- 3 Eylül 2018
- 9.273
- 49.592
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.081
Evet tam oha durumu tabi sıfır araba bu. Yine de pahalı
Ben onu da denedimAma sac cikarabilmek icin dogal yaglar disinda baska bir formul bilmiyordum. Simdi karanfil kurunu deneyecegim yukarida da yazmistim, insallah o ise yarar
ayyy ben arkadan bakarım sadece.. fıyata bak. yemeden içmeden kesılırsem. alırım inşallahEki Görüntüle 2748922
Maalesef arabalar artık böyle. Yalan söylememiştir yani
Ama sac cikarabilmek icin dogal yaglar disinda baska bir formul bilmiyordum. Simdi karanfil kurunu deneyecegim yukarida da yazmistim, insallah o ise yarar
Yaptirdim, her sey cok asiri normalbende de 2. günün akşamı komple yağ
bu kadar kuruluk iyi değil ama bazı şeyleri vücut sağlayamıyor olabilir
bir tahlil yaptırın diyeceğimde bu dönemde de hastane korkutucu
ben de erkek için olanı aldım yüzde 5 olanıminoksil bi dönem kullandım. hatta erkek için olanı kullanın dediler, baya iyi gelmişti
Asiri pahaliEvet tam oha durumu tabi sıfır araba bu. Yine de pahalı
Allah hayırlısını versinayyy ben arkadan bakarım sadece.. fıyata bak. yemeden içmeden kesılırsem. alırım inşallah
Emin olamadim ben dekaranfil renk değiştirir mi ?
röfleyi bozabilir bencekaranfil renk değiştirir mi ?
sen de azdegılsınben de saç kırığı alan makine var.resmini atardım ama sonra sen zenginsin diye tutturuyorsunuz anacımmmmm
bence deröfleyi bozabilir bence
Evet sıfırları çok pahalı2cı elmı kız bu
Kesinlikle öyle..Gerçekten oyle bir kalip peynir 30 tl ye yakin tutuyor bazen geciyor bile.
Tabii cocuklarin hep icmesi lazim, hamileler öyle zaten normal insan için bile luks olmamasi lazim da iste.
Markete giriyorum 200 tl ye elim bos çıkıyorum nerdeyse. Temel ihtiyaclarda market alisverisi sayilmaz yani. Peyniri zeytini 80tl yi buluyor. Nerde eski kasar. 20tllik alip karsisini görüyorum zar gibi 2 kahvaltilik anca. Onu da arada iste. Eskiden zordu diyorlar ama biz eskiden böyle inini dibini arastirmazdik markette atardik sepete. 400 tl ile gidip bir dolu posetle cikardik. Tasiyamaz taksi tutardık simdi kus kadar posetler.
Karanfil de mi ise yaramadiBen onu da denedim
Tabii doktora gittim hicbir sey yoktu yanj eksiklik bilmem ne yoktu. Stres dedi.
İnşallah benim olmadıktan sonra uzulmenın anlamı yokAllah hayırlısını versin
Ama alanlar da var ne hikmetse eniştem geçen ay araba sattı 300bine koymuş ilana. Bir haftada kaç kişi aramış.Asiri pahali
ağır hasarlıdır bu araç
Nakit mi..kredi mi..Kesinlikle cok para ama bız cok dıyoruz tanıdıgım yakın bır arkadasım. 350 bın golf arabaya verdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?