geyik bizim işimiz

özellikle getirilmiyor sıfır araba. ikinci el fiyatları da arttırılıyor zira çok fazla araç var.
bilerek alımı azaltmak istiyorlar
daha doğrusu böyle bir video izlemiştim
mantıksız gelmedi
Mantıklı..
Gelen araç euro veya dolar ile geliyor. Ondan gelsin istemiyorlar.. olan vatandaşa oldu işte..
Önceden alanlar çok şanslı..

Ben Hindistan cevizi yagini sevdim. Serumlari dibe surmeyin o zaman azdirmaz bence. Hindistan cevizini de surmeyin hatta gozenikleri tikar uzun vade de
Ama sac cikarabilmek icin dogal yaglar disinda baska bir formul bilmiyordum. Simdi karanfil kurunu deneyecegim yukarida da yazmistim, insallah o ise yarar

biotin kullanacaksın o zaman.bana doktor ducray sprey vermişti ama pahalı diye bir kere aldım devam etmedim.minoksil de saç çıkarıyor demir de alıyorum ben günde bir hap şeklinde.dökülmem durdu

minoksil bi dönem kullandım. hatta erkek için olanı kullanın dediler, baya iyi gelmişti

bende de 2. günün akşamı komple yağ
bu kadar kuruluk iyi değil ama bazı şeyleri vücut sağlayamıyor olabilir
bir tahlil yaptırın diyeceğimde bu dönemde de hastane korkutucu
ırsi kuru olabiliyor.ünüversitede oda arkadaşım 1 hafta yıkamasa saçını yağlanmazdı benimkinden 2. gün akşamına yağ damlardı resmen

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…