Geriye dönseydiniz***

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özleyeceğim bir çocukluğum yok. Keşkelerim de yok şükür. Cahildim, dünyanın rengine gandım diyebileceğim hiçbir şey yaşamadım Geçmişe dönmek mi? ASLA. İyiyim ben böyle

Ben oldugum yeri seviyorum.
Ama keske cocujlugumu silebilsem.Hayatimdan beynimden

lise hayatıma dönmeyi çok isterdim insanların iyi olduğuna inanmayı okula hevesle gittiğim günleri ...

17 yaşindaki halime dönseydim ne çilginliklar yapardim ah ah

keskem yok
kaderimi yasiyorum herzaman inisler cikislar olcak
mutluyum :)

Keşke 3 4 sene öncesine geri gömebilseydim ertelediğim liseyi bitirmek için yada keşke 1 sene önce yaşanan kötü şeyi engellenseydim (

Hmmmm universite daha erken gitseydim, yillar sonra kafama dank etmeseydi..
hakedene hakettigi kadsr deger verseydim, saygimi bozmiyim diye kendi ruh sagligimi bozmasaydim..

Bende bikaç seneye kadar hep keşke şu halime dönebilsem şöyle olsaydı böyle olsaydı çok dedim ama gördüm ki kendimi üzmekten başka bi işe yaramıyor bu keşkeler
Artık bugünümle mutlu olmaya çalışıyorum ve gerçekten mutluyum dünü arkada bırakmak lazım bazen

Ankara sevilmez mi yaa. Burada doğdum büyüdüm neredeyse 30um. Ve zaman zaman başka şehirlerde zaman geçirsemde kalbim hep Ankara.
bende doğdum büyüdüm ama inan nefret ediyorum 22 yaşındayım hala alışamadım

Keşke evlenmek için acele etmeseydim ( eşimi seviyorum oda beni iki evkafında var ) ama bi kaç ay acele etmek herşeyi değiştirdi hayırlısı böyleydi belki ama keske demekten insan kendini alamıyor

Sanırım üniversiteye başladığım yıla dönmek isterdim..

keşke eşimle evlenmeseydim. o kadar pişmanım ki... hayattaki tek pişmanlığım

kaynanamla oturma konusunda biraz agir basmak ve ayni evde oturmak istemezdim ..

Bende meslek lisesi yerine düzlisede okumayı tercih ederdim o dönemlerdeki kat sayı problemi yüzünden okuyamamıstım.şehir dısınada aılem ızın vermeyınce lise mezunu olarak kaldım

Keşke keşkelerimden ders alabilseydim. Hiç almıyorum çok malım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…