geyik bizim işimiz

Evet fiyatlar cok çıkti.
Hamsi nerede 5 tl imis ? En ucuz 25 e aldim o da en ucuzdu. 30-40 surekli kg.
Hamsinin 5 tlye satildigi donem 5 yil once falandir. Gecen gun sosyal medya da yag fiyatları tartisiliyordu ve biri 30 tl etiketlu yag atmış alacagin yeri bileceksin diyerek bimin katalog fotosu ama altta 2019yaziyor kimi neden kandiriyor bilmiyorum

Gonlunuzden nasil gecerse öyle olsun ama eskiden beklemek biraz daha iyi bir hayat icindi simdi bekledikce zorlasiyor. 2 yil once bulasik mak. 3 Prg. 750 idi simdi 1500 tl.
Bebek alisverisi de tipki dugun ve ev duzme alisverisi gibi degiskenlik gösteriyor.
Kimisi beyaz esyaya ben evlenirken 10 bin harcardi kimisi 40 bin harcasa gözüne yeterli gelmiyor.
Ben az öz yaptım ama dogum parasi ,besigi, dolabi , kıyafetleri 8-10 bini buluyordur ortalama, kontrol parasi ve testler haric.

anne sütü olmazsa korkunç mama masrafı oluyor

Heyecanla Ocak zammını bekliyorum, belki 3 kuruş zenginlerim... Bu ara maddi manevi o kadar hirpalandim ki acayip hesaplar peşindeyim
Ama elektirik, su,dogalgaz ve yiyeceklerede zam gelecek en cok 2 3 ay o hazzi yasariz o da belki çünkü zamlar artik öyle azar azar da gelmiyor.

Ben şuan mememi dusunsem kendimi zengin sayarim

Zaten yakında anca galerilerde süs niyetine duracak..buyuk şehirde yaşamasam ciddi ciddi şu elektrikli scooter olayını düşünürdüm..
Yollarda hep son model arabalar... binen biniyor. Ayni servisi kullandığım biri var, kendine sıfır C3 almış, çok tatliş. Şu ara maaş skalasini sorguluyorum. Bana 3 te 1 oranında mi maaş veriyorlar nedir

Siz konuşadurun, ben 200 kalori yaktım geldim ehiegii.
Eliptik meselesi geçmiş konuda, alete gerek yok ya, evde koşun para cepte kalır
filmdelisi artık her yazdığınıza beğenmedimi basacağımm fusfukaraaa beni sitede zengin göstermeye çalıştınn cezalısınnnn.nerede oturduğuma gelecek olursam hergün miamiden villamdan aranıza katılıyorum çatlaaaa

Maksat algı yaratmak iste.
Yoksa ben gerçekleri biliyorum. Okuyorum görüyorum sokak röportajları dinliyorum. Hâlâ tarafsız mecralar var. Bilgi alabiliyorum.

Artık herkes farkına varmaya başladı. Çünkü insanların kesesi etkilendi artık. Her gerçek su yüzüne çıktı.

Diyecek çok şey var da. Şimdi ban olmasa bile tartışma istemiyorum. Yoksa işler iyi gitmiyor herkes de farkında. Güneş balcıkla sıvanmaz.
Elbet bir devranın döneceği vakit gelecek.. inşallah gelecek..

Vallahi çocuğum olsa bu ülkeye gelmek ister mi emin degilim. Ama bir çocuğum da olsun yaş zaten 33 diyorum. Ama çocuk olmadan 10 15 bin kenara koymak lazım. Ne olur ne olmaz..cocuktan önce araba lazım. Lazım da lazım.. Ama arabalar da uçmuş.

Keşke şu pahalılık bitse..cok yoruldum bu ülkenin kaotik yapısından.. keske bir mucize olsa..

Bacım onu sen kendin ettin, atarsan açık açık foto dilden kurtulamazsın, etmeyecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…