geyik bizim işimiz

Otv de ındırım olsa da dusmez bence artik. Indirim de olmayacak bence 3 ay once de bekleniyordu olmadi hatta zam geldi
Yapısal düzenlemeler olmadan düşmez..
Hindistan gibi 40 yıllık arabalara bineriz artık yıllar geçtikçe..

Gormeyenlerin kitlesi belli. Onlarin yaninda biz de yaniyoruz malesef.
Yılbaşında 4 kisilik alkol, meze, et bir aksamda 500 tl yi zorlayacaj duruma geldi evindeyken. Dışarı cikmayi saymiyorum bile.
Gecen gordum markette karisik çerez 50 den 30 a inmis. Karisik ama su sert notu gibi seyler var ya sari ondan , kabak çekirdeği, yer fistigi bol bol ceviz ,findik, antep fistgi sayiyla, kaju 2 3 tane gordum koca şeyin icinde.
En cokta insani salak yerine koyuyorlar ona yaniyorum.
Ilerde olur inşallah ama insan düşünüyor gerçekten. Siz simdi belki hemen istersiniz cocuk yas vs diye ondan ve birde e nisan dugun hep para.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Yapısal düzenlemeler olmadan düşmez..
Hindistan gibi 40 yıllık arabalara bineriz artık yıllar geçtikçe..
Ve konuşulmayan bir sey var ki o da otobus parasi. Benim ailem uzakta oturuyor. Pandemi zamani zam gelmisti az yolcu olacak diye hatirlarsiniz. Birden fiyatlar 2-3 katina çıktı biletlerde.
Devlet kisi azligi yasagini kaldirdi fiyatlar hala ayni.
Sirketleri aradim, devlet sikayet hattini aradim. Dusecegi soylenmisti cunku haberleri bile yoktu biliyor musunuz
Mail attim sikayet için geri bile donmedi kimse.
O fiyatlar oyle kaldi. Salak yerine koydular bizi pandemi ayağına

Reactions: 000
Ama alanlar da var ne hikmetse eniştem geçen ay araba sattı 300bine koymuş ilana. Bir haftada kaç kişi aramış.
Ben nasil aliyorlar saskinlikla izliyorum gercekten.
Bir tanıdığım vardi 300 -400binlik araclar alip satiyordu model yükseliyordu baya luks yaşıyordu bir anda batti.
Neden, ne oldu hic anlamadım .
Nasil aliyorlar onu da anlamiyorum.

Ben de anlamıyorum

Reactions: 000
Hangi il de ikamet ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…