- 10 Nisan 2014
- 43.921
- 116.660
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.221
zayıf olduğunu söylemedi 200 kalori yaktım dediBizden zayıf olmak ne demek
Zayıf değilim ki Allahıma bin şükür 80 kg yimBizden zayıf olmak ne demek
Bizim sitede bir amcada elektrikli motor var. Her yere onla gidiyor. Çok mutlu..sadece amca emekli.. zaman kaygısı yok. Motor yavaş çünkü..oda guzel valla
C3 ne???Yollarda hep son model arabalar... binen biniyor. Ayni servisi kullandığım biri var, kendine sıfır C3 almış, çok tatliş. Şu ara maaş skalasini sorguluyorum. Bana 3 te 1 oranında mi maaş veriyorlar nedir
kinciyimdir elimde değilÜşenmiyor bir de tüm emojileri beğenmedime çeviriyor ya H Heytttt be valla normal değilsin
Bazen biz nasıl tanıştık diye düşünmüyor değilim.
murat131 den üstünü bilmesekte olurC3 ne???
Üst segmentse bilmiyorum
Sen beni tanımadın ama ben seni tanıdım ifşadakinciyimdir elimde değil
anlat da ben de kendimi tanıyayım o zamanSen beni tanımadın ama ben seni tanıdım ifşada
Yanlış anladın, sen ifşa yaparken tanıdım diyorum, yoksa neyy semtini bile bilmem huysuz kadınanlat da ben de kendimi tanıyayım o zaman
1 pırlanta bir çam ağacıyla tanınacaksak vayy halimize.bu arada ben çok güvenilirimdir burada hakkımda her yazdığımda doğrudur farketmişsindir zaten bunu bunca zaman.gel sarılalımmmYanlış anladın, sen ifşa yaparken tanıdım diyorum, yoksa neyy semtini bile bilmem huysuz kadın
Mune bu kez insafa geldi. İki günle yırttıkHadi bea yok mu bugun
En az bı hafta yemiştir
noeli kutladın mı?Mune bu kez insafa geldi. İki günle yırttık. Yawww oysaki bişeyde demdim. Kadın koca bulma duası istemiş bende dua söyledim. Oysaki bende işe yaramıştı
Gerçekten inanılmaz güvenilirsin ceycey, copy paste yapmadığın kaldı.1 pırlanta bir çam ağacıyla tanınacaksak vayy halimize.bu arada ben çok güvenilirimdir burada hakkımda her yazdığımda doğrudur farketmişsindir zaten bunu bunca zaman.gel sarılalımmm
HoşgeldinAslanlar gibi yattım geldim
yapmam 1.si bana yakışmaz 2.si suçtur kanunenGerçekten inanılmaz güvenilirsin ceycey, copy paste yapmadığın kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?