- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.261
Korkutmak değilde, kendini hazırla böyle bir duruma diye söylüyorum. Ayrıca allah bir türlü güç veriyor . Hani derler ya her bebek kısmetiyle gelirmiş diye . Hakikaten de öyleKorkuttun şimdi beni, 5 kasımmış sat.
Dizlerim çok kötü, el bileklerim dirseklerim falan filan.
Büyüseler de kendimi tamir etsem diyorum.
Gerçekten bir çocuk daha bakamam, biterim.
Offf olamaz ya hayır yani Allahım isteyen herkese versin inşallah...
Şu evden çıkamayan ve koca arayan kadın vardı ya. Koca bulmak icin dua söyleyim diyince . Bende bildiğim duayı söyledim. Ayol ne bileyim kadının bana beddua ettiğinio hangı duaymiş gı
Hamile oldugunun farkina geyik topiginde geyik yaparken varirsan ismine biz karar veririz bak ona goreKorkuttun şimdi beni, 5 kasımmış sat.
Dizlerim çok kötü, el bileklerim dirseklerim falan filan.
Büyüseler de kendimi tamir etsem diyorum.
Gerçekten bir çocuk daha bakamam, biterim.
Offf olamaz ya hayır yani Allahım isteyen herkese versin inşallah...
Hayal dünyası oKorkutmak değilde, kendini hazırla böyle bir duruma diye söylüyorum. Ayrıca allah bir türlü güç veriyor . Hani derler ya her bebek kısmetiyle gelirmiş diye . Hakikaten de öyle
Deme ya, hamile miyimdirHamile oldugunun farkina geyik topiginde geyik yaparken varirsan ismine biz karar veririz bak ona gore
Kız bebek rahimde büyüyor dizde değilHayal dünyası o
Ciddiyim bakamam, benden çıkan normal çocuk olmuyor.
Dizlerim ameliyatlık, yaşım genç diye yapmıyorlar iğne tedavisine başlayacaktım pandemi girdi, çürüğüm ayol ben.
Dün temizlik yaparken sakatlandım mesela, en ufacık şeyde bile kaldırmıyor bünye artık, insan muamelesi istiyor
Senin 3 biliyorum, ne kadar zor olduğunu da tahmin edebiliyorum ama gerçekten Allah isteyene versin inşallah...
Simdi ufak capli bir flashback yasayip diger cocuklardaki kaza ile simdikinin durumunu bir kiyaslayalim? Oramizi buramizi kontrol edip bir degisiklik var mi bakalim? Vucudumuzu dinleyelim yani ve yarin sabah kosa kosa test alalimDeme ya, hamile miyimdir
Yok artık gerçekten üç kere kazara hamile kalınmaz, bizi hadım etsinler bu ne ya...
Tövbe estf ahahahahKız bebek rahimde büyüyor dizde değilBenimde son hamilelikte eklemlerimde gevşeme olmuştu. Türkçe isimizi bilmiyorum ama allah kimsenin başına vermesin. Bir adım desen atamıyordum. Sağolsun kızım bana yardım ediyordu. Giyinmeme bile o yardım ediyordu.
Oysaki diğer hamileliklerimde son güne kadar çalışıyordum , sonuncuda ise resmen felçli gibi olmustum. Bebeği kucağına aldığın an herseyi unutuyorsun
Allah hayırlısını versin ozamanTövbe estf ahahahah
Sanki öyle gibi konuşuyorsun ay deme nolur deme, havaya gireceğim şimdi
İkinci sıpamla kaybettim ben her türlü sağlığı, kucağımda ayakta zıplayarak uyuttum 1 sene kolikti.
E her şey aşındı, aman öyle işte.
Kilo vermem lazım o sıkıntıları hafifletmek adına hamilelik kilo almak demek, olamaz, yok yok, o kadar da bedevi değilimdir.
Hepimiz beraber bakalım o zamanSimdi ufak capli bir flashback yasayip diger cocuklardaki kaza ile simdikinin durumunu bir kiyaslayalim? Oramizi buramizi kontrol edip bir degisiklik var mi bakalim? Vucudumuzu dinleyelim yani ve yarin sabah kosa kosa test alalimneden cogul cumleler? Cunku hepimizin emegi var bu cocukta bi sekilde
Gonder gelsinHepimiz beraber bakalım o zaman
Nasıl fikir?
Aslında anormal belirtiler var da ben pandemi yorgunluğuna vermiştim, bak şimdi ya el birliğiyle doğurtacaksınız bana
Amin, inşallah.Allah hayırlısını versin ozaman
Atmazsan ayipAmin, inşallah.
Allah her isteyene tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Testi atarım buraya
Ay şimdi bi heyecan bastıAmin, inşallah.
Allah her isteyene tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Testi atarım buraya
Ay şimdi bi heyecan bastı
Aynen ben de
Ahahaha ayni benim kafa, en sevdigimajahshsjsksj
Bende tık olmaması
Aman hayırlısı olsun da bilmediğim bir şey değil en azından, evde hala bezli çocuk var zaten.
Unutmadım yani aynı sürünme durumum 3 sene daha sürer, olur biter.
Her şeye üzülme sürem 5 dk
Tabii canım ne yapayım yani olmuşla ölmüşe çare yok, canımı sıkamamAhahaha ayni benim kafa, en sevdigimbenim gibi gamsiz baykus cikti kadin
Benimde büyük oğlum 1,5 yaşındaydı kızıma hamile kaldığımda . Üstelik oğlum çok yaramaz , yerinde durmaz bir çocuktu. Ağlıyordum nasıl yapacagım iki cocukla diye. Ayrıca bahsetmişimdir , burda hiç kimsemin olmadığını.ajahshsjsksj
Bende tık olmaması
Aman hayırlısı olsun da bilmediğim bir şey değil en azından, evde hala bezli çocuk var zaten.
Unutmadım yani aynı sürünme durumum 3 sene daha sürer, olur biter.
Her şeye üzülme sürem 5 dk
Ayni ben yemin ediyorumTabii canım ne yapayım yani olmuşla ölmüşe çare yok, canımı sıkamam
Gamsızlıktan herhalde 100 yaşına kadar yaşarım ben de işte beden bitti, çürüttüler beni
İnsanlar neye üzülür mesela o kadar uzun süre ‘kayıp, sağlık vb durumlar hariç’ hiç anlamam, canım kıymetli benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?