- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.161
Ama alacagi arac bunun ustu olcak ki sattığınına degsin.2012 model orta segment markalar şu an satsan 120 150 bin arası.. zenginsin vesselam..
çok çıktın gibime geldi ama km si çok düşük çünkü kullanmıyorum .sadece kısa mesafe aracı.2012 model orta segment markalar şu an satsan 120 150 bin arası.. zenginsin vesselam..
Benide boyle bu sebeple garipsersin insallah oydarcim bi gün aminİşte o bi tercih meselesi kuzenimle eşi mesela normal gelirleri var en pahalı sigarayı içerler ortanın üstü hatta şuan pahalı sayılabilecek yerlerden giyinirler baya rahat yaşıyorlar yani ama her seferinde geçinememekten dert yanarlar. Elbette istedikleri gibi yaşamakta özgürler ama hem böyle yaşayıp hem sürekli şikayet edince insan garipsiyor.
0 araç hayal artık alamam.borca da giremem 5 sene kendini sık sık strese değmezAma alacagi arac bunun ustu olcak ki sattığınına degsin.
E bu paraya da onun ustu degecek arac almasi zor. Denge bozuldu bak gordun mu gene fakir
Yaşadıkları hayatı değil hiç memnun olmamalırı garipsiyorumBenide boyle bu sebeple garipsersin insallah oydarcim bi gün amin
başka yerden kısıp başka şey alan herkes geçim sıkıntısı çekiyor demektir bence.görünüş yanıltıcı olabilir.bakınız şekil A bennnnnYaşadıkları hayatı değil hiç memnun olmamalırı garipsiyorum
Bazı insanlar yarını düşünmeden yaşıyor, hos ben düşünüyorum da ne oluyor ki...az önce kredi kartı ekstreme baktım, derya deniz olmuş. İçinde kendime aldığım bir kazak bile yokİşte o bi tercih meselesi kuzenimle eşi mesela normal gelirleri var en pahalı sigarayı içerler ortanın üstü hatta şuan pahalı sayılabilecek yerlerden giyinirler baya rahat yaşıyorlar yani ama her seferinde geçinememekten dert yanarlar. Elbette istedikleri gibi yaşamakta özgürler ama hem böyle yaşayıp hem sürekli şikayet edince insan garipsiyor.
Kuzum ikinci elden bahsetmistim zati0 araç hayal artık alamam.borca da giremem 5 sene kendini sık sık strese değmez
Şu dönemde az ya da çok illaki geçim sıkıntısı çekiliyordur zaten. Benim anlatmak istediğim daha farklıbaşka yerden kısıp başka şey alan herkes geçim sıkıntısı çekiyor demektir bence.görünüş yanıltıcı olabilir.bakınız şekil A bennnnn
Iste oyle hayat yasasam da memnun olmasam da beni garipsesen. Suan burda memnuniyetsizligimi cok dile getirdim ya birde oyle deneyim bakayim nasil oluyorYaşadıkları hayatı değil hiç memnun olmamalırı garipsiyorum
Şikayet etmeyeceğin hayat yaşarsın inşallah.Iste oyle hayat yasasam da memnun olmasam da beni garipsesen. Suan burda memnuniyetsizligimi cok dile getirdim ya birde oyle deneyim bakayim nasil oluyor
Suan bu kadar dert yandim diye bile kendimi kotu hissettim çünkü
Insanımız birbirini kazıklamaya çok müsait.Gormeyenlerin kitlesi belli. Onlarin yaninda biz de yaniyoruz malesef.
Yılbaşında 4 kisilik alkol, meze, et bir aksamda 500 tl yi zorlayacaj duruma geldi evindeyken. Dışarı cikmayi saymiyorum bile.
Gecen gordum markette karisik çerez 50 den 30 a inmis. Karisik ama su sert notu gibi seyler var ya sari ondan , kabak çekirdeği, yer fistigi bol bol ceviz ,findik, antep fistgi sayiyla, kaju 2 3 tane gordum koca şeyin icinde.
En cokta insani salak yerine koyuyorlar ona yaniyorum.
Ilerde olur inşallah ama insan düşünüyor gerçekten. Siz simdi belki hemen istersiniz cocuk yas vs diye ondan ve birde e nisan dugun hep para.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
ben işi garantiye alıp garajda yatarım nolur ne olmazYok valla 350 binlik araba alcaksan mantıken evinin garaji olmasi lazim. Oyle yol üstüne park edilir mi carpar gider sonra kamera ara bulabiirsen o da.
Hos kac paralik olursa olsun aslinda yolda Allaha emanet tamamen
Bunu bilmiyordum.. ne kadar oldu fiyatlar 200 üstü mü?Ve konuşulmayan bir sey var ki o da otobus parasi. Benim ailem uzakta oturuyor. Pandemi zamani zam gelmisti az yolcu olacak diye hatirlarsiniz. Birden fiyatlar 2-3 katina çıktı biletlerde.
Devlet kisi azligi yasagini kaldirdi fiyatlar hala ayni.
Sirketleri aradim, devlet sikayet hattini aradim. Dusecegi soylenmisti cunku haberleri bile yoktu biliyor musunuz
Mail attim sikayet için geri bile donmedi kimse.
O fiyatlar oyle kaldi. Salak yerine koydular bizi pandemi ayağına
nda golf um posetlere razıyımkoltuklarının naylonlarını bile sökmezdin eskimesin diye
Hepimiz, hepimiz insallah ❤Şikayet etmeyeceğin hayat yaşarsın inşallah.
Benim en cok 50 tl gittigim normalde 45 civari olanlar 95-100 arasi degisiyor suanBunu bilmiyordum.. ne kadar oldu fiyatlar 200 üstü mü?
Valla ben hep şükürcüyüm yapım böyle demekHepimiz, hepimiz insallah ❤
Artik sikayet edelim zati ya valla hep sukurculukten onemsemediler bizi. Ya dedik silivri soguktur ya dedik Allaha şükür bir sekilde kandirdik kendimizi. Ama suan bakıyorum medyaya artik insanlar ses cıkarıyor. Bence boyle olmali.
Uzaktan gurulu duzenimiz var gelemeyoh diyenin sesi bizden cok cikiyordu
2014 yılında taa dededen çocukluk arkadaşım meme kanserinden vefat etti acılar içinde.çok varlıklı bir siyasinin kızıydı.bana hep şunu dedi:hayat o kadar kısa ki üzüldüğüm herşeye o kadar pişmanım ki sen böyle yapma pazara giderken en güzel kıyafetini giy veya o gün canın iş yapmak istemezse yapma çık aylak aylak dolaş şehri .insanların dediklerine ise asla kulak asma .Kuzum ikinci elden bahsetmistim zati
Sifiri nere gördük az once ustune pırlantani koycan ki alasin.
Yok be degmez valla. Varsa yetin boşver. Bende palio polo bile olsa suan degistirmek icin kafami bile yormazdim.
Asla degmez çünkü.
Eskiden insanlar derlermis ki çalış emeklin olsun
Simdi o bile insana mutluluk vermiyor cok geliyorsun kac yasina o yastan sonra emekli olsan ne olmasan ne .
O zamanlar 30 ortasi en çok 45 e dogru emekliymissin o da en en cok.
Simdi bos her sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?