- 10 Nisan 2014
- 43.921
- 116.660
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.241
Ohhh ya şükür .Mune bu kez insafa geldi. İki günle yırttık. Yawww oysaki bişeyde demdim. Kadın koca bulma duası istemiş bende dua söyledim. Oysaki bende işe yaramıştı
Yaaa çok güzel kutladık. Sayısını hatırlayamadığım kadar alarm. Neyse allahtan bu kez tuvalet kağıdı aldım yanımanoeli kutladın mı?
Christmasi kutladiniz miiMune bu kez insafa geldi. İki günle yırttık. Yawww oysaki bişeyde demdim. Kadın koca bulma duası istemiş bende dua söyledim. Oysaki bende işe yaramıştı
Daha ağzımdan bişey çıkmadan pat banlanıyoruz. Çıksa sanırım atılırdımHoşgeldin
Az kaldın oralarda, sicil temiz herhalde.
Benim bu 4. Oldu sanırım . Ama zaten üye olalı çok olmadı. Sagolsun ablamız ayda bir dinlenelim diye bir güzellik yapıyor bizeOhhh ya şükür .
Ben hep bir hafta yiye yiye bir haftadan başka ban olduğunu bilmiyordum
Olmadıfilmdelisi adetin oldu mu yoksa yine mi kaza ?
Yok ayol . Ne kutlaması , çalıştım tüm tatil boyuncaChristmasi kutladiniz mii
Test ?Olmadı
Bendeki rahatlık da kimseye yok ha, üç hafta geçti.
Hamileysem zaten cinsiyet öğrenirim herhalde
Yok, istemiyorum.Test ?
Valla canim hayat oyleMaksat algı yaratmak iste.
Yoksa ben gerçekleri biliyorum. Okuyorum görüyorum sokak röportajları dinliyorum. Hâlâ tarafsız mecralar var. Bilgi alabiliyorum.
Artık herkes farkına varmaya başladı. Çünkü insanların kesesi etkilendi artık. Her gerçek su yüzüne çıktı.
Diyecek çok şey var da. Şimdi ban olmasa bile tartışma istemiyorum. Yoksa işler iyi gitmiyor herkes de farkında. Güneş balcıkla sıvanmaz.
Elbet bir devranın döneceği vakit gelecek.. inşallah gelecek..
Vallahi çocuğum olsa bu ülkeye gelmek ister mi emin degilim. Ama bir çocuğum da olsun yaş zaten 33 diyorum. Ama çocuk olmadan 10 15 bin kenara koymak lazım. Ne olur ne olmaz..cocuktan önce araba lazım. Lazım da lazım.. Ama arabalar da uçmuş.
Keşke şu pahalılık bitse..cok yoruldum bu ülkenin kaotik yapısından.. keske bir mucize olsa..
Oo hosgeldin gamli baykusTest ?
Ozaman doğurmayı düşünüyorsunYok, istemiyorum.
Ben test yapınca hamile çıkıyorum
Geçtiğimiz ay inanılmaz ilaç içtim, 30 günün 25 i ağrı kesici kullandım.
Ondandır diye ümit ediyorum ne yapayım
Hoş buldum. Evet evet , darısı tüm balılaraOo hosgeldin gamli baykusacilmis sonunda ban
yok ya, naptınOzaman doğurmayı düşünüyorsun
Ya bu kez aksamazsa... bence hemen bir test yaptır. Ayrıca neden bedenin izin vermiyormuş ?yok ya, naptın
Bedenim izin vermez her şeyden önce ama hep aksar ya da atlar benim, ondan ciddiye almıyorum diyelim.
Ama bem surmem korkarımBizim sitede bir amcada elektrikli motor var. Her yere onla gidiyor. Çok mutlu..sadece amca emekli.. zaman kaygısı yok. Motor yavaş çünkü..
Korkuttun şimdi beni, 5 kasımmış sat.Ya bu kez aksamazsa... bence hemen bir test yaptır. Ayrıca neden bedenin izin vermiyormuş ?
o hangı duaymiş gıMune bu kez insafa geldi. İki günle yırttık. Yawww oysaki bişeyde demdim. Kadın koca bulma duası istemiş bende dua söyledim. Oysaki bende işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?