- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.101
kredı olsa hayatta demezdı. Nakitkı hava attı bana. Bende vermem ev alırımNakit mi..kredi mi..
Çok fazla ya...veya bana öyle geldi.. ev parası..
Hayır değil sadece çiziği var o kadar kaskodan yapılmışağır hasarlıdır bu araç
Yapısal düzenlemeler olmadan düşmez..Otv de ındırım olsa da dusmez bence artik. Indirim de olmayacak bence 3 ay once de bekleniyordu olmadi hatta zam geldi
benim ki 2012 model otomatik bir araç.bu pahalılıkta hiç umudum yok sıfırını almayaYapısal düzenlemeler olmadan düşmez..
Hindistan gibi 40 yıllık arabalara bineriz artık yıllar geçtikçe..
Gormeyenlerin kitlesi belli. Onlarin yaninda biz de yaniyoruz malesef.Kesinlikle öyle..
Kademeli olarak fakirleştik. Ama hala bunu görmeyenler var. Sizinle bdv'de konularda aynı şeyleri yazıyoruz. Hala bu duruma normal diyenler oldukça bu fiyatlar inmez. Bimde fındık badem ceviz alıyorum azıcık 150 gr paketler. Ödediğim para hepsine en az 42 tl. Zaten antep fıstığı çok arada alıyorum. Hemen bitiyor mübarek.. Ama 150 gr paket 20 tl..
Zamlar yüzde 15 20. Ama maaşlara zamlar yüzde 12 en fazla..uçurum çok arttı.. ne yapacağız..cocugum yok ama çok umutsuzum..
amma reklamını yaptın arabanın kesin sahibi sensin ve bize satmaya çalışıyorsun ama üzgünüm burada herkes fakir o parayı veremeyizHayır değil sadece çiziği var o kadar kaskodan yapılmış
Eşin istemiyorsa verme.. kullanırsınız..evden gitse keşke bedava da veririm o derece yük yani bana anla
Ve konuşulmayan bir sey var ki o da otobus parasi. Benim ailem uzakta oturuyor. Pandemi zamani zam gelmisti az yolcu olacak diye hatirlarsiniz. Birden fiyatlar 2-3 katina çıktı biletlerde.Yapısal düzenlemeler olmadan düşmez..
Hindistan gibi 40 yıllık arabalara bineriz artık yıllar geçtikçe..
durumunu derken?onunda mı keçisi var?
hiç kimsenin beni tanımadığı türk sayısı az otelleri tercih ediyorum.şişkoda giderim kime neeeeEşin istemiyorsa verme.. kullanırsınız..
Yaza doğru sizde bir kullanma aşkı olabilir..
Malum deniz sezonu..
Ben nasil aliyorlar saskinlikla izliyorum gercekten.Ama alanlar da var ne hikmetse eniştem geçen ay araba sattı 300bine koymuş ilana. Bir haftada kaç kişi aramış.
bende opel corsa istiyordumPalio ,polo bile ucmus. Egea istiyorduk hayal oldu.
Ben de anlamıyorumBen nasil aliyorlar saskinlikla izliyorum gercekten.
Bir tanıdığım vardi 300 -400binlik araclar alip satiyordu model yükseliyordu baya luks yaşıyordu bir anda batti.
Neden, ne oldu hic anlamadım .
Nasil aliyorlar onu da anlamiyorum.
Issizim mi dedin?sigortasiz , ayda 2000 tl veren, kul kole olacagin islere sırtını cevirirsen oyle olur iste.İşsizimmm umudum yok yarınım yok götümüzde donumuz yoookkkkkkk....
Hangi il de ikamet ediyorsun?Ve konuşulmayan bir sey var ki o da otobus parasi. Benim ailem uzakta oturuyor. Pandemi zamani zam gelmisti az yolcu olacak diye hatirlarsiniz. Birden fiyatlar 2-3 katina çıktı biletlerde.
Devlet kisi azligi yasagini kaldirdi fiyatlar hala ayni.
Sirketleri aradim, devlet sikayet hattini aradim. Dusecegi soylenmisti cunku haberleri bile yoktu biliyor musunuz
Mail attim sikayet için geri bile donmedi kimse.
O fiyatlar oyle kaldi. Salak yerine koydular bizi pandemi ayağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?