geyik bizim işimiz

Bize de..ama işte büyük şehirde lazım.
Herkes ötv indirimi bekliyor. Bari alt segment arabalara indirim gelse..sırf bir arabaya 120 bin lira vermek de insanı üzüyor..
Otv de ındırım olsa da dusmez bence artik. Indirim de olmayacak bence 3 ay once de bekleniyordu olmadi hatta zam geldi

Bir bakacağım.. teşekkür ederim.
Eliptik fiyatları daha uygun gibiydi. Koşu bantları çok pahalanmış. Benim göbeğim de var. Her yerimin sıkılaşması lazım..

Bir bakacağım.. teşekkür ederim.
Eliptik fiyatları daha uygun gibiydi. Koşu bantları çok pahalanmış. Benim göbeğim de var. Her yerimin sıkılaşması lazım..
Bir ara cardio arti ağırlık yapmıştım baya iyi gelmişti hemde kisa surede fark etmisti. Kg olmayinca kolay sıkılaştırılmışti. Kg olunca daha uzun cardio yapmıştım daha az ağırlık. Sonra tam tersine doğru gitmisti agirlik fazlalasti cardio 29 dakkaya indi. Ama
suan spor salonu cok zor bence. Eliptikle de baya isiniz görülur bana kalirsa ama yinede arastirin siz

Reactions: 000
Tesekkur ederim..bakacağım..zaten ülkemizde artmayan fiyat 404 Not Found durumunda..

biotin kullanacaksın o zaman.bana doktor ducray sprey vermişti ama pahalı diye bir kere aldım devam etmedim.minoksil de saç çıkarıyor demir de alıyorum ben günde bir hap şeklinde.dökülmem durdu
Kutu kutu minoksol kullanmis biri olarak hem sacin surekli pis gibi geziyorsun hem ne kadar kullanırsan kullan birakinca gene dokuluyor. Zaten herkes yazmis bunu nette de.
Biotin de pek ise yaramamisti bende. Baktim sac cikarmadi dedim baska yerden kil çıkarmasın biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…