- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.181
Ben sükrumu ederim ama sagligim icin, hayatımi idame ettirebildigim icin, ailem icin kizim icin, esim dostum huzurum icin. Ama birileri pastami tirtikliyorken simdi eline bıçak almış ortadan kesiyorsa orda dururum iste.Valla ben hep şükürcüyüm yapım böyle demekki çok zor zamanlar da yaşadım özellikle ilk evlendiğimde ama bakış açım daha farklı yine de herkese saygım var
Şimdi burda siyaset mi yapalım? Yeri değil bence. Dediğim gibi saygı duyuyorum sonuç olarak herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değilBen sükrumu ederim ama sagligim icin, hayatımi idame ettirebildigim icin, ailem icin kizim icin, esim dostum huzurum icin. Ama birileri pastami tirtikliyorken simdi eline bıçak almış ortadan kesiyorsa orda dururum iste.
Sogukmus dislanmakmis umrumda olmaz. Bende hayata bir kez geldim onlar gibi, onlardan neyim eksik fazlam bile vardir.onlar ejder meyvesi yiyecek ben patetesin kg fiyatina bakarken.
Hakkimizi yiyen varsa haram zikkim olsun.
Kesinlikle sana katılıyorum. Oyle cok param olsa bile yatlar ,katlar, hinlik pesinde kosmam hayat ya bu geciyor gidiyor. Sevdiklerimle rahat rahat yasarim. Kalani cocuklarima birakarim2014 yılında taa dededen çocukluk arkadaşım meme kanserinden vefat etti acılar içinde.çok varlıklı bir siyasinin kızıydı.bana hep şunu dedi:hayat o kadar kısa ki üzüldüğüm herşeye o kadar pişmanım ki sen böyle yapma pazara giderken en güzel kıyafetini giy veya o gün canın iş yapmak istemezse yapma çık aylak aylak dolaş şehri .insanların dediklerine ise asla kulak asma .aynen dediklerini uyguladım.işte o pırlantaları bu kötü vefat üzerine aldım .pazara gitsem takarım .aklıma o gelir.annesid e o çocukken aynı hastalıktan vefat etmişti .4 ay öncede covidden mimar arkadaşım öldü 2 çocuğu kaldı.yanii şaka bir yana çok ince düşünmek bizi zengin etmez zaten etimiz budumuz belli. o yüzden anı yaşamayı kaçırmayın derim.dün yaşandı bitti yarını hiç bilmiyoruz öyleyse bugünü en iyi şekilde yaşamalıyız
Ben Nescafe çekilişine katılıp duruyorum. O derece fakirim düşünEylül 15de benım dogum gunum benı mutlu etmek istiyorsanız. golf araba alın kızceler
Önemli olan paranın alım gücü..Tabii ki, asgari ücretle yaşamak bile gerçekten mucize.
Bunun tartışmaya açık bir tarafı kalmadı, 3 bin olsun deniyor o da yeterli değil.
Ülkede açlık sınırı kapı gibi gerçek sonuçta.
Siyasi konusmadim ki bütün zenginler ve doyumsuz olanlarla ama bizim uzerimizde soz sahibi olanlarin hepsiyle alakali konuştum. Ayirt etmedim yani a ya da b olarak.Şimdi burda siyaset mi yapalım? Yeri değil bence. Dediğim gibi saygı duyuyorum sonuç olarak herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil
banada cıkmıyor. bazı marketler yapiyo boyle cekılş bana cıkmıyor yaaa. bedava araba sahıbı olsaydım ıyıydı ama yokBen Nescafe çekilişine katılıp duruyorum. O derece fakirim düşün
benim örneğim cimriliğe ve hayatı ertelemeye insanların gereksiz fikirlerineönem vermeye gerek olmadığına örnekti.geçim sıkıntısı bambaşka bir konu .evladına muz bile alamamak zaten psikoloji bırakmaz o anne baba daKesinlikle sana katılıyorum. Oyle cok param olsa bile yatlar ,katlar, hinlik pesinde kosmam hayat ya bu geciyor gidiyor. Sevdiklerimle rahat rahat yasarim. Kalani cocuklarima birakarim
Zaten herkes boyle yapsaydı kimse kimsenin tekerine comak sokmasa, onundekini almasaydi ac,fakir kalmazdi
İnşallah gönlüne göre olurbanada cıkmıyor. bazı marketler yapiyo boyle cekılş bana cıkmıyor yaaa. bedava araba sahıbı olsaydım ıyıydı ama yok
Hepimizın inşallah canİnşallah gönlüne göre olur
Kesinliklebenim örneğim cimriliğe ve hayatı ertelemeye insanların gereksiz fikirlerine gerek olmadığına örnekti.geçim sıkıntısı bambaşka bir konu .evladına muz bile alamamak zaten psikoloji bırakmaz o anne baba da
Yani burası geyik diye doğru bulmadım. Bir de şahsi olarak pek aslında böyle şeyler konuşmam normal hayatımda da böyle. Çünkü illaki fikir ayrılıkları oluyor başka sebeplerden muhabbet etmeyi sevdiğim insanlarla muhabbetin ne kadar saygılı ilerlese de tatsızlaşmasını sevmiyorum.Siyasi konusmadim ki bütün zenginler ve doyumsuz olanlarla ama bizim uzerimizde soz sahibi olanlarin hepsiyle alakali konuştum. Ayirt etmedim yani a ya da b olarak.
Ama bizim konustugumuz olmuştur kizlarla uzun uzun siyaseti de sakincasi yok bence de topic farkli yerde.
Sen zaten hayati erteleyecek birine benzemiyorsun gordugum ve yasadiklarini anlattgin kadariylabenim örneğim cimriliğe ve hayatı ertelemeye insanların gereksiz fikirlerineönem vermeye gerek olmadığına örnekti.geçim sıkıntısı bambaşka bir konu .evladına muz bile alamamak zaten psikoloji bırakmaz o anne baba da
Haklısınız.. hatta binemezdik. Evin sakini olurdu..en buyuk korkum.ayy 350 bın verırsem onu evın ıçine koyar baskosede oturtururdum. fakırlıgın bu kadarı
masrafı zaten evin sakini gibi.vergi kasko bakım yıkama lastik yakıt trafik cezasıHaklısınız.. hatta binemezdik. Evin sakini olurdu..
Arızalansa masrafı bizden çok çıkar..
Geçim sıkıntısı o kadar içimize işlemiş ki geyik yaparken bile oraya kayıyoruzYani burası geyik diye doğru bulmadım. Bir de şahsi olarak pek aslında böyle şeyler konuşmam normal hayatımda da böyle. Çünkü illaki fikir ayrılıkları oluyor başka sebeplerden muhabbet etmeyi sevdiğim insanlarla muhabbetin ne kadar saygılı ilerlese de tatsızlaşmasını sevmiyorum.
dümdükk fakiriz hepimizzzzGeçim sıkıntısı o kadar içimize işlemiş ki geyik yaparken bile oraya kayıyoruz
yok kız sus niyetine kalsın ordaHaklısınız.. hatta binemezdik. Evin sakini olurdu..
Arızalansa masrafı bizden çok çıkar..
Doğru..şu an eldekini koruma vakti..Ama alacagi arac bunun ustu olcak ki sattığınına degsin.
E bu paraya da onun ustu degecek arac almasi zor. Denge bozuldu bak gordun mu gene fakir
Heyecanla Ocak zammını bekliyorum, belki 3 kuruş zenginlerim... Bu ara maddi manevi o kadar hirpalandim ki acayip hesaplar peşindeyimdümdükk fakiriz hepimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?