- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.201
Senin hatrına 100 bin olsun.çok çıktın gibime geldi ama km si çok düşük çünkü kullanmıyorum .sadece kısa mesafe aracı.
yüzde altı gelir mi zam?Heyecanla Ocak zammını bekliyorum, belki 3 kuruş zenginlerim... Bu ara maddi manevi o kadar hirpalandim ki acayip hesaplar peşindeyim
Evet fiyatlar cok çıkti.Insanımız birbirini kazıklamaya çok müsait.
O yüzden de bereket ülkece yok bizde.
Her yerde zaten zam furyası..gecen youtubeda bir salata tarifi gördüm. Avakadolu yapayım dedim. Markete gittim avakado 12 tl idi
Hevesim kursağımda geldim.
Geçen bir konuda bir üye hamsiyi 5 tlden yediğini söylüyordu. Her şeyi yiyorum diyordu. Sanki biz yalan söylüyoruz.
Çocuk konusunda aslında 1 yıl bekleyeceğiz. Acaba 3 yıl mi beklesek diyorum.. Zaten tek çocuk istiyorum. Iki çocuğa hiç gerek yok ( bizim icin)
Evlilik masrafları pahalı. Her şeyi minimumda tutuyoruz ona rağmen..her şeyin fiyatı ×2 olmuş. Garip bir dönemdeyiz.. sizinde Allah yardımcınız..bebeginiz huzurla gelsin..bebek masrafı nasil?
anne sütü olmazsa korkunç mama masrafı oluyorEvet fiyatlar cok çıkti.
Hamsi nerede 5 tl imis ? En ucuz 25 e aldim o da en ucuzdu. 30-40 surekli kg.
Hamsinin 5 tlye satildigi donem 5 yil once falandir. Gecen gun sosyal medya da yag fiyatları tartisiliyordu ve biri 30 tl etiketlu yag atmış alacagin yeri bileceksin diyerek bimin katalog fotosu ama altta 2019yaziyorkimi neden kandiriyor bilmiyorum
Gonlunuzden nasil gecerse öyle olsun ama eskiden beklemek biraz daha iyi bir hayat icindi simdi bekledikce zorlasiyor. 2 yil once bulasik mak. 3 Prg. 750 idi simdi 1500 tl.
Bebek alisverisi de tipki dugun ve ev duzme alisverisi gibi degiskenlik gösteriyor.
Kimisi beyaz esyaya ben evlenirken 10 bin harcardi kimisi 40 bin harcasa gözüne yeterli gelmiyor.
Ben az öz yaptım ama dogum parasi ,besigi, dolabi , kıyafetleri 8-10 bini buluyordur ortalama, kontrol parasi ve testler haric.
Her şeye iki kat zam..Benim en cok 50 tl gittigim normalde 45 civari olanlar 95-100 arasi degisiyor suan
Ama elektirik, su,dogalgaz ve yiyeceklerede zam gelecek en cok 2 3 ay o hazzi yasariz o da belkiHeyecanla Ocak zammını bekliyorum, belki 3 kuruş zenginlerim... Bu ara maddi manevi o kadar hirpalandim ki acayip hesaplar peşindeyim
Enflasyon kaç aciklanirsa 1-2 puan üstü gelir sanırım. Bizimde enflasyon oranımız çok düşük olduğundan patileri yalamaya devamyüzde altı gelir mi zam?
Evet bayağı pahali 8-10 bebek büyürken degil zaten bebege hazırlık asamasinda giidyor. Sonrasi Allah kerim.anne sütü olmazsa korkunç mama masrafı oluyor
Ben şuan mememi dusunsem kendimi zengin sayarimöğlen ki buraya gelen mememi yaptıracağım kaç para tutar diyen üye zenginmiydi ki tühh keşke sorsaydık.bdv dede arabamı satıp daha ucuzunu alıp kalan parayla estetik yaptırmayı düşünüyorum diyen bir üye de vardıı.
Zaten yakında anca galerilerde süs niyetine duracak..buyuk şehirde yaşamasam ciddi ciddi şu elektrikli scooter olayını düşünürdüm..yok kız sus niyetine kalsın orda
Ahh ahh bilmem mi, hiç sütüm yoktu benim. Oğlan da maşallah deli gibi mama yiyorduanne sütü olmazsa korkunç mama masrafı oluyor
oda guzel vallaZaten yakında anca galerilerde süs niyetine duracak..buyuk şehirde yaşamasam ciddi ciddi şu elektrikli scooter olayını düşünürdüm..
Mama demeyin, oturup ağlarım.Ahh ahh bilmem mi, hiç sütüm yoktu benim. Oğlan da maşallah deli gibi mama yiyordu
Yollarda hep son model arabalar... binen biniyor. Ayni servisi kullandığım biri var, kendine sıfır C3 almış, çok tatliş. Şu ara maaş skalasini sorguluyorum. Bana 3 te 1 oranında mi maaş veriyorlar nedirZaten yakında anca galerilerde süs niyetine duracak..buyuk şehirde yaşamasam ciddi ciddi şu elektrikli scooter olayını düşünürdüm..
filmdelisi artık her yazdığınıza beğenmedimi basacağımm fusfukaraaa beni sitede zengin göstermeye çalıştınn cezalısınnnn.nerede oturduğuma gelecek olursam hergün miamiden villamdan aranıza katılıyorum çatlaaaaSiz konuşadurun, ben 200 kalori yaktım geldim ehiegii.
Eliptik meselesi geçmiş konuda, alete gerek yok ya, evde koşun para cepte kalır
Bizden zayıf olmak ne demekSiz konuşadurun, ben 200 kalori yaktım geldim ehiegii.
Eliptik meselesi geçmiş konuda, alete gerek yok ya, evde koşun para cepte kalır
Maksat algı yaratmak iste.Evet fiyatlar cok çıkti.
Hamsi nerede 5 tl imis ? En ucuz 25 e aldim o da en ucuzdu. 30-40 surekli kg.
Hamsinin 5 tlye satildigi donem 5 yil once falandir. Gecen gun sosyal medya da yag fiyatları tartisiliyordu ve biri 30 tl etiketlu yag atmış alacagin yeri bileceksin diyerek bimin katalog fotosu ama altta 2019yaziyorkimi neden kandiriyor bilmiyorum
Gonlunuzden nasil gecerse öyle olsun ama eskiden beklemek biraz daha iyi bir hayat icindi simdi bekledikce zorlasiyor. 2 yil once bulasik mak. 3 Prg. 750 idi simdi 1500 tl.
Bebek alisverisi de tipki dugun ve ev duzme alisverisi gibi degiskenlik gösteriyor.
Kimisi beyaz esyaya ben evlenirken 10 bin harcardi kimisi 40 bin harcasa gözüne yeterli gelmiyor.
Ben az öz yaptım ama dogum parasi ,besigi, dolabi , kıyafetleri 8-10 bini buluyordur ortalama, kontrol parasi ve testler haric.
Bacım onu sen kendin ettin, atarsan açık açık foto dilden kurtulamazsın, etmeyecektinfilmdelisi artık her yazdığınıza beğenmedimi basacağımm fuskukaraaa beni sitede zengin göstermeye çalıştınn cezalısınnnn.nerede oturduğuma gelecek olursam hergün miamiden villamdan aranıza katılıyorum çatlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?