geyik bizim işimiz

Valla ben hep şükürcüyüm yapım böyle demek ki çok zor zamanlar da yaşadım özellikle ilk evlendiğimde ama bakış açım daha farklı yine de herkese saygım var
Ben sükrumu ederim ama sagligim icin, hayatımi idame ettirebildigim icin, ailem icin kizim icin, esim dostum huzurum icin. Ama birileri pastami tirtikliyorken simdi eline bıçak almış ortadan kesiyorsa orda dururum iste.
Sogukmus dislanmakmis umrumda olmaz. Bende hayata bir kez geldim onlar gibi, onlardan neyim eksik fazlam bile vardir. onlar ejder meyvesi yiyecek ben patetesin kg fiyatina bakarken.
Hakkimizi yiyen varsa haram zikkim olsun.

Şimdi burda siyaset mi yapalım? Yeri değil bence. Dediğim gibi saygı duyuyorum sonuç olarak herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil

Kesinlikle sana katılıyorum. Oyle cok param olsa bile yatlar ,katlar, hinlik pesinde kosmam hayat ya bu geciyor gidiyor. Sevdiklerimle rahat rahat yasarim. Kalani cocuklarima birakarim
Zaten herkes boyle yapsaydı kimse kimsenin tekerine comak sokmasa, onundekini almasaydi ac,fakir kalmazdi

Tabii ki, asgari ücretle yaşamak bile gerçekten mucize.
Bunun tartışmaya açık bir tarafı kalmadı, 3 bin olsun deniyor o da yeterli değil.
Ülkede açlık sınırı kapı gibi gerçek sonuçta.
Önemli olan paranın alım gücü..
Mesela Almanya. Asgari ücret bizden düşük
Ama mis gibi geciniyorlar. Neden mi
Et dana 1 euro
Sut 1.5 euro.
Peynir 2 euro.
Muz 0.99 cent.
Tavuk 1 euro
Somon 4 euro.
...

Olay bu.
Alım gücünü yukseltmek lazım.

Şimdi burda siyaset mi yapalım? Yeri değil bence. Dediğim gibi saygı duyuyorum sonuç olarak herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil
Siyasi konusmadim ki bütün zenginler ve doyumsuz olanlarla ama bizim uzerimizde soz sahibi olanlarin hepsiyle alakali konuştum. Ayirt etmedim yani a ya da b olarak.
Ama bizim konustugumuz olmuştur kizlarla uzun uzun siyaseti de sakincasi yok bence de topic farkli yerde.

Reactions: 000
benim örneğim cimriliğe ve hayatı ertelemeye insanların gereksiz fikirlerineönem vermeye gerek olmadığına örnekti.geçim sıkıntısı bambaşka bir konu .evladına muz bile alamamak zaten psikoloji bırakmaz o anne baba da

Kesinlikle
Seni de cok iyi anladim. Ve hak verdim. Hayat hic beklemedigin anda bitebilir mutlu olmak lazim ve ne olursa olsun az da olsa umutlu olmak.

Yani burası geyik diye doğru bulmadım. Bir de şahsi olarak pek aslında böyle şeyler konuşmam normal hayatımda da böyle. Çünkü illaki fikir ayrılıkları oluyor başka sebeplerden muhabbet etmeyi sevdiğim insanlarla muhabbetin ne kadar saygılı ilerlese de tatsızlaşmasını sevmiyorum.

Sen zaten hayati erteleyecek birine benzemiyorsun gordugum ve yasadiklarini anlattgin kadariyla

Geçim sıkıntısı o kadar içimize işlemiş ki geyik yaparken bile oraya kayıyoruz

Ama alacagi arac bunun ustu olcak ki sattığınına degsin.
E bu paraya da onun ustu degecek arac almasi zor. Denge bozuldu bak gordun mu gene fakir
Doğru..şu an eldekini koruma vakti..
Bir de alamayanlar var. Onlar da ocak dışı..mesela ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…