- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.021
Aklimda bulunsun benimde ilerde belki alirsamKayışlı olanlar ses yapıyormuş manyetik diskli olam sessiz
Yok canim kosu bandi ayri bir sey zaten ona baya yer lazimAnladım ben koşu bandına göre kazulet demek istediğini sandım ondan şaşırdım
Aklimda bulunsun benimde ilerde belki alirsam
Evet kocamanYok canim kosu bandi ayri bir sey zaten ona baya yer lazim
Teşekkür ederim..Ikinci elde uygun bulursun ama aprtmansa alttakine de ses gidebilir hem kayistan hem yurumenden.
Sikilasma için bisiklet ya da eliptik oneririm ama kosu bandi yerine.
Hayırlısı olsun sizinde
Amin insallah
nerde. 2cı eller dusse bızde alsak ama artık bize hayal gıbı gelıyorEvet..ben bakıyorum 50 bine 60bine düzgün araba yok. Eh iste arabalar 120 bin. Çok pahalı..
Araba lüks değil ihtiyaç. Çok fazla ötv alınıyor..biraz azalsa keşke..
yanık saçlar için kerastese bile aldım ama sonuçta kestirdim gene. 3 yıldır organix kullanıyorum onun dışında da ucuz ürünlere geçtim
Yok benimde imkanım yok. Eliptik nereden aldınız ikinci el mi? Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?Çıkıp açık havada yürüme imkanın varsa eve alet almak çok mamtıklı değil. Ben çok küçük bir yerdeyim her seferinde çıkıp yürümek mümkün olmuyor. Eliptik aldım düzenli kullanınca faydası oluyor. Mesela ramazanda hep bir iki kilo alırdım bu ramazanda yediklerime pek dikkat etmediğim halde her akşam eliptik yaparak 3 kilo verdim. Ama çıkıp yürüme imkanı olsa almazdım
Değil.. enflasyonu takip eden yurdum insanıyız..Dur bakalim zengin mi yavuklusu yoksa cok zor su zamanda. Ne gelen takar ne kaynana kolay kolay
Zaten arttıran arttırdı..araba ve ev fiyatları az çok bu seviyede kalır gibi evet
Belki cardio yaptiginiz icin öyle gelmistir. Ama vucuda gore bu kadar degisir mi bilmiyorum. Eliptik hem yuruyus hem bisiklet yerıne geçiyor ,hem kol calistiriyor hem karın hem kalca ohooo yaniTeşekkür ederim..
Eliptik mi?
Onu biliyorum bir ara macfit üyeligim vardı.taa pandemi öncesi milattan öncesinde.. orada yapardım.. Çok sıkılaştirir mi..beni tempolu yürümek sikilastirmisti..
Aynen takma tabii. Cogu insan geri dondurmuyor artik zaten.Değil.. enflasyonu takip eden yurdum insanıyız..
Aynen kimse takmaz.. Ama zamanı gelince bende takmayacağım
Normal sıfır aldım ama bir seneyi geçti şuan fiyatlar illaki artmıştır. Markası Ultima. Ben memnunum markası iyi mi kötü mü bilmiyorum bu konuda profesyonel değilim ama hangi marka olursa olsun manyetik diskli öneririmYok benimde imkanım yok. Eliptik nereden aldınız ikinci el mi? Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Zaten arttıran arttırdı..
Işin garibi bayilerde araba getirmiyor. Gerçi alamayız da..o yüzden herkes ikinci el piyasasını patlattı.. zaten ülkede bir piyasa patlarsa tam patlıyor
Cok seviyorum, ikinizi deYaaaa bebişim üstünden 19 koca ay geçti şaka gibi di mi ..
doğuramıyorum diye ağlanırken , bugün ‘alili babanın bi çittliği vaaaaa’ diye şarkı söylüyor bana
Kim doğurmaya çalışıyor ? Çekilin ben tecrübeliyim , doğurtayım
Evet alayim. Teşekkürler..Bende hep laktozsuz aliyorum dokunuyor diye. Icim aliyorum,5.90 suan baktim pinar migrosta 5.90 suan al istersen 2-3 tane.
Bir arkadasimdan rica etmistim birsah a101 markasi almış yanlislikla kahverengiydi resmen süt, attim direkt.
Peynir el yakıyor, kahve el yakıyor , sut oyle , yag oyle bilmiyorum ya gidisatimiz hic hayirli degil
Yaglari ben de denedim ama sac cikartan olmadi henuzdax tan memnun kaldım epey ben de
bir de yumurta sarısı+yağ karşımları iyi geliyor :)
bekliyorum önerileri
Bize de..ama işte büyük şehirde lazım.nerde. 2cı eller dusse bızde alsak ama artık bize hayal gıbı gelıyor
Yaglari ben de denedim ama sac cikartan olmadi henuzkaranfil kuru+bittim sabunu+eczaneden bir karisim deneyecegim. Dax bende cooook aman aman bir ise yaramadi sanki
Gerçekten oyle bir kalip peynir 30 tl ye yakin tutuyor bazen geciyor bile.Evet alayim. Teşekkürler..
Öyle.. bunlar temel gıda maddesi..hadi benim yaş 33.ben arada içsem de olur. Ama bir çocuk her gün içmeli. Litresi 5 6 tl den kaç aile her gün çocuğuna içirebilir ki..yazik çok yazık..
Peynir zaten facia..iyi peynirlerin kilosu almış başını gitmiş.eritme peynirler ucuz ..onlarda peynir değil zaten.. tarihi geçmiş peynirimsi şeyler..
Kesinlikle cok para ama bız cok dıyoruz tanıdıgım yakın bır arkadasım. 350 bın golf arabaya verdı..Bize de..ama işte büyük şehirde lazım.
Herkes ötv indirimi bekliyor. Bari alt segment arabalara indirim gelse..sırf bir arabaya 120 bin lira vermek de insanı üzüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?