geyik bizim işimiz

Yaşantılarını az çok biliyorum öyle beş binlik bi evde falan oturmuyorlar yani yaşadıkları konum itibariyle lüks yaşama şansları pek yok. Elbette gelire göre giderleri vardır ama asgari ücretle yaşamaya çalışan birine göre durumları iyidir

20 bin alip etkileneyim be filmcim, aha ses cikarirsam namerdim.
C de olunca sıkıntı

kredı olsa hayatta demezdı. Nakitkı hava attı bana. Bende vermem ev alırım
Aynen bende ev alırım arsa alırım en kötü ceviz bahçesi alırım..
Ama araba almam..bir vursan gittin 350 bin..

Eşimin eski yerinde müdür mü şef mi bi arkadaşı var adam 20 bin alıyor eşi öğretmen şimdi bu adama koyar mı
Ne kadar gelirse o kadar gidiyor bence gecenlerde bizim mudurlerden biri ayrıldı, hediye olarak Burberry cüzdan ile bilmem ne marka saat almışlar. 8 bin küsur ikisi... Yani çok kazananın ona göre zevkleri oluyor. Yaşadığı yerden tutta, kullandığı tuvalet kağıdına kadar

Alınabilir, araba sırf binek bir araç değil.
Eşim de bunun zaman zaman ticaretini yaptığı için biliyorum, kar amacı güderek 500 bin de verir ama 50 bin kazanmayı hedefler.
Parayı değerlendirmek bu aslında.
Gutmemis ya safozdu o amaci pahali araclara binmekti öyle oyle batti zati. Hic anlamadim ben onu

Tabii ki, asgari ücretle yaşamak bile gerçekten mucize.
Bunun tartışmaya açık bir tarafı kalmadı, 3 bin olsun deniyor o da yeterli değil.
Ülkede açlık sınırı kapı gibi gerçek sonuçta.

en buyuk korkum. ayy 350 bın verırsem onu evın ıçine koyar baskosede oturtururdum. fakırlıgın bu kadarı
Yok valla 350 binlik araba alcaksan mantıken evinin garaji olmasi lazim. Oyle yol üstüne park edilir mi carpar gider sonra kamera ara bulabiirsen o da.
Hos kac paralik olursa olsun aslinda yolda Allaha emanet tamamen

İşte o bi tercih meselesi kuzenimle eşi mesela normal gelirleri var en pahalı sigarayı içerler ortanın üstü hatta şuan pahalı sayılabilecek yerlerden giyinirler baya rahat yaşıyorlar yani ama her seferinde geçinememekten dert yanarlar. Elbette istedikleri gibi yaşamakta özgürler ama hem böyle yaşayıp hem sürekli şikayet edince insan garipsiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…