geyik bizim işimiz

Ikinci elde uygun bulursun ama aprtmansa alttakine de ses gidebilir hem kayistan hem yurumenden.
Sikilasma için bisiklet ya da eliptik oneririm ama kosu bandi yerine.
Hayırlısı olsun sizinde
Amin insallah
Teşekkür ederim..
Eliptik mi?
Onu biliyorum bir ara macfit üyeligim vardı.taa pandemi öncesi milattan öncesinde.. orada yapardım.. Çok sıkılaştirir mi..beni tempolu yürümek sikilastirmisti..

Yok benimde imkanım yok. Eliptik nereden aldınız ikinci el mi? Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

araba ve ev fiyatları az çok bu seviyede kalır gibi evet
Zaten arttıran arttırdı..
Işin garibi bayilerde araba getirmiyor. Gerçi alamayız da..o yüzden herkes ikinci el piyasasını patlattı.. zaten ülkede bir piyasa patlarsa tam patlıyor

Teşekkür ederim..
Eliptik mi?
Onu biliyorum bir ara macfit üyeligim vardı.taa pandemi öncesi milattan öncesinde.. orada yapardım.. Çok sıkılaştirir mi..beni tempolu yürümek sikilastirmisti..
Belki cardio yaptiginiz icin öyle gelmistir. Ama vucuda gore bu kadar degisir mi bilmiyorum. Eliptik hem yuruyus hem bisiklet yerıne geçiyor ,hem kol calistiriyor hem karın hem kalca ohooo yani
Bana onu onermislerdi hep. Canim cekti bak simdi.
Onunda agirligi var misal ona gore agirlastirabilirsin daha etkin ve sıkılasma amacli olmasi icin yavas yavas.
Üçünden birine para verceksin deseler. Bisiklet ,bant,eliptik eliptik derdim.
B

Reactions: 000
Yok benimde imkanım yok. Eliptik nereden aldınız ikinci el mi? Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Normal sıfır aldım ama bir seneyi geçti şuan fiyatlar illaki artmıştır. Markası Ultima. Ben memnunum markası iyi mi kötü mü bilmiyorum bu konuda profesyonel değilim ama hangi marka olursa olsun manyetik diskli öneririm

Zaten arttıran arttırdı..
Işin garibi bayilerde araba getirmiyor. Gerçi alamayız da..o yüzden herkes ikinci el piyasasını patlattı.. zaten ülkede bir piyasa patlarsa tam patlıyor

özellikle getirilmiyor sıfır araba. ikinci el fiyatları da arttırılıyor zira çok fazla araç var.
bilerek alımı azaltmak istiyorlar
daha doğrusu böyle bir video izlemiştim
mantıksız gelmedi

Cok seviyorum, ikinizi de

Evet alayim. Teşekkürler..
Öyle.. bunlar temel gıda maddesi..hadi benim yaş 33.ben arada içsem de olur. Ama bir çocuk her gün içmeli. Litresi 5 6 tl den kaç aile her gün çocuğuna içirebilir ki..yazik çok yazık..
Peynir zaten facia..iyi peynirlerin kilosu almış başını gitmiş.eritme peynirler ucuz ..onlarda peynir değil zaten.. tarihi geçmiş peynirimsi şeyler..

dax tan memnun kaldım epey ben de
bir de yumurta sarısı+yağ karşımları iyi geliyor :)
bekliyorum önerileri
Yaglari ben de denedim ama sac cikartan olmadi henuz karanfil kuru+bittim sabunu+eczaneden bir karisim deneyecegim. Dax bende cooook aman aman bir ise yaramadi sanki

nerde. 2cı eller dusse bızde alsak ama artık bize hayal gıbı gelıyor
Bize de..ama işte büyük şehirde lazım.
Herkes ötv indirimi bekliyor. Bari alt segment arabalara indirim gelse..sırf bir arabaya 120 bin lira vermek de insanı üzüyor..

Yaglari ben de denedim ama sac cikartan olmadi henuz karanfil kuru+bittim sabunu+eczaneden bir karisim deneyecegim. Dax bende cooook aman aman bir ise yaramadi sanki

ben de epey uzattı saçları
artık uçları kırıldığı için durdu uzaması ama ilk kullandığım dönem çok iyi geldi

Gerçekten oyle bir kalip peynir 30 tl ye yakin tutuyor bazen geciyor bile.
Tabii cocuklarin hep icmesi lazim, hamileler öyle zaten normal insan için bile luks olmamasi lazim da iste.
Markete giriyorum 200 tl ye elim bos çıkıyorum nerdeyse. Temel ihtiyaclarda market alisverisi sayilmaz yani. Peyniri zeytini 80tl yi buluyor. Nerde eski kasar. 20tllik alip karsisini görüyorum zar gibi 2 kahvaltilik anca. Onu da arada iste. Eskiden zordu diyorlar ama biz eskiden böyle inini dibini arastirmazdik markette atardik sepete. 400 tl ile gidip bir dolu posetle cikardik. Tasiyamaz taksi tutardık simdi kus kadar posetler.

Bize de..ama işte büyük şehirde lazım.
Herkes ötv indirimi bekliyor. Bari alt segment arabalara indirim gelse..sırf bir arabaya 120 bin lira vermek de insanı üzüyor..
Kesinlikle cok para ama bız cok dıyoruz tanıdıgım yakın bır arkadasım. 350 bın golf arabaya verdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…