geyik bizim işimiz

Benide boyle bu sebeple garipsersin insallah oydarcim bi gün amin

Bazı insanlar yarını düşünmeden yaşıyor, hos ben düşünüyorum da ne oluyor ki...az önce kredi kartı ekstreme baktım, derya deniz olmuş. İçinde kendime aldığım bir kazak bile yok

0 araç hayal artık alamam.borca da giremem 5 sene kendini sık sık strese değmez
Kuzum ikinci elden bahsetmistim zati
Sifiri nere gördük az once ustune pırlantani koycan ki alasin.
Yok be degmez valla. Varsa yetin boşver. Bende palio polo bile olsa suan degistirmek icin kafami bile yormazdim.
Asla degmez çünkü.
Eskiden insanlar derlermis ki çalış emeklin olsun
Simdi o bile insana mutluluk vermiyor cok geliyorsun kac yasina o yastan sonra emekli olsan ne olmasan ne .
O zamanlar 30 ortasi en çok 45 e dogru emekliymissin o da en en cok.
Simdi bos her sey

başka yerden kısıp başka şey alan herkes geçim sıkıntısı çekiyor demektir bence.görünüş yanıltıcı olabilir.bakınız şekil A bennnnn
Şu dönemde az ya da çok illaki geçim sıkıntısı çekiliyordur zaten. Benim anlatmak istediğim daha farklı

Yaşadıkları hayatı değil hiç memnun olmamalırı garipsiyorum
Iste oyle hayat yasasam da memnun olmasam da beni garipsesen. Suan burda memnuniyetsizligimi cok dile getirdim ya birde oyle deneyim bakayim nasil oluyor
Suan bu kadar dert yandim diye bile kendimi kotu hissettim çünkü

Iste oyle hayat yasasam da memnun olmasam da beni garipsesen. Suan burda memnuniyetsizligimi cok dile getirdim ya birde oyle deneyim bakayim nasil oluyor
Suan bu kadar dert yandim diye bile kendimi kotu hissettim çünkü
Şikayet etmeyeceğin hayat yaşarsın inşallah.

Insanımız birbirini kazıklamaya çok müsait.
O yüzden de bereket ülkece yok bizde.
Her yerde zaten zam furyası..gecen youtubeda bir salata tarifi gördüm. Avakadolu yapayım dedim. Markete gittim avakado 12 tl idi
Hevesim kursağımda geldim.
Geçen bir konuda bir üye hamsiyi 5 tlden yediğini söylüyordu. Her şeyi yiyorum diyordu. Sanki biz yalan söylüyoruz.

Çocuk konusunda aslında 1 yıl bekleyeceğiz. Acaba 3 yıl mi beklesek diyorum.. Zaten tek çocuk istiyorum. Iki çocuğa hiç gerek yok ( bizim icin)
Evlilik masrafları pahalı. Her şeyi minimumda tutuyoruz ona rağmen..her şeyin fiyatı ×2 olmuş. Garip bir dönemdeyiz.. sizinde Allah yardımcınız..bebeginiz huzurla gelsin..bebek masrafı nasil?

Yok valla 350 binlik araba alcaksan mantıken evinin garaji olmasi lazim. Oyle yol üstüne park edilir mi carpar gider sonra kamera ara bulabiirsen o da.
Hos kac paralik olursa olsun aslinda yolda Allaha emanet tamamen
ben işi garantiye alıp garajda yatarım nolur ne olmaz

Bunu bilmiyordum.. ne kadar oldu fiyatlar 200 üstü mü?

Şikayet etmeyeceğin hayat yaşarsın inşallah.
Hepimiz, hepimiz insallah ❤
Artik sikayet edelim zati ya valla hep sukurculukten onemsemediler bizi. Ya dedik silivri soguktur ya dedik Allaha şükür bir sekilde kandirdik kendimizi. Ama suan bakıyorum medyaya artik insanlar ses cıkarıyor. Bence boyle olmali.
Uzaktan gurulu duzenimiz var gelemeyoh diyenin sesi bizden cok cikiyordu

Reactions: 000
Valla ben hep şükürcüyüm yapım böyle demek ki çok zor zamanlar da yaşadım özellikle ilk evlendiğimde ama bakış açım daha farklı yine de herkese saygım var

2014 yılında taa dededen çocukluk arkadaşım meme kanserinden vefat etti acılar içinde.çok varlıklı bir siyasinin kızıydı.bana hep şunu dedi:hayat o kadar kısa ki üzüldüğüm herşeye o kadar pişmanım ki sen böyle yapma pazara giderken en güzel kıyafetini giy veya o gün canın iş yapmak istemezse yapma çık aylak aylak dolaş şehri .insanların dediklerine ise asla kulak asma . aynen dediklerini uyguladım.işte o pırlantaları bu kötü vefat üzerine aldım .pazara gitsem takarım .aklıma o gelir.annesid e o çocukken aynı hastalıktan vefat etmişti .4 ay öncede covidden mimar arkadaşım öldü 2 çocuğu kaldı.yanii şaka bir yana çok ince düşünmek bizi zengin etmez zaten etimiz budumuz belli. o yüzden anı yaşamayı kaçırmayın derim.dün yaşandı bitti yarını hiç bilmiyoruz öyleyse bugünü en iyi şekilde yaşamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…