- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #6.461
kız üzülünürmüüü ben çok seviniyomm büyüyo adam oluyooo :roflol:
aponunda hep yanları beyazz ben üzülüyorum gördükçe
kaydirigubbakcemile2güllüm dr gitti bakalım ne olucak delikafadulden
uy kimdir o yırtarım oniiiiii:mymeka:kızlar resmen yazamıyorum size ota boka atlıyo mal yaa üstegeldim kahvaltı etmeye
ekiz :roflol::roflol::roflol::roflol:ünide yaşadığınız komik anılarınız var mı?
mesela ben finaller haftasıydı cuma günü son finalimden çıktım yemekhaneye gidiyorum arkadaşlarımla bi dünya not kitap elimde o zaman babetler yeni çıkmış benimde havam 1500 :roflol:
cicik cicik giyinmişim uyuz karı :mymeka: yemek aldığımız yeri silmiş resmen bana komplo :roflol:benimde babetler füze gibi bi kaydım mıçımın üstüne oturdum :roflol: notlarım kitaplarım hepsi yerde duran çorba kazanın içine düştü :roflol::roflol:
:asigim::asigim:vaa ya şükürler olsun çok sol cnm benimuy yerim onunn minik kalbisini
iyiya şükürlerolsunn gözünaydın güllümmmŞeniz
ŞenizŞenizŞeniz
oyyy kurban olsun teyzesi onun kalbisine Şeniz
kamille tanıştın demekk bizde tanışcaz inşallahjhhh o şimdi sen her yemek yedikçe yawaşş yawaş büyüyo ne güzel..
.
ben ilk tipini beğenmenmiştim kocamın top oynuyodu zaten filinta gibiydi hoşşik
ama bırıne plotonık takıldığım için hiç istemedim onu zorla tanıştırdılar
hatta ilk bızı tanıştıran arkadaş falan oturuyoz ayyy allam bi konuşuyo bı konuşuyo
içimden dedım uyy ne çok konuşuyo kafam şişti çenesi düşük olmaz bunla :roflol:
:umursamaz: aynen böyle oturuyom konuşmuyorum tek kaşda havada benım
oda demiş ayyyy ne soğuk kızz olmaz bunla
sonuçda evlendık bende anlamadım:asigim:
şu beyaz saçla ilgili bi anımızı anlatıyım size
bu beyaz saçlı ya ben gıcık edicem onu diyorum kocaman adam gibisin yanımda o zaman kıro takılıyo kumaşlar falan neyse şölesin bölesin diyorum ben adamı yedim tabi
bu git bi kutu hint kınası al anasına yaktır :roflol:
ertesi gün beni işten almaya geldi ama arap bacı gibi :roflol:
dedim sobanın borusu mu düştü bu ne hal çok bozulmuştu :mymeka:tüh bana ama hiç yakışmamıştı napıyım :roflol:
güllüm bol bol dua et Allahım isteyen herkese içi süre de bizlere hayırlı sağlıklı birer evvlat nasip etsin
msjımı almadaın mı laa zemuszemus
ben ilk tipini beğenmenmiştim kocamın top oynuyodu zaten filinta gibiydi hoşşik
ama bırıne plotonık takıldığım için hiç istemedim onu zorla tanıştırdılar
hatta ilk bızı tanıştıran arkadaş falan oturuyoz ayyy allam bi konuşuyo bı konuşuyo
içimden dedım uyy ne çok konuşuyo kafam şişti çenesi düşük olmaz bunla :roflol:
:umursamaz: aynen böyle oturuyom konuşmuyorum tek kaşda havada benım
oda demiş ayyyy ne soğuk kızz olmaz bunla
sonuçda evlendık bende anlamadım:asigim:
ayy çok güldüm kömürrrr :):):) denirmi adama öyle senin için etmişşşş :roflol::roflol:
şu beyaz saçla ilgili bi anımızı anlatıyım size
bu beyaz saçlı ya ben gıcık edicem onu diyorum kocaman adam gibisin yanımda o zaman kıro takılıyo kumaşlar falan neyse şölesin bölesin diyorum ben adamı yedim tabi
bu git bi kutu hint kınası al anasına yaktır :roflol:
ertesi gün beni işten almaya geldi ama arap bacı gibi :roflol:
dedim sobanın borusu mu düştü bu ne hal çok bozulmuştu :mymeka:tüh bana ama hiç yakışmamıştı napıyım :roflol:
aldım cnm kont yok yaa :S ondan yzamadım bugün alırım knt bebem .........
nilüş ne anlatım gittik biras bekledim doktor ameliyatdaydı geç geldim neyse geldi
birasda dıaşrda bekledim aldı içeri işte baktı dedi güsel sağlıklı bi problemnin yok 1 ay sorna tekrar gidecem 2li tarama yapıcak ebbeğin genetik bi hastalıpğı varmı yokmu die...
bol bol su iç güsel beslen dedi :)
hayır artık cd ye yada dvd ye atıyolar resimleri :roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy güllü aldınmı böle resım verıyolarya hanı ultrasyonda
çok heycanlı yahu
ayyy deüğüşükk
Şeniz geçtimi sıkıntıların şekerimgüllüşüm hadi gözün aydın
kurban olsunlar onun pıtpıt atan kalbineeeee :asigim:
oh oh maşallah kuzumaaldım cnm kont yok yaa :S ondan yzamadım bugün alırım knt bebem .........
nilüş ne anlatım gittik biras bekledim doktor ameliyatdaydı geç geldim neyse geldi
birasda dıaşrda bekledim aldı içeri işte baktı dedi güsel sağlıklı bi problemnin yok 1 ay sorna tekrar gidecem 2li tarama yapıcak ebbeğin genetik bi hastalıpğı varmı yokmu die...
bol bol su iç güsel beslen dedi :)
kız bi görsen kara kara böceklere dönmüştü:roflol:
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kömür Prenses+, edda1985+, güllüşen+, Huysuz+, şeker-leblebi+
sen niye yazmıyon hoşşik 2 gündür hee :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?