun ne kadar hafıflıyosun tatlım: benım eşim bıraz tutucu msn mı kımseye vermeme ızın vermıyo bu kk nede ondan gızlı kayıt oldum bende cok ısterım msn de gorusmeyı amaaaaa umarım benı anlarsın canım sen evlımısın bılmıyorum ama eger evlıysen benı anlarsın kusuruma bakma olur mu
inş abla.anladım ablacım sorun deıl burdan haberlesırıs bızde napalım:)ben evlı deılım henuz umarım karsıma düzgün karakterlı bır ınsan çıkar.88 doğumluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?