- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.141
Ama kimse tahmin etmiyor kolay kolay3 yıl önce üniversite demiydin?ben mezun olduğumda tayyip amcanız bile yoktu
Alınabilir, araba sırf binek bir araç değil.Pastane sirket sayilir mibelki oyle almıştır
rüüüüüüü.........tR yi hic anlamadim ama tabi yan gelirleri net var. Takılıyorum
Yaşantılarını az çok biliyorum öyle beş binlik bi evde falan oturmuyorlar yani yaşadıkları konum itibariyle lüks yaşama şansları pek yok. Elbette gelire göre giderleri vardır ama asgari ücretle yaşamaya çalışan birine göre durumları iyidirKoyar yahu niye koymasın.
O adamım evinin kirası atıyorum 4 ise 5 e çıktı, aylık sabit gideri faturası benzini 3 ise 5 oldu.
Çocuğu okuldaysa onun taksiti keza.
Kısasa eskiden eline harcayacağı 10 kalıyorsa artık 7 kalıyor ve bununla da eski aldıklarını alamıyor.
Bu durumdan etkilenmeyecek kesim a grubudur, bc grubu daima etkilenir.
20 bin alip etkileneyim be filmcim, aha ses cikarirsam namerdim.Koyar yahu niye koymasın.
O adamım evinin kirası atıyorum 4 ise 5 e çıktı, aylık sabit gideri faturası benzini 3 ise 5 oldu.
Çocuğu okuldaysa onun taksiti keza.
Kısasa eskiden eline harcayacağı 10 kalıyorsa artık 7 kalıyor ve bununla da eski aldıklarını alamıyor.
Bu durumdan etkilenmeyecek kesim a grubudur, bc grubu daima etkilenir.
fıyatlar duserse inşallah alırsın canbend e corsa alacaktım bulamadım 4 yıl önce hyundai troy aldım ama severek binmiyorumm sevemedimmmmm
Aynen bende ev alırım arsa alırım en kötü ceviz bahçesi alırım..kredı olsa hayatta demezdı. Nakitkı hava attı bana. Bende vermem ev alırım
Ne kadar gelirse o kadar gidiyor benceEşimin eski yerinde müdür mü şef mi bi arkadaşı var adam 20 bin alıyor eşi öğretmen şimdi bu adama koyar mı
Hoşbuldum
Gutmemis ya safozdu o amaci pahali araclara binmekti öyle oyle batti zati. Hic anlamadim ben onuAlınabilir, araba sırf binek bir araç değil.
Eşim de bunun zaman zaman ticaretini yaptığı için biliyorum, kar amacı güderek 500 bin de verir ama 50 bin kazanmayı hedefler.
Parayı değerlendirmek bu aslında.
yok mümkünatı yok.çocuğun okulu var seneye.mısırda da ölecek bir dedem yohhhhhhfıyatlar duserse inşallah alırsın can
Tabii ki, asgari ücretle yaşamak bile gerçekten mucize.Yaşantılarını az çok biliyorum öyle beş binlik bi evde falan oturmuyorlar yani yaşadıkları konum itibariyle lüks yaşama şansları pek yok. Elbette gelire göre giderleri vardır ama asgari ücretle yaşamaya çalışan birine göre durumları iyidir
en buyuk korkum.Aynen bende ev alırım arsa alırım en kötü ceviz bahçesi alırım..
Ama araba almam..bir vursan gittin 350 bin..
Heeeeerüüüüüüü.........t
2012 model orta segment markalar şu an satsan 120 150 bin arası.. zenginsin vesselam..benim ki 2012 model otomatik bir araç.bu pahalılıkta hiç umudum yok sıfırını almaya
ben de alamam zaten evın kredısı varyok mümkünatı yok.çocuğun okulu var seneye.mısırda da ölecek bir dedem yohhhhhh
Yok valla 350 binlik araba alcaksan mantıken evinin garaji olmasi lazim. Oyle yol üstüne park edilir mi carpar gider sonra kamera ara bulabiirsen o da.en buyuk korkum.ayy 350 bın verırsem onu evın ıçine koyar baskosede oturtururdum. fakırlıgın bu kadarı
koltuklarının naylonlarını bile sökmezdin eskimesin diyeen buyuk korkum.ayy 350 bın verırsem onu evın ıçine koyar baskosede oturtururdum. fakırlıgın bu kadarı
İşte o bi tercih meselesi kuzenimle eşi mesela normal gelirleri var en pahalı sigarayı içerler ortanın üstü hatta şuan pahalı sayılabilecek yerlerden giyinirler baya rahat yaşıyorlar yani ama her seferinde geçinememekten dert yanarlar. Elbette istedikleri gibi yaşamakta özgürler ama hem böyle yaşayıp hem sürekli şikayet edince insan garipsiyor.Ne kadar gelirse o kadar gidiyor bencegecenlerde bizim mudurlerden biri ayrıldı, hediye olarak Burberry cüzdan ile bilmem ne marka saat almışlar. 8 bin küsur ikisi... Yani çok kazananın ona göre zevkleri oluyor. Yaşadığı yerden tutta, kullandığı tuvalet kağıdına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?