- 30 Mart 2009
- 14.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.773
- 1.123
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.041
Ben uclarindaki kiriklari aldirinca 1 hafta 10 gune tekrar kiriliyorben de epey uzattı saçları
artık uçları kırıldığı için durdu uzaması ama ilk kullandığım dönem çok iyi geldi
Otv de ındırım olsa da dusmez bence artik. Indirim de olmayacak bence 3 ay once de bekleniyordu olmadi hatta zam geldiBize de..ama işte büyük şehirde lazım.
Herkes ötv indirimi bekliyor. Bari alt segment arabalara indirim gelse..sırf bir arabaya 120 bin lira vermek de insanı üzüyor..
Bir bakacağım.. teşekkür ederim.Belki cardio yaptiginiz icin öyle gelmistir. Ama vucuda gore bu kadar degisir mi bilmiyorum. Eliptik hem yuruyus hem bisiklet yerıne geçiyor ,hem kol calistiriyor hem karın hem kalca ohooo yani
Bana onu onermislerdi hep. Canim cekti bak simdi.
Onunda agirligi var misal ona gore agirlastirabilirsin daha etkin ve sıkılasma amacli olmasi icin yavas yavas.
Üçünden birine para verceksin deseler. Bisiklet ,bant,eliptik eliptik derdim.
B
Ben uclarindaki kiriklari aldirinca 1 hafta 10 gune tekrar kiriliyor
evden gitse keşke bedava da veririm o derece yük yani bana anlaSatarsan haberim olsun..
Ben full kuru. 1 hafta yikamasam yaglanmazuçlara iyi bakmak lazım aslında
kuru bırakmamak lazım
benim dipler yağlı uçlar kuru
bız alamıyoruz olan oyle alıyorkı gozum yok rabbım cok versin ama bızlerıde dusunseler keskeOtv de ındırım olsa da dusmez bence artik. Indirim de olmayacak bence 3 ay once de bekleniyordu olmadi hatta zam geldi
Evet aynen öyle..Aynen takma tabii. Cogu insan geri dondurmuyor artik zaten.
biotin kullanacaksın o zaman.bana doktor ducray sprey vermişti ama pahalı diye bir kere aldım devam etmedim.minoksil de saç çıkarıyor demir de alıyorum ben günde bir hap şeklinde.dökülmem durdubende yanma yokta işte azaldılar
Bir ara cardio arti ağırlık yapmıştım baya iyi gelmişti hemde kisa surede fark etmisti. Kg olmayinca kolay sıkılaştırılmışti. Kg olunca daha uzun cardio yapmıştım daha az ağırlık. Sonra tam tersine doğru gitmisti agirlik fazlalasti cardio 29 dakkaya indi. AmaBir bakacağım.. teşekkür ederim.
Eliptik fiyatları daha uygun gibiydi. Koşu bantları çok pahalanmış. Benim göbeğim de var. Her yerimin sıkılaşması lazım..
orta sınıf arabasıydı zengin arabası olmuş golf.Kesinlikle cok para ama bız cok dıyoruz tanıdıgım yakın bır arkadasım. 350 bın golf arabaya verdı..
Tesekkur ederim..bakacağım..zaten ülkemizde artmayan fiyat 404 Not Found durumunda..Normal sıfır aldım ama bir seneyi geçti şuan fiyatlar illaki artmıştır. Markası Ultima. Ben memnunum markası iyi mi kötü mü bilmiyorum bu konuda profesyonel değilim ama hangi marka olursa olsun manyetik diskli öneririm
serum kullanın o zaman. her banyodan sonra sürün gratiste varBen full kuru. 1 hafta yikamasam yaglanmaz
Kutu kutu minoksol kullanmis biri olarak hem sacin surekli pis gibi geziyorsun hem ne kadar kullanırsan kullan birakinca gene dokuluyor. Zaten herkes yazmis bunu nette de.biotin kullanacaksın o zaman.bana doktor ducray sprey vermişti ama pahalı diye bir kere aldım devam etmedim.minoksil de saç çıkarıyor demir de alıyorum ben günde bir hap şeklinde.dökülmem durdu
ben cok anlamıyorum arabalardan ya benı keklemek ıcın 350 bım dedı yada hava atmak için. ama araba yakıyor. 350 binim olsa vermem ev alırım benorta sınıf arabasıydı zengin arabası olmuş golf.
Serumlarin cogu egzemami azdiriyor. Ben anca hindistan cevizi yagi falanserum kullanın o zaman. her banyodan sonra sürün gratiste var
Yerli arac bile ust segment resmen ne alakaysabız alamıyoruz olan oyle alıyorkı gozum yok rabbım cok versin ama bızlerıde dusunseler keske
Mercedesler 350 binben cok anlamıyorum arabalardan ya benı keklemek ıcın 350 bım dedı yada hava atmak için. ama araba yakıyor. 350 binim olsa vermem ev alırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?