- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.061
Palio ,polo bile ucmus. Egea istiyorduk hayal oldu.orta sınıf arabasıydı zengin arabası olmuş golf.
var mı?Mercedesler 350 bin
Mantıklı..özellikle getirilmiyor sıfır araba. ikinci el fiyatları da arttırılıyor zira çok fazla araç var.
bilerek alımı azaltmak istiyorlar
daha doğrusu böyle bir video izlemiştim
mantıksız gelmedi
Duzlestirici mi kullanıyorsunuz ya da surekli mi tanıyorsunuz ki ya da saçınız cok mu islemliBen uclarindaki kiriklari aldirinca 1 hafta 10 gune tekrar kiriliyor
gordum arabanın arkasında golf yazıyordu dusun artık nasıl baktıysam artık arkasındanMercedesler 350 bin
fıyatı bılıyor kesın zengın bu gacı..var mı?
İslemli, her rofle isleminde ayri ayri her kuafor yakmayi basardiDuzlestirici mi kullanıyorsunuz ya da surekli mi tanıyorsunuz ki ya da saçınız cok mu islemli
Ben Hindistan cevizi yagini sevdim. Serumlari dibe surmeyin o zaman azdirmaz bence. Hindistan cevizini de surmeyin hatta gozenikleri tikar uzun vade deSerumlarin cogu egzemami azdiriyor. Ben anca hindistan cevizi yagi falan
Mercedesler 350 bin
bız almıyayım dıye oluyor kesınYerli arac bile ust segment resmen ne alakaysa
ben cok anlamıyorum arabalardan ya benı keklemek ıcın 350 bım dedı yada hava atmak için. ama araba yakıyor. 350 binim olsa vermem ev alırım ben
Dustan cikinca da surun Hindistan c. Yagi ya da zeytin yağı azcikiyi gelir.İslemli, her rofle isleminde ayri ayri her kuafor yakmayi basardi
Ben full kuru. 1 hafta yikamasam yaglanmaz
ben de saç kırığı alan makine var.resmini atardım ama sonra sen zenginsin diye tutturuyorsunuz anacımmmmmDuzlestirici mi kullanıyorsunuz ya da surekli mi tanıyorsunuz ki ya da saçınız cok mu islemli
2cı elmı kız bu
Ama sac cikarabilmek icin dogal yaglar disinda baska bir formul bilmiyordum. Simdi karanfil kurunu deneyecegim yukarida da yazmistim, insallah o ise yararBen Hindistan cevizi yagini sevdim. Serumlari dibe surmeyin o zaman azdirmaz bence. Hindistan cevizini de surmeyin hatta gozenikleri tikar uzun vade de
Eki Görüntüle 2748922
Maalesef arabalar artık böyle. Yalan söylememiştir yani
biotin kullanacaksın o zaman.bana doktor ducray sprey vermişti ama pahalı diye bir kere aldım devam etmedim.minoksil de saç çıkarıyor demir de alıyorum ben günde bir hap şeklinde.dökülmem durdu
ırsi kuru olabiliyor.ünüversitede oda arkadaşım 1 hafta yıkamasa saçını yağlanmazdı benimkinden 2. gün akşamına yağ damlardı resmenbende de 2. günün akşamı komple yağ
bu kadar kuruluk iyi değil ama bazı şeyleri vücut sağlayamıyor olabilir
bir tahlil yaptırın diyeceğimde bu dönemde de hastane korkutucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?