geyik bizim işimiz

sabit gelirli değiller .ticaretle emlak işiyle alıyorlar

Sıfır araçla şirketler vergiden kdv den muaf.

Şu an spor salonu intihar gibi bir şey. O yüzden burada bahsedilen manyetik eliptik bakacağım. Şöyle 1500 2000e bulsam iyi olur..
Artık her gün yarim saat yaparım.. göbeğim çok arttı.. onu düzleştirmem lazım.. geçen gün nişanlım bile oyy dedi göbegime
Müdahale lazım..yoksa oyy olan göbek vaş bu ne olacak..

Amcana sorsana
Ben sordum bana ordan kredi burdan kredi dediler sonra kredileri diger kredilerle kapatıyorlarmis falan
Valla kendimi bildim bileli orta halin biraz üstünde insanlar zaten. Bence bu pandemi az gelirli ve düşük gelirlileri vurdu hatrı sayılırı yaşam standardı olanlar pek etkilenmedi gibi. Benim fikrim tabi bu. Sonuçta parayla imanın kimde olduğu belli olmaz

Reactions: 000
bend e corsa alacaktım bulamadım 4 yıl önce hyundai troy aldım ama severek binmiyorumm sevemedimmmmm
I20 mi baktim 65 binden 120 bine kadar çıkıyor. Para olsa da neyi ne alcagni sasirir insan
Arkadasim ekspere soktu iyi dediler aldi arabayi bir iki ay kullandi motoru bozukmus habire arizalandi
Satti , alan kisi ekspere soktu ona da bir sey dememisler o da aldi dedim bu nasil is.
Eksperler tanidik degilmis bu arada

Reactions: 000
Eşimin eski yerinde müdür mü şef mi bi arkadaşı var adam 20 bin alıyor eşi öğretmen şimdi bu adama koyar mı

evet i20 otomatik troy km si düşük hasarsız diye almıştım benim elimde hasarlandı

3 yil once kendimi orta halli sanardim. Ogrenciydim dunyanin rengine kandim.
Evlendim fakirmisim gibi bir sey oldu bu o zaman.
Bence orta hallyi de vurdu. Orta ustune koymadi. Yani asgari ucretin 2 tik ustu alanlara daha az koydu gbi.
Bizde olsa da belli olmasa keske

3 yıl önce üniversite demiydin? ben mezun olduğumda tayyip amcanız bile yoktu

Eşimin eski yerinde müdür mü şef mi bi arkadaşı var adam 20 bin alıyor eşi öğretmen şimdi bu adama koyar mı
Koyar yahu niye koymasın.
O adamım evinin kirası atıyorum 4 ise 5 e çıktı, aylık sabit gideri faturası benzini 3 ise 5 oldu.
Çocuğu okuldaysa onun taksiti keza.
Kısasa eskiden eline harcayacağı 10 kalıyorsa artık 7 kalıyor ve bununla da eski aldıklarını alamıyor.

Bu durumdan etkilenmeyecek kesim a grubudur, bc grubu daima etkilenir.

Az ve düşük yazmışım orta halli yazıcaktım. Evet işte ortanın üstündekiler iyidir şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…