Çene Estetiği Geride olan çenem ileri alındı !

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
bır yakınımında bole sorunu vardı onn da teller agzında 4 senedır duruordu cıkardımı bılmıorum doktor amlıyat demıs ona.3 sene mı ne agzına demır gıbı bısı takılmıs onla durmus.çeneyı genısletmek ıcın heralde bılmıorum tam.zorluklar çekmıs.sonra onu cıkarınca.doktor amalıyat gerek duymamıs.ben gordum onu tellı halnı.çenesınde cok problem yoktu.ama o agzındakı demırı cıkarmıs halını gordum.oncekı halerını hıc bılmıorum.belkıde onun durumu daha farklı bır durumdu.

ağız içi çok zor he insanın bütün organı agrıyınca zor tabii ama sen iyisin hemen yemek yıyebılmıssın ben bır aydan sonra yıyebıldım o da yarısı yere yarısı agzıma

ağız içi çok zor he insanın bütün organı agrıyınca zor tabii ama sen iyisin hemen yemek yıyebılmıssın ben bır aydan sonra yıyebıldım o da yarısı yere yarısı agzıma

bende hemen yemek yıyemedım ilk aydan sonra daha rahat yemeye basladım pıpet felan hep ole küçük kasıklarla sıvı gıdalar tuketım.ama cok zorlanmadım.senn benden daha uzun gecmıs amlıyatın bu seklde olması cok normal.ama bak ıyılesmısın sımdı hersey nasıl ıyımısın??

ladybird ben şimdi çok iyiyim gecen sene 4 tane yirmilik dişlerim cekıldı onlar cok ağrı yapıyolardı simdı cok şükür herhangi bi problemim yok he dişlerimi kaybetip takma diş takmaktan başka

dişlerimi kaybedip takma diş takmaktan cok ama cok korkuyorum onun ıcın elimden gelenı yapıp dıslerıme bakmaya calısıyorum

ladybird ben şimdi çok iyiyim gecen sene 4 tane yirmilik dişlerim cekıldı onlar cok ağrı yapıyolardı simdı cok şükür herhangi bi problemim yok he dişlerimi kaybetip takma diş takmaktan başka

takma dişmi aa uzuldumbende aynı cektırdım gomuluydu benım dısler 3 tanemı ne.kocamndı ya.onları cektırdım sonra kılo aldım.20lik dıslerıme gıdıo du yedıklerım belkıde ole dıolardı.kacamandı ya gordum sasırdım:)20lik dıslerı aldırınca aradan bıkac ay gectı ole amlıyat oldum.ole oluomus zaten

hayır takma dişim yok hepsi benim ben yaslanınca takmaktan korkuyorum canım

o telı ıyı bılırım altı bucuk sene taktım bende onsekiz yasına gırmeden takıldı yırmı dort yasına gırdım cıktı

o telı ıyı bılırım altı bucuk sene taktım bende onsekiz yasına gırmeden takıldı yırmı dort yasına gırdım cıktı

bende senı cok ıyı anlıorum arkadsım zor gercekten benımkılerde cıksın nasıl bır duygu acaba teler cıkınca ne hısedıcem bayram yaparım heralde:)teller agızda cok yer kaplarmı ya

o tel cıkınca ağzın ınanılmaz hafıflıyor çok mutlu olucaksın umarım bıran once cıkar kurtulursun sende bu gıcık tellerden

laydbırd nerelerdesın nasıl gecıyor gunlerın bıraz daha ıymısın canım

laydbırd nerelerdesın nasıl gecıyor gunlerın bıraz daha ıymısın canım

saol cnm benı dusundun ıcın cok daha ıyıyım günleri sayıyorum zaman gecsınde hersey daha ıyı olsun dıe.her gun farklı bır yuzle uyanıorum sabaha.gecelerı şişio yuzum.doktorum şişer dıodu zaten.sabahları bıras vakıt gecınce hafıf ınıo.hala şiş yüzün yaniçeneme cok rahat dokunamıorum zaten.dolu dolu 4 ay oldu.dudaklarımı hla kapatamıorum bakalım zamanın gecmesını beklıces baska care yok artık.dua edıorum hergun.bana msn adresnı ozelden yazabılırmısın?ben yazamıorum msj.

ayın 20 sınde randevum var bakalım neler olcak telerımı cıkarcanı solemıstı doktorum bakalım umarım ole olur...

canım ınşallah 20 sınde tellerın cıkar bak gorursun ne kadar hafıflıyosun tatlım: benım eşim bıraz tutucu msn mı kımseye vermeme ızın vermıyo bu kk nede ondan gızlı kayıt oldum bende cok ısterım msn de gorusmeyı amaaaaa umarım benı anlarsın canım sen evlımısın bılmıyorum ama eger evlıysen benı anlarsın kusuruma bakma olur mu

inş abla.anladım ablacım sorun deıl burdan haberlesırıs bızde napalım:)ben evlı deılım henuz umarım karsıma düzgün karakterlı bır ınsan çıkar.88 doğumluyum.

inş abla.anladım ablacım sorun deıl burdan haberlesırıs bızde napalım:)ben evlı deılım henuz umarım karsıma düzgün karakterlı bır ınsan çıkar.88 doğumluyum.

merhaba canım benı anladıgına sevındımdaha gencsın hayırlı bı ınsan cıksın iaşlh karsına esim ıyı bırı ama bıraz fazla tutucu ben 5 senelık evlıyım daha yenı msn oldu e ne yapalım benım koca boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…