- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.121
Allah canını almasın emı seslı guldum oglan uyandıİşsizimmm umudum yok yarınım yok götümüzde donumuz yoookkkkkkk....
sabit gelirli değiller .ticaretle emlak işiyle alıyorlarBen nasil aliyorlar saskinlikla izliyorum gercekten.
Bir tanıdığım vardi 300 -400binlik araclar alip satiyordu model yükseliyordu baya luks yaşıyordu bir anda batti.
Neden, ne oldu hic anlamadım .
Nasil aliyorlar onu da anlamiyorum.
Amcana sorsanaBen de anlamıyorum
bend e corsa alacaktım bulamadım 4 yıl önce hyundai troy aldım ama severek binmiyorumm sevemedimmmmmbende opel corsa istiyordum
Yok be ceycey alan maasli tanıdıklarim var. Ama babadan atadan kalma seyleri var iste. Tarla falan.sabit gelirli değiller .ticaretle emlak işiyle alıyorlar
Sıfır araçla şirketler vergiden kdv den muaf.Ben nasil aliyorlar saskinlikla izliyorum gercekten.
Bir tanıdığım vardi 300 -400binlik araclar alip satiyordu model yükseliyordu baya luks yaşıyordu bir anda batti.
Neden, ne oldu hic anlamadım .
Nasil aliyorlar onu da anlamiyorum.
Şu an spor salonu intihar gibi bir şey. O yüzden burada bahsedilen manyetik eliptik bakacağım. Şöyle 1500 2000e bulsam iyi olur..Bir ara cardio arti ağırlık yapmıştım baya iyi gelmişti hemde kisa surede fark etmisti. Kg olmayinca kolay sıkılaştırılmışti. Kg olunca daha uzun cardio yapmıştım daha az ağırlık. Sonra tam tersine doğru gitmisti agirlik fazlalasti cardio 29 dakkaya indi. Ama
suan spor salonu cok zor bence. Eliptikle de baya isiniz görülur bana kalirsa ama yinede arastirin siz
Valla kendimi bildim bileli orta halin biraz üstünde insanlar zaten. Bence bu pandemi az gelirli ve düşük gelirlileri vurdu hatrı sayılırı yaşam standardı olanlar pek etkilenmedi gibi. Benim fikrim tabi bu. Sonuçta parayla imanın kimde olduğu belli olmazAmcana sorsana
Ben sordum bana ordan kredi burdan kredi dediler sonra kredileri diger kredilerle kapatıyorlarmis falan
onların yan gelirleri var r ile başlayan anlamışsındırYok be ceycey alan maasli tanıdıklarim var. Ama babadan atadan kalma seyleri var iste. Tarla falan.
I20 mi baktim 65 binden 120 bine kadar çıkıyor. Para olsa da neyi ne alcagni sasirir insanbend e corsa alacaktım bulamadım 4 yıl önce hyundai troy aldım ama severek binmiyorumm sevemedimmmmm
evet i20 otomatik troy km si düşük hasarsız diye almıştım benim elimde hasarlandıI20 mi baktim 65 binden 120 bine kadar çıkıyor. Para olsa da neyi ne alcagni sasirir insan
Arkadasim ekspere soktu iyi dediler aldi arabayi bir iki ay kullandi motoru bozukmus habire arizalandi
Satti , alan kisi ekspere soktu ona da bir sey dememisler o da aldidedim bu nasil is.
Eksperler tanidik degilmis bu arada
3 yil once kendimi orta halli sanardim. Ogrenciydim dunyanin rengine kandim.Valla kendimi bildim bileli orta halin biraz üstünde insanlar zaten. Bence bu pandemi az gelirli ve düşük gelirlileri vurdu hatrı sayılırı yaşam standardı olanlar pek etkilenmedi gibi. Benim fikrim tabi bu. Sonuçta parayla imanın kimde olduğu belli olmaz
Pastane sirket sayilir miSıfır araçla şirketler vergiden kdv den muaf.
3 yıl önce üniversite demiydin?3 yil once kendimi orta halli sanardim. Ogrenciydim dunyanin rengine kandim.
Evlendim fakirmisimgibi bir sey oldu bu o zaman.
Bence orta hallyi de vurdu. Orta ustune koymadi. Yani asgari ucretin 2 tik ustu alanlara daha az koydu gbi.
Bizde olsa da belli olmasa keske
Koyar yahu niye koymasın.Eşimin eski yerinde müdür mü şef mi bi arkadaşı var adam 20 bin alıyor eşi öğretmen şimdi bu adama koyar mı
R yi hic anlamadim ama tabi yan gelirleri net var. Takılıyorumonların yan gelirleri var r ile başlayan anlamışsındır
Az ve düşük yazmışım orta halli yazıcaktım. Evet işte ortanın üstündekiler iyidir şuan3 yil once kendimi orta halli sanardim. Ogrenciydim dunyanin rengine kandim.
Evlendim fakirmisimgibi bir sey oldu bu o zaman.
Bence orta hallyi de vurdu. Orta ustune koymadi. Yani asgari ucretin 2 tik ustu alanlara daha az koydu gbi.
Bizde olsa da belli olmasa keske
Ben kucukum dedim ya3 yıl önce üniversite demiydin?ben mezun olduğumda tayyip amcanız bile yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?